.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+46
Gellert
fanny
heshotmedown
Magic Is Might
marilenalove123
Imperio
Teddy Lupin
DemEfraim
Amycus
Higgs Boson
Wise Luna
Aurora Sinistra
Minerva McGonagall
Roland Weasley
Dimitra Peverell
Beatrice Theirin
PeterDumbledore
Romilda Vane
Phineas Nigellus Black
Ariana Lestrange
Sofia Snow
Helena Malfoy
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
John Dawlish
FoNikos21
Hecate
Beatrice Baudelaire
RemousLoupin
Luna Scamander
Emily Lupin
Alison Sheridan
Lisette de Lapin
Denrean
Claire Delacour
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
Cassiopeia Black
Romelza Snicket
Evie Frye
Mrs Darcy
Mr. Ollivander
Cassandra Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
The Sorting Hat
50 απαντήσεις

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Empty Απ: Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;

Δημοσίευση από Cassandra Black Πεμ Ιουν 16, 2016 9:09 pm

Milady D' Hiver έγραψε:Το νιωθα οτι θα ειναι ψιλο-βλακεια. Με σερνουν να το δω την Παρασκευη cry
    Μωρέ δεν είναι κακό. Απλά πρέπει να έχεις μια κάποια επαφή με το παιχνίδι ή τα βιβλία του γιατί δεν εξηγεί σχεδόν τίποτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εγώ το είχα με μερικά εφέ, κατά τ' άλλα ήταν μια αξιοπρεπής fantasy b-movie. Όταν το δεις έλα να το συζητήσουμε. Razz

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Πεμ Ιουν 16, 2016 10:08 pm

Exam 7/10
    Cache 8,5/10

*
    *
    *
    *
    *
    *

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Image
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Παρ Ιουν 17, 2016 12:26 am

Cassandra Black έγραψε:
    Milady D' Hiver έγραψε:Το νιωθα οτι θα ειναι ψιλο-βλακεια. Με σερνουν να το δω την Παρασκευη cry
    Μωρέ δεν είναι κακό. Απλά πρέπει να έχεις μια κάποια επαφή με το παιχνίδι ή τα βιβλία του γιατί δεν εξηγεί σχεδόν τίποτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εγώ το είχα με μερικά εφέ, κατά τ' άλλα ήταν μια αξιοπρεπής fantasy b-movie. Όταν το δεις έλα να το συζητήσουμε. Razz

^Nαιγειασας, δεν έχω επαφή ούτε με το παιχνίδι ούτε με τα βιβλία, οπότε η κριτική μου δεν έχει βάση/νόημα.
    Παρ' όλα αυτά εγώ θα ήθελα να συζητήσουμε, Razz

Warcraft: 8/10!!
    Don't open , Razz :

@Είμαι η Ναταλία κι μόλις τελείωσα.:P
    Υ.Σ. το κουφό της υπόθεσης ήταν πως η Laura είχε περισσότερες προσδοκίες στο συναισθηματικό τομέα, απ' ότι εγώ, με κατέπληξε, κι όταν με ρώτησε πως ένιωσα εγώ με την εξέλιξη, της είπα: "Το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο, σημασία είχε πως υπήρχε κάτι να πλανάται στον αέρα. Όλα' τα άλλα είναι 'κολοκύθια τούμπανα'." Έμεινε! Laughing :P Laughing

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 40685
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Παρ Ιουν 17, 2016 11:42 am

To ειιιιιιδα. Εεεεεεεεεεεε δεν ξερω βρε κοριτσια. Καποια πραγματα μ' αρεσαν. Καποιοι χαρακτηρες κλπ. Αλλα δεν με ξετρελανε. Δυσκολευομουν πολυ να παρακολουθησω την υποθεση και τους χαρακτηρες. Ειδικα τα Ορκ τα μπερδευα μεταξυ τους, τα ονοματα ηταν δυσκολα και δεν μπορουσα να τα συνδεσω ευκολα με προσωπα και δεν μπορουσα να καταλαβω με ποιανου το μερος ηταν. ΤΕΣΠΑ. Πισω στους ανθρωπους. Καταλαβα για ποιον λογο φαινονται τοσο γελοιοι. Τα κοστουμια ηταν γελοια. Οι φύλακες, η βασιλισσα κλπ ηταν ενταξει. Οι στρατιωτες ηταν wtf. Αυτο το ασημι ετσι οπως ηταν και γυαλιζε, με χαλουσε.

Θα του εβαζα ενα 6.5/10

.
    .
    .
    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Elsa_u12
    .
    .
    .:
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Ιουν 17, 2016 5:18 pm

Τα κοστούμια και οι πόλεις ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και στο παιχνίδι. <3
    Νατ κι εμείς το προσέξαμε ότι οι mannerisms του Λόθαρ έμοιαζαν πολύ με του Ράγκναρ :P
    Εκνευρίστηκα με το μωρό Thrall στο τέλος που το άφησαν στο ποτάμι σαν τον Μωϋσή, γιατί όλα πρέπει να μοιάζουν στη Βίβλο??
    Δυσκολευομουν πολυ να παρακολουθησω την υποθεση και τους χαρακτηρες. Ειδικα τα Ορκ τα μπερδευα μεταξυ τους, τα ονοματα ηταν δυσκολα και δεν μπορουσα να τα συνδεσω ευκολα με προσωπα και δεν μπορουσα να καταλαβω με ποιανου το μερος ηταν.
    Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν εξηγεί τίποτα. Razz
    Οι μόνοι χαρακτηριστικοί Ορκς ήταν ο Durotan, ο Gul'dan κι ο Orgrim, για τους υπόλοιπους δεν πολυνοιαζόμαστε. Razz Και η Garona που κανονικά δεν είναι half-orc half-human αλλά half-orc half-draenei (τα μπλε πλάσματα με τα κέρατα Razz)

Πάντως αν παίξει όντως σίκουελ, εκεί θα ξεκινήσουν οι πραγματικά καλές ιστορίες Razz

We seed the stars:
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Σαβ Ιουν 18, 2016 11:29 am

Ναι αλλα το χουμε πει... δεν χρειαζεται ΟΛΑ οταν μεταφερονται στην μεγαλη οθονη να μενουν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με το οριτζιναλ. Δηλαδη φανταστειτε τον Χοκ-άυ να κυκλοφορει με μωβ στολη ξερωγω. Καποιες αλλαγες ειναι προς το καλυτερο και νομιζω πως οι στολες των στρατιωτων-ανθρωπων χρειαζοντουσαν μια τετοια αλλαγη.

Αυτο με το μωρο που επλεε στο ποταμι το ειπα και γω στην φιλη μου οταν το αφησε η μανα και μου ειπε οτι σκεφτοταν και κεινη το ιδιο hehe Φανταζομαι το σικουελ θα ειναι χρονια αργοτερα με το παιδακι αυτο να εχει μεγαλωσει και να ειναι εφηβο, αν οχι early-20s;

Ρε σεις, για τον Λοθαρ/Ραγκναρ μπηκα σε σκεψεις και εψαξα το imdb του (κατα την διαρκεια της ταινιας. ναι, εγω, η μαρινα, ημουν στο κινητο κατα την διαρκεια της ταινιας!!!) Νομιζα οτι οντως τα αγγλικα ειναι 2η του γλωσσα. Οτι ειναι και καλα Σκανδιναβος ή κατι τετοιο. Παρολο που ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι και το κανει επιτηδες ετσι στο vikings. Και τελικα... ειναι Αυστραλος. ΓΟΥΑΤ ΔΙ ΑΞΟΥΑΛ ΦΑΚ ΔΗΛΑΔΗ. Τον προσλαβανε για να παιζει τον Ραγκναρ; giveup

Το Gul'dan εγώ Goodan/Goodman το ακουγα giveup giveup Αλλα τωρα αυτα τα τρια ονοματα που αναφερεις αν μου δωσεις και τρεις εικονες να τα αντιστοιχισω με γραμμουλες, δεν θα μπορω. Razz

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Magical Identity

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Κυρ Ιουν 19, 2016 5:41 pm

Cassandra Black έγραψε:Τα κοστούμια και οι πόλεις ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και στο παιχνίδι. <3
    Νατ κι εμείς το προσέξαμε ότι οι mannerisms του Λόθαρ έμοιαζαν πολύ με του Ράγκναρ :P
    Εκνευρίστηκα με το μωρό Thrall στο τέλος που το άφησαν στο ποτάμι σαν τον Μωϋσή, γιατί όλα πρέπει να μοιάζουν στη Βίβλο??
    Δυσκολευομουν πολυ να παρακολουθησω την υποθεση και τους χαρακτηρες. Ειδικα τα Ορκ τα μπερδευα μεταξυ τους, τα ονοματα ηταν δυσκολα και δεν μπορουσα να τα συνδεσω ευκολα με προσωπα και δεν μπορουσα να καταλαβω με ποιανου το μερος ηταν.
    Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν εξηγεί τίποτα. Razz
    Οι μόνοι χαρακτηριστικοί Ορκς ήταν ο Durotan, ο Gul'dan κι ο Orgrim, για τους υπόλοιπους δεν πολυνοιαζόμαστε. Razz Και η Garona που κανονικά δεν είναι half-orc half-human αλλά half-orc half-draenei (τα μπλε πλάσματα με τα κέρατα Razz)

Πάντως αν παίξει όντως σίκουελ, εκεί θα ξεκινήσουν οι πραγματικά καλές ιστορίες Razz

^Κι έλεγα τι μου θυμίζει τούτη η σκηνή έχεις δίκιο.
    Κι εγώ εκεί εστίασα αδελφή, όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν, εξάλλου αν υπάρξει σίκουελ τα δυο απ' αυτά είναι νεκρά οπότε πάλι πρέπει να εστιάσουμε αλλού, νομίζω.
    Έδειξε αυτά τα μπλε πλάσματα πουθενά, γιατί δεν θυμάμαι. :P
    Πρέπει να παίξει κι το εύχομαι, δεν μ'άρεσε το σημείο έτσι όπως το άφησε, πάμε για πόλεμο κι μου το κλείνεις έτσι? είναι σαν να σε αφήνει σε αγωνία or smthng, άσε που θες να δεις και την εξέλιξη του Γκο(ε)λ :P

---------

The Martian: 8,5/10!!Razz
    Don't Open :P :

“You're not alone.”

Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Δευ Ιουν 20, 2016 1:17 am

Huntsman: Winter's War (8/10)
    H Freya ηταν cinnamon roll, too good for this world... too pure.

The Do-Over (7/10)
    Eεεεε περνας την ωρα σου σχετικα καλα.

Looking for Mr. Right (7/10)
    Τα πιο ΜΗ ρεαλιστικα κομματια της ταινιας ηταν:
    α) Το ποσο "θηλυκα" ντυνοταν.
    β) Το οτι γυρισε στο "χωριο" της και βρηκε τον φιλο της απο το σχολειο ο οποιος χρονια αργοτερα και ειναι ακομα τρελα ερωτευμενος μαζι της. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    Θα ηταν πιο λογικο αν στην αρχη ηταν φιλαρακια κλπ και 1-2-3 φορες που ειδωθηκαν και βγηκαν γουατεβερ αρχισε να συνειδητοποιει οτι ποτε δεν σταματησε να την αγαπαει και πλεον ειναι πιο ερωτευμενος μαζι της απο ποτε. ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝΦΙΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΓΚΧ
    γ) το οτι ενας ανθρωπος που δεν ξερει να μαγειρευει μονος του φαγητο, δεν ξερει να ξεπαγωσει και να ψησει φαγητο. δηλαδη... ειναι το πρωτο πραγμα που ενας αγαρμπος με την μαγειρικη και την κουζινα μαθαινει. τοσα χρονια που ζουσε μονη της, πως στο διαολο τρεφοταν εφοσον η παλια δουλεια της ηταν ο "κατωτατος μισθος".

ειδα και καμια αλλη; δεν θυμαμαι mouble mouble

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Severus John Snape
    Severus John Snape
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 6404
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013

Magical Identity
    Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...

Δημοσίευση από Severus John Snape Δευ Ιουν 20, 2016 1:19 am

Kung Fu Panda 3 8/10
    Highway to Hellas 9/10 γέλασα πολύ και αυτό ήταν καλό...

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Sign10
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Δευ Ιουν 20, 2016 1:32 am

Ααααα ειδα και αλλη μια.

Bridget Jones: The Edge of Reason
    Ειναι το 2ο. Χμμμ ποσο να του βαλω; 6.5/10 mouble mouble

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Mrs Darcy
    Mrs Darcy
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 1289
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2015

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Mrs Darcy Δευ Ιουν 20, 2016 1:52 am

Suffragette 7/10

Συμβολική, λιτή και διαχρονική. Δείχνει πτυχές του αγώνα του κινήματος των γυναικών για δικαίωμα ψήφου που -σε εμένα τουλάχιστον- ήταν άγνωστες. Σοκαριστικές σκηνές με γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας της αστυνομίας ή να μην έχουν δικαιώματα πάνω στα ίδια τους τα παιδιά. Κρίμα που δεν διδασκόμαστε στο σχολείο αυτές τις πλευρές της ιστορίας. Μένουμε να βλέπουμε μόνο την επιφάνεια του φεμινιστικού κινήματος (αδόκιμος όρος κατ' εμέ,υποτιμητικός εν μέρει για τις γυναίκες - προτιμώ τον όρο "ισότητα των φύλων").
    Περίμενα ο ρόλος της Meryl Streep να ήταν μεγαλύτερος και απογοητεύτηκα λίγο. Ωστόσο η πρωταγωνίστρια μου άρεσε πολύ. Είχε ρόλο δραματικό χωρίς να τον καταντάει μελό.
    Όμορφη ταινία που δεν ξεχνάς εύκολα νομίζω! Ακόμα κι αν είσαι άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή την αρχή της ισότητας των φύλων δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ασυγκίνητο ή χωρίς διάθεση να ψαχτείς.
    Helena Malfoy
    Helena Malfoy
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 4395
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013

Magical Identity
    Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”

Δημοσίευση από Helena Malfoy Δευ Ιουν 20, 2016 6:43 pm

^Το είχα δει πριν κανα μήνα και μου άρεσε κι εμένα. Πόσο της ταίριαζε ο ρόλος της Helena Bonham Carter In Love

Allegiant: 3/10 μόνο και μόνο γιατί το καστ είναι σχετικά καλό. Πήρανε το βιβλίο και του αλλάξανε τα φώτα :P Με χάλασε απίστευτα το ότι αλλάξανε το τέλος (αν έχετε διαβάσει το βιβλίο ξέρετε που αναφέρομαι)

“Mrs. Hudson took my skull.”
    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 5fd88c10
    <3:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Magical Identity

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Δευ Ιουν 20, 2016 11:36 pm

^To'χω κατεβάσει κι θα το δω στα μέσα της βδομάδας. Wink

“You're not alone.”

Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Τρι Ιουν 21, 2016 4:17 am

τελικα, Ελενη, αυτο ειναι το τελευταιο ή εχει αλλη μια ταινια;

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Ιουν 21, 2016 9:51 pm

Milady D' Hiver έγραψε:Ναι αλλα το χουμε πει... δεν χρειαζεται ΟΛΑ οταν μεταφερονται στην μεγαλη οθονη να μενουν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με το οριτζιναλ. Δηλαδη φανταστειτε τον Χοκ-άυ να κυκλοφορει με μωβ στολη ξερωγω. Καποιες αλλαγες ειναι προς το καλυτερο και νομιζω πως οι στολες των στρατιωτων-ανθρωπων χρειαζοντουσαν μια τετοια αλλαγη.
    Ναι ρε συ αλλά δε μιλάμε για ρεαλιστικό fantasy ούτε για υπερήρωες. Το να αλλάξεις πράγματα όπως οι πανοπλίες ή τα αυτιά/φρύδια των ξωτικών σε μια ταινία σαν το Warcraft το κάνει να παύει να είναι πια Warcraft και να γίνεται μια generic fantasy ταινία Razz
    Είναι σαν να πας να κάνεις ταινία το Skyrim και να βγάλεις το κράνος με τα κέρατα του πρωταγωνιστή ή το fusrodah :P

Milady D' Hiver έγραψε:Αυτο με το μωρο που επλεε στο ποταμι το ειπα και γω στην φιλη μου οταν το αφησε η μανα και μου ειπε οτι σκεφτοταν και κεινη το ιδιο hehe Φανταζομαι το σικουελ θα ειναι χρονια αργοτερα με το παιδακι αυτο να εχει μεγαλωσει και να ειναι εφηβο, αν οχι early-20s;
    Ναι awesome

Mirabelle Salvatore έγραψε:Έδειξε αυτά τα μπλε πλάσματα πουθενά, γιατί δεν θυμάμαι. :P
    Στον πρόλογο, που "τραβούσε" ο Gul'dan τη lifeforce των φυλακισμένων για να τροφοδοτήσει το portal.

Milady D' Hiver έγραψε:Huntsman: Winter's War (8/10)
    Συμφωνώ για τη Freya αλλά δεν ήταν και για 8 :P

We seed the stars:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Magical Identity

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Τετ Ιουν 22, 2016 1:20 am

Milady D' Hiver έγραψε:τελικα, Ελενη, αυτο ειναι το τελευταιο ή εχει αλλη μια ταινια;

^Ascendant, set to be released on June 9, 2017
    Απ'ότι κατάλαβα το τρίτο και τελευταίο βιβλίο το κόψανε σε δυο part/ταινίες. Razz

“You're not alone.”

Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Τετ Ιουν 22, 2016 1:42 am

Cassandra Black έγραψε:Ναι ρε συ αλλά δε μιλάμε για ρεαλιστικό fantasy ούτε για υπερήρωες. Το να αλλάξεις πράγματα όπως οι πανοπλίες ή τα αυτιά/φρύδια των ξωτικών σε μια ταινία σαν το Warcraft το κάνει να παύει να είναι πια Warcraft και να γίνεται μια generic fantasy ταινία Razz
    Είναι σαν να πας να κάνεις ταινία το Skyrim και να βγάλεις το κράνος με τα κέρατα του πρωταγωνιστή ή το fusrodah :P
    Δεν ειπα να τα αλλαξουν εντελως. Απλως να δενουν με το συνολο. Με την υπολοιπη οθονη. Ακομα και οταν ηταν μονοι τους (χωρις ορκ τριγυρω) φαινοταν γελοιο.

Αλλα οτι και να λεμε, το προβλημα της ταινιας δεν ηταν αυτο. Ηταν οτι προσπαθησε να χωσει πολλα πραγματα σε 2 ωρες, προσπαθησε να κανει φαν-σερβις για οσους παιζουν το παιχνιδι. Και αυτο ειναι προβλημα σε ενα τετοιο φρανσάιζ. Ναι, κανε φαν-σερβις, ναι δωσε διαφορα τετοια στους φαν. ΑΛΛΑ ακομα και μετρια να ηταν η ταινια για τους φαν, θα αεπεστρεφαν για την 2η. Κατι που δεν θα γινει με ατομα σαν εμενα που δεν παιζουν το παιχνιδι και δεν τους αρεσε η ταινια γιατι δεν καταλαβαν τι γινοταν. Οποτε για την πρωτη ταινια κατ' εμε επρεπε να προσεξουν ωστε να προσελκυσουν οσους περισσοτερους μη-φαν γινεται.

Στο τελος μας εδιναν και κατι χαρτια που ειχαν κατι κωδικους και μπορεις να μπεις να παιξεις δωρεαν για εναν μηνα. Καλη κινηση γιατι εχω ακουσει οτι ειναι εθιστικο. Οποτε αν ενας δεν ειναι φαν και του αρεσε η ταινια του δινεις, μπαινει να το τσεκαρει, εθιζεται και μενει.

Cassandra Black έγραψε:
    Milady D' Hiver έγραψε:Huntsman: Winter's War (8/10)
    Συμφωνώ για τη Freya αλλά δεν ήταν και για 8 :P
    Η ταινια μου εδωσε φιλς. Ειδικα σχετικα με την Φρευα. Παραλιγο να κλαψω σε 2-3 σημεια. Εξου και το 8

Mirabelle Salvatore έγραψε:
    Milady D' Hiver έγραψε:τελικα, Ελενη, αυτο ειναι το τελευταιο ή εχει αλλη μια ταινια;

^Ascendant, set to be released on June 9, 2017
    Απ'ότι κατάλαβα το τρίτο και τελευταίο βιβλίο το κόψανε σε δυο part/ταινίες. Razz
    Ναι, γι αυτο το Allegiant δεν το βλεπω ακομα. Θα περιμενω εναν χρονο ακομα, δεν καιγομαι.

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Helena Malfoy
    Helena Malfoy

Αριθμός μηνυμάτων : 4395
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013

Magical Identity
    Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”

Δημοσίευση από Helena Malfoy Τετ Ιουν 22, 2016 1:17 pm

Όντως έχει κι'άλλο?Πάλι καλά.Razz Ελπίζω τουλάχιστον να συμμαζέψουν το χαμό που έκαναν στο Allegiant και έχουν σωστά το τέλος γιατί.... vrisimo

“Mrs. Hudson took my skull.”
    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 5fd88c10
    <3:
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Τετ Ιουν 22, 2016 1:21 pm

Finding Dory 10/10 In Love In Love

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Παρ Ιουν 24, 2016 12:27 pm

Predestination 8/10
    Ενα σχολιο εχω να κανω...

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 DPnNPiV

Νομιζω πως χρειαζομαι να την δω ακομα δυο φορες. Μια ωστε γνωριζοντας τι συμβαινει να δωσω προσοχη εκει που χρειαζεται και να την καταλαβω ολοκληρη και μια ωστε απλως να την απολαυσω.

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Magical Identity

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Σαβ Ιουν 25, 2016 12:24 am

This is a Marvel Marathon, please don't read it if you can't stand it. Razz
    Well, here we go again, 'cause of my stupidity yesterday. giveup

i said don't if you can't stand it Razz :

@Αυτά προς το παρόν, συνέχεια της 2ης φάσης τις επόμενες μέρες γιατί τώρα μας καλεί το κρεβάτι. :P

“You're not alone.”

Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Σαβ Ιουν 25, 2016 9:17 am

Alice in Wonderland: Through the Looking Glass 7.5/10
    Πολύ όμορφη. oh!
    Σπόιλερ:

The Spectacular Now, 5.5/10
    Δεν με άγγιξε όσο περίμενα. Νομίζω πρέπει να την ξαναδώ.

Zootopia 9/10
    Την λάτρεψα, την λάτρεψα, την λάτρεψα.- In Love

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Pamjim10

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 6BKOQ7P

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Pamjim11
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Σαβ Ιουν 25, 2016 11:32 am

Lisette de Lapin έγραψε:Zootopia 9/10
    Την λάτρεψα, την λάτρεψα, την λάτρεψα.- In Love

Αννα In Love hurrah hurrah

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Alison Sheridan
    Alison Sheridan
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 10933
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013

Magical Identity
    Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.

Δημοσίευση από Alison Sheridan Κυρ Ιουν 26, 2016 7:36 pm

Helena Malfoy έγραψε:Allegiant: 3/10 μόνο και μόνο γιατί το καστ είναι σχετικά καλό. Πήρανε το βιβλίο και του αλλάξανε τα φώτα :P Με χάλασε απίστευτα το ότι αλλάξανε το τέλος (αν έχετε διαβάσει το βιβλίο ξέρετε που αναφέρομαι)
    Και πολυ ειπες, 2 μη σου πω.
    Απαισια ταινια, Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τη παραμικρη σχεση με το βιβλιο plz Και στο τελος που το αλλαξανε τεραστιο ξενερωμα ναι plz

Inside down 9/10 τι ομορφοοο oh! oh!

~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
    .
    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Ac_yia11
    Baby let my blood flow:
    Severus John Snape
    Severus John Snape
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 6404
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013

Magical Identity
    Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...

Δημοσίευση από Severus John Snape Κυρ Ιουν 26, 2016 10:36 pm

Alice Through the Looking Glass 11/10

Ωραία ταινία, καλοφτιαγμένη, αξίζει! Το +1 στα δέκα για το ειδικά σχεδιασμένο outro αφιέρωμα στον Alan Rickman

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα; - Σελίδα 10 Sign10

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 9:35 am