Μωρέ δεν είναι κακό. Απλά πρέπει να έχεις μια κάποια επαφή με το παιχνίδι ή τα βιβλία του γιατί δεν εξηγεί σχεδόν τίποτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εγώ το είχα με μερικά εφέ, κατά τ' άλλα ήταν μια αξιοπρεπής fantasy b-movie. Όταν το δεις έλα να το συζητήσουμε.Milady D' Hiver έγραψε:Το νιωθα οτι θα ειναι ψιλο-βλακεια. Με σερνουν να το δω την Παρασκευη
+46
Gellert
fanny
heshotmedown
Magic Is Might
marilenalove123
Imperio
Teddy Lupin
DemEfraim
Amycus
Higgs Boson
Wise Luna
Aurora Sinistra
Minerva McGonagall
Roland Weasley
Dimitra Peverell
Beatrice Theirin
PeterDumbledore
Romilda Vane
Phineas Nigellus Black
Ariana Lestrange
Sofia Snow
Helena Malfoy
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
John Dawlish
FoNikos21
Hecate
Beatrice Baudelaire
RemousLoupin
Luna Scamander
Emily Lupin
Alison Sheridan
Lisette de Lapin
Denrean
Claire Delacour
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
Cassiopeia Black
Romelza Snicket
Evie Frye
Mrs Darcy
Mr. Ollivander
Cassandra Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
The Sorting Hat
50 απαντήσεις
Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°226
Απ: Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
- We seed the stars:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°227
Exam 7/10
Cache 8,5/10
Cache 8,5/10
*
*
*
*
*
*
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°228
Cassandra Black έγραψε:Μωρέ δεν είναι κακό. Απλά πρέπει να έχεις μια κάποια επαφή με το παιχνίδι ή τα βιβλία του γιατί δεν εξηγεί σχεδόν τίποτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εγώ το είχα με μερικά εφέ, κατά τ' άλλα ήταν μια αξιοπρεπής fantasy b-movie. Όταν το δεις έλα να το συζητήσουμε.Milady D' Hiver έγραψε:Το νιωθα οτι θα ειναι ψιλο-βλακεια. Με σερνουν να το δω την Παρασκευη
^Nαιγειασας, δεν έχω επαφή ούτε με το παιχνίδι ούτε με τα βιβλία, οπότε η κριτική μου δεν έχει βάση/νόημα.
Παρ' όλα αυτά εγώ θα ήθελα να συζητήσουμε,
Warcraft: 8/10!!
- Don't open , :
- #TEAMHOWARDSTARK THE MOST WISE, INTELLIGENT AND HOT KING IN THE UNIVERSE OF WARCRAFT. We'll miss you
#TEAMLOTHAR/RAGNAR το χαμένο το κορμί,πόσο μέσα στο ρόλο, εν τω μεταξύ κάποιες κινήσεις κι μορφασμοί μου θύμισαν τον γνωστό viking king που όλοι ξέρουμε.
Τι τρέχει με τις πράσινες καλλονές ? όλες συνονόματες κι καταραμένες?
---> Gamora (GOTG) , Garona (warcraft), αλλά μ'άρεσε κι τούτη, είχε κάτι το εξωτικό πάνω της (tell us something we don't know)
Επίσης, το απόλαυσα επειδή τόσο κλάμα δεν έριξα ούτε στη Σιβηρία, τι δράμα η κατάσταση κι με το loss of the son , & κι το separation στο τέλος. JUST DON'T PLAY WITH MY BROKEN HEART
εν κατακλείδι αρέσκω πολλά and... I NEED A SEQUEL RIGHT NOW, DID YΟU HEAR ME ???? RIGHT NOW!!!
(γενικά αυτό το κακό που πρέπει να περιμένεις οι τριλογίες των ταινιών να ολοκληρωθούν σε κανά δίχρονο, τρίχρονο, πολύ με ενοχλεί, βάλτε με πια στην κατάψυξη! Έγιναν τώρα κι οι ταινίες σαν τα βιβλία, βγαίνουν σε τόμους , τεύχη ανά τρία-με πέντε χρόνια, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ/ΠΑΡΑΛΟΓΟ )
@Είμαι η Ναταλία κι μόλις τελείωσα.
Υ.Σ. το κουφό της υπόθεσης ήταν πως η Laura είχε περισσότερες προσδοκίες στο συναισθηματικό τομέα, απ' ότι εγώ, με κατέπληξε, κι όταν με ρώτησε πως ένιωσα εγώ με την εξέλιξη, της είπα: "Το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο, σημασία είχε πως υπήρχε κάτι να πλανάται στον αέρα. Όλα' τα άλλα είναι 'κολοκύθια τούμπανα'." Έμεινε!
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°229
To ειιιιιιδα. Εεεεεεεεεεεε δεν ξερω βρε κοριτσια. Καποια πραγματα μ' αρεσαν. Καποιοι χαρακτηρες κλπ. Αλλα δεν με ξετρελανε. Δυσκολευομουν πολυ να παρακολουθησω την υποθεση και τους χαρακτηρες. Ειδικα τα Ορκ τα μπερδευα μεταξυ τους, τα ονοματα ηταν δυσκολα και δεν μπορουσα να τα συνδεσω ευκολα με προσωπα και δεν μπορουσα να καταλαβω με ποιανου το μερος ηταν. ΤΕΣΠΑ. Πισω στους ανθρωπους. Καταλαβα για ποιον λογο φαινονται τοσο γελοιοι. Τα κοστουμια ηταν γελοια. Οι φύλακες, η βασιλισσα κλπ ηταν ενταξει. Οι στρατιωτες ηταν wtf. Αυτο το ασημι ετσι οπως ηταν και γυαλιζε, με χαλουσε.
Θα του εβαζα ενα 6.5/10
Θα του εβαζα ενα 6.5/10
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°230
Τα κοστούμια και οι πόλεις ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και στο παιχνίδι. <3
Νατ κι εμείς το προσέξαμε ότι οι mannerisms του Λόθαρ έμοιαζαν πολύ με του Ράγκναρ
Εκνευρίστηκα με το μωρό Thrall στο τέλος που το άφησαν στο ποτάμι σαν τον Μωϋσή, γιατί όλα πρέπει να μοιάζουν στη Βίβλο??
Οι μόνοι χαρακτηριστικοί Ορκς ήταν ο Durotan, ο Gul'dan κι ο Orgrim, για τους υπόλοιπους δεν πολυνοιαζόμαστε. Και η Garona που κανονικά δεν είναι half-orc half-human αλλά half-orc half-draenei (τα μπλε πλάσματα με τα κέρατα )
Πάντως αν παίξει όντως σίκουελ, εκεί θα ξεκινήσουν οι πραγματικά καλές ιστορίες
Νατ κι εμείς το προσέξαμε ότι οι mannerisms του Λόθαρ έμοιαζαν πολύ με του Ράγκναρ
Εκνευρίστηκα με το μωρό Thrall στο τέλος που το άφησαν στο ποτάμι σαν τον Μωϋσή, γιατί όλα πρέπει να μοιάζουν στη Βίβλο??
Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν εξηγεί τίποτα.Δυσκολευομουν πολυ να παρακολουθησω την υποθεση και τους χαρακτηρες. Ειδικα τα Ορκ τα μπερδευα μεταξυ τους, τα ονοματα ηταν δυσκολα και δεν μπορουσα να τα συνδεσω ευκολα με προσωπα και δεν μπορουσα να καταλαβω με ποιανου το μερος ηταν.
Οι μόνοι χαρακτηριστικοί Ορκς ήταν ο Durotan, ο Gul'dan κι ο Orgrim, για τους υπόλοιπους δεν πολυνοιαζόμαστε. Και η Garona που κανονικά δεν είναι half-orc half-human αλλά half-orc half-draenei (τα μπλε πλάσματα με τα κέρατα )
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°231
Ναι αλλα το χουμε πει... δεν χρειαζεται ΟΛΑ οταν μεταφερονται στην μεγαλη οθονη να μενουν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με το οριτζιναλ. Δηλαδη φανταστειτε τον Χοκ-άυ να κυκλοφορει με μωβ στολη ξερωγω. Καποιες αλλαγες ειναι προς το καλυτερο και νομιζω πως οι στολες των στρατιωτων-ανθρωπων χρειαζοντουσαν μια τετοια αλλαγη.
Αυτο με το μωρο που επλεε στο ποταμι το ειπα και γω στην φιλη μου οταν το αφησε η μανα και μου ειπε οτι σκεφτοταν και κεινη το ιδιο Φανταζομαι το σικουελ θα ειναι χρονια αργοτερα με το παιδακι αυτο να εχει μεγαλωσει και να ειναι εφηβο, αν οχι early-20s;
Ρε σεις, για τον Λοθαρ/Ραγκναρ μπηκα σε σκεψεις και εψαξα το imdb του (κατα την διαρκεια της ταινιας. ναι, εγω, η μαρινα, ημουν στο κινητο κατα την διαρκεια της ταινιας!!!) Νομιζα οτι οντως τα αγγλικα ειναι 2η του γλωσσα. Οτι ειναι και καλα Σκανδιναβος ή κατι τετοιο. Παρολο που ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι και το κανει επιτηδες ετσι στο vikings. Και τελικα... ειναι Αυστραλος. ΓΟΥΑΤ ΔΙ ΑΞΟΥΑΛ ΦΑΚ ΔΗΛΑΔΗ. Τον προσλαβανε για να παιζει τον Ραγκναρ;
Το Gul'dan εγώ Goodan/Goodman το ακουγα Αλλα τωρα αυτα τα τρια ονοματα που αναφερεις αν μου δωσεις και τρεις εικονες να τα αντιστοιχισω με γραμμουλες, δεν θα μπορω.
Αυτο με το μωρο που επλεε στο ποταμι το ειπα και γω στην φιλη μου οταν το αφησε η μανα και μου ειπε οτι σκεφτοταν και κεινη το ιδιο Φανταζομαι το σικουελ θα ειναι χρονια αργοτερα με το παιδακι αυτο να εχει μεγαλωσει και να ειναι εφηβο, αν οχι early-20s;
Ρε σεις, για τον Λοθαρ/Ραγκναρ μπηκα σε σκεψεις και εψαξα το imdb του (κατα την διαρκεια της ταινιας. ναι, εγω, η μαρινα, ημουν στο κινητο κατα την διαρκεια της ταινιας!!!) Νομιζα οτι οντως τα αγγλικα ειναι 2η του γλωσσα. Οτι ειναι και καλα Σκανδιναβος ή κατι τετοιο. Παρολο που ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι και το κανει επιτηδες ετσι στο vikings. Και τελικα... ειναι Αυστραλος. ΓΟΥΑΤ ΔΙ ΑΞΟΥΑΛ ΦΑΚ ΔΗΛΑΔΗ. Τον προσλαβανε για να παιζει τον Ραγκναρ;
Το Gul'dan εγώ Goodan/Goodman το ακουγα Αλλα τωρα αυτα τα τρια ονοματα που αναφερεις αν μου δωσεις και τρεις εικονες να τα αντιστοιχισω με γραμμουλες, δεν θα μπορω.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°232
Cassandra Black έγραψε:Τα κοστούμια και οι πόλεις ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και στο παιχνίδι. <3
Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν εξηγεί τίποτα.Δυσκολευομουν πολυ να παρακολουθησω την υποθεση και τους χαρακτηρες. Ειδικα τα Ορκ τα μπερδευα μεταξυ τους, τα ονοματα ηταν δυσκολα και δεν μπορουσα να τα συνδεσω ευκολα με προσωπα και δεν μπορουσα να καταλαβω με ποιανου το μερος ηταν.
^Κι έλεγα τι μου θυμίζει τούτη η σκηνή έχεις δίκιο.
Κι εγώ εκεί εστίασα αδελφή, όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν, εξάλλου αν υπάρξει σίκουελ τα δυο απ' αυτά είναι νεκρά οπότε πάλι πρέπει να εστιάσουμε αλλού, νομίζω.
Έδειξε αυτά τα μπλε πλάσματα πουθενά, γιατί δεν θυμάμαι.
Πρέπει να παίξει κι το εύχομαι, δεν μ'άρεσε το σημείο έτσι όπως το άφησε, πάμε για πόλεμο κι μου το κλείνεις έτσι? είναι σαν να σε αφήνει σε αγωνία or smthng, άσε που θες να δεις και την εξέλιξη του Γκο(ε)λ
---------
The Martian: 8,5/10!!
- Don't Open :
- this movie was a masterpiece, amzing cast, amazing soundtrack!!
ΑΓΑΠΩ MAT DAMON, μιλάμε ο άνθρωπος με τάπωσε με τις βοτανολογικές του γνώσεις. Άξιος επιζών του κόκκινου πλανήτη, εύγε αστροναύτη μου.
Εξακολουθώ να μισώ την jessica για κάποιο λόγο, ακόμα το ερευνώ, δεν ξέρω γιατί, το ψάχνω όμως.
ΟΗ ΗOW ARE YOU FRIEND OF ANT-MAN , TELL ME ABOUT YOUR COUSIN IGNACIO
Στην αρχή ίσως να με πείραξε το γεγονός πως έβλεπα συνέχεια τον Mark και τις προσπάθειες του να προσαρμοστεί τον Άρη, έλεγα που είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί, αλλά γρήγορα το ξεπέρασα.
Chris Beck/Seb= Έρωτα μου.
Mε χάλασε λίγο στο τέλος που ο Μαρκ δεν τα έφτιαξε με την κυβερνήτη Λιούις, αλλά υγεία μωρέ.
Εν κατακλείδι... WELL DONE IRON - MAN !!!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°233
Huntsman: Winter's War (8/10)
H Freya ηταν cinnamon roll, too good for this world... too pure.
The Do-Over (7/10)
Eεεεε περνας την ωρα σου σχετικα καλα.
Looking for Mr. Right (7/10)
Τα πιο ΜΗ ρεαλιστικα κομματια της ταινιας ηταν:
α) Το ποσο "θηλυκα" ντυνοταν.
β) Το οτι γυρισε στο "χωριο" της και βρηκε τον φιλο της απο το σχολειο ο οποιος χρονια αργοτερα και ειναι ακομα τρελα ερωτευμενος μαζι της. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Θα ηταν πιο λογικο αν στην αρχη ηταν φιλαρακια κλπ και 1-2-3 φορες που ειδωθηκαν και βγηκαν γουατεβερ αρχισε να συνειδητοποιει οτι ποτε δεν σταματησε να την αγαπαει και πλεον ειναι πιο ερωτευμενος μαζι της απο ποτε. ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝΦΙΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΓΚΧ
γ) το οτι ενας ανθρωπος που δεν ξερει να μαγειρευει μονος του φαγητο, δεν ξερει να ξεπαγωσει και να ψησει φαγητο. δηλαδη... ειναι το πρωτο πραγμα που ενας αγαρμπος με την μαγειρικη και την κουζινα μαθαινει. τοσα χρονια που ζουσε μονη της, πως στο διαολο τρεφοταν εφοσον η παλια δουλεια της ηταν ο "κατωτατος μισθος".
ειδα και καμια αλλη; δεν θυμαμαι
The Do-Over (7/10)
Eεεεε περνας την ωρα σου σχετικα καλα.
Looking for Mr. Right (7/10)
Τα πιο ΜΗ ρεαλιστικα κομματια της ταινιας ηταν:
α) Το ποσο "θηλυκα" ντυνοταν.
β) Το οτι γυρισε στο "χωριο" της και βρηκε τον φιλο της απο το σχολειο ο οποιος χρονια αργοτερα και ειναι ακομα τρελα ερωτευμενος μαζι της. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Θα ηταν πιο λογικο αν στην αρχη ηταν φιλαρακια κλπ και 1-2-3 φορες που ειδωθηκαν και βγηκαν γουατεβερ αρχισε να συνειδητοποιει οτι ποτε δεν σταματησε να την αγαπαει και πλεον ειναι πιο ερωτευμενος μαζι της απο ποτε. ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝΦΙΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΓΚΧ
γ) το οτι ενας ανθρωπος που δεν ξερει να μαγειρευει μονος του φαγητο, δεν ξερει να ξεπαγωσει και να ψησει φαγητο. δηλαδη... ειναι το πρωτο πραγμα που ενας αγαρμπος με την μαγειρικη και την κουζινα μαθαινει. τοσα χρονια που ζουσε μονη της, πως στο διαολο τρεφοταν εφοσον η παλια δουλεια της ηταν ο "κατωτατος μισθος".
ειδα και καμια αλλη; δεν θυμαμαι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°234
Kung Fu Panda 3 8/10
Highway to Hellas 9/10 γέλασα πολύ και αυτό ήταν καλό...
Highway to Hellas 9/10 γέλασα πολύ και αυτό ήταν καλό...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°235
Ααααα ειδα και αλλη μια.
Bridget Jones: The Edge of Reason
Ειναι το 2ο. Χμμμ ποσο να του βαλω; 6.5/10
Bridget Jones: The Edge of Reason
Ειναι το 2ο. Χμμμ ποσο να του βαλω; 6.5/10
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mrs Darcy- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1289
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°236
Suffragette 7/10
Συμβολική, λιτή και διαχρονική. Δείχνει πτυχές του αγώνα του κινήματος των γυναικών για δικαίωμα ψήφου που -σε εμένα τουλάχιστον- ήταν άγνωστες. Σοκαριστικές σκηνές με γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας της αστυνομίας ή να μην έχουν δικαιώματα πάνω στα ίδια τους τα παιδιά. Κρίμα που δεν διδασκόμαστε στο σχολείο αυτές τις πλευρές της ιστορίας. Μένουμε να βλέπουμε μόνο την επιφάνεια του φεμινιστικού κινήματος (αδόκιμος όρος κατ' εμέ,υποτιμητικός εν μέρει για τις γυναίκες - προτιμώ τον όρο "ισότητα των φύλων").
Περίμενα ο ρόλος της Meryl Streep να ήταν μεγαλύτερος και απογοητεύτηκα λίγο. Ωστόσο η πρωταγωνίστρια μου άρεσε πολύ. Είχε ρόλο δραματικό χωρίς να τον καταντάει μελό.
Όμορφη ταινία που δεν ξεχνάς εύκολα νομίζω! Ακόμα κι αν είσαι άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή την αρχή της ισότητας των φύλων δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ασυγκίνητο ή χωρίς διάθεση να ψαχτείς.
Περίμενα ο ρόλος της Meryl Streep να ήταν μεγαλύτερος και απογοητεύτηκα λίγο. Ωστόσο η πρωταγωνίστρια μου άρεσε πολύ. Είχε ρόλο δραματικό χωρίς να τον καταντάει μελό.
Όμορφη ταινία που δεν ξεχνάς εύκολα νομίζω! Ακόμα κι αν είσαι άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή την αρχή της ισότητας των φύλων δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ασυγκίνητο ή χωρίς διάθεση να ψαχτείς.
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°237
^Το είχα δει πριν κανα μήνα και μου άρεσε κι εμένα. Πόσο της ταίριαζε ο ρόλος της Helena Bonham Carter
Allegiant: 3/10 μόνο και μόνο γιατί το καστ είναι σχετικά καλό. Πήρανε το βιβλίο και του αλλάξανε τα φώτα Με χάλασε απίστευτα το ότι αλλάξανε το τέλος (αν έχετε διαβάσει το βιβλίο ξέρετε που αναφέρομαι)
Allegiant: 3/10 μόνο και μόνο γιατί το καστ είναι σχετικά καλό. Πήρανε το βιβλίο και του αλλάξανε τα φώτα Με χάλασε απίστευτα το ότι αλλάξανε το τέλος (αν έχετε διαβάσει το βιβλίο ξέρετε που αναφέρομαι)
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°238
^To'χω κατεβάσει κι θα το δω στα μέσα της βδομάδας.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°239
τελικα, Ελενη, αυτο ειναι το τελευταιο ή εχει αλλη μια ταινια;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°240
Ναι ρε συ αλλά δε μιλάμε για ρεαλιστικό fantasy ούτε για υπερήρωες. Το να αλλάξεις πράγματα όπως οι πανοπλίες ή τα αυτιά/φρύδια των ξωτικών σε μια ταινία σαν το Warcraft το κάνει να παύει να είναι πια Warcraft και να γίνεται μια generic fantasy ταινίαMilady D' Hiver έγραψε:Ναι αλλα το χουμε πει... δεν χρειαζεται ΟΛΑ οταν μεταφερονται στην μεγαλη οθονη να μενουν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με το οριτζιναλ. Δηλαδη φανταστειτε τον Χοκ-άυ να κυκλοφορει με μωβ στολη ξερωγω. Καποιες αλλαγες ειναι προς το καλυτερο και νομιζω πως οι στολες των στρατιωτων-ανθρωπων χρειαζοντουσαν μια τετοια αλλαγη.
Είναι σαν να πας να κάνεις ταινία το Skyrim και να βγάλεις το κράνος με τα κέρατα του πρωταγωνιστή ή το fusrodah
ΝαιMilady D' Hiver έγραψε:Αυτο με το μωρο που επλεε στο ποταμι το ειπα και γω στην φιλη μου οταν το αφησε η μανα και μου ειπε οτι σκεφτοταν και κεινη το ιδιο Φανταζομαι το σικουελ θα ειναι χρονια αργοτερα με το παιδακι αυτο να εχει μεγαλωσει και να ειναι εφηβο, αν οχι early-20s;
Στον πρόλογο, που "τραβούσε" ο Gul'dan τη lifeforce των φυλακισμένων για να τροφοδοτήσει το portal.Mirabelle Salvatore έγραψε:Έδειξε αυτά τα μπλε πλάσματα πουθενά, γιατί δεν θυμάμαι.
Συμφωνώ για τη Freya αλλά δεν ήταν και για 8Milady D' Hiver έγραψε:Huntsman: Winter's War (8/10)
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°241
Milady D' Hiver έγραψε:τελικα, Ελενη, αυτο ειναι το τελευταιο ή εχει αλλη μια ταινια;
^Ascendant, set to be released on June 9, 2017
Απ'ότι κατάλαβα το τρίτο και τελευταίο βιβλίο το κόψανε σε δυο part/ταινίες.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°242
Δεν ειπα να τα αλλαξουν εντελως. Απλως να δενουν με το συνολο. Με την υπολοιπη οθονη. Ακομα και οταν ηταν μονοι τους (χωρις ορκ τριγυρω) φαινοταν γελοιο.Cassandra Black έγραψε:Ναι ρε συ αλλά δε μιλάμε για ρεαλιστικό fantasy ούτε για υπερήρωες. Το να αλλάξεις πράγματα όπως οι πανοπλίες ή τα αυτιά/φρύδια των ξωτικών σε μια ταινία σαν το Warcraft το κάνει να παύει να είναι πια Warcraft και να γίνεται μια generic fantasy ταινία
Είναι σαν να πας να κάνεις ταινία το Skyrim και να βγάλεις το κράνος με τα κέρατα του πρωταγωνιστή ή το fusrodah
Αλλα οτι και να λεμε, το προβλημα της ταινιας δεν ηταν αυτο. Ηταν οτι προσπαθησε να χωσει πολλα πραγματα σε 2 ωρες, προσπαθησε να κανει φαν-σερβις για οσους παιζουν το παιχνιδι. Και αυτο ειναι προβλημα σε ενα τετοιο φρανσάιζ. Ναι, κανε φαν-σερβις, ναι δωσε διαφορα τετοια στους φαν. ΑΛΛΑ ακομα και μετρια να ηταν η ταινια για τους φαν, θα αεπεστρεφαν για την 2η. Κατι που δεν θα γινει με ατομα σαν εμενα που δεν παιζουν το παιχνιδι και δεν τους αρεσε η ταινια γιατι δεν καταλαβαν τι γινοταν. Οποτε για την πρωτη ταινια κατ' εμε επρεπε να προσεξουν ωστε να προσελκυσουν οσους περισσοτερους μη-φαν γινεται.
Στο τελος μας εδιναν και κατι χαρτια που ειχαν κατι κωδικους και μπορεις να μπεις να παιξεις δωρεαν για εναν μηνα. Καλη κινηση γιατι εχω ακουσει οτι ειναι εθιστικο. Οποτε αν ενας δεν ειναι φαν και του αρεσε η ταινια του δινεις, μπαινει να το τσεκαρει, εθιζεται και μενει.
Η ταινια μου εδωσε φιλς. Ειδικα σχετικα με την Φρευα. Παραλιγο να κλαψω σε 2-3 σημεια. Εξου και το 8Cassandra Black έγραψε:Συμφωνώ για τη Freya αλλά δεν ήταν και για 8Milady D' Hiver έγραψε:Huntsman: Winter's War (8/10)
Ναι, γι αυτο το Allegiant δεν το βλεπω ακομα. Θα περιμενω εναν χρονο ακομα, δεν καιγομαι.Mirabelle Salvatore έγραψε:Milady D' Hiver έγραψε:τελικα, Ελενη, αυτο ειναι το τελευταιο ή εχει αλλη μια ταινια;
^Ascendant, set to be released on June 9, 2017
Απ'ότι κατάλαβα το τρίτο και τελευταίο βιβλίο το κόψανε σε δυο part/ταινίες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°243
Όντως έχει κι'άλλο?Πάλι καλά. Ελπίζω τουλάχιστον να συμμαζέψουν το χαμό που έκαναν στο Allegiant και έχουν σωστά το τέλος γιατί....
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°244
Finding Dory 10/10
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°245
Predestination 8/10
Ενα σχολιο εχω να κανω...
Νομιζω πως χρειαζομαι να την δω ακομα δυο φορες. Μια ωστε γνωριζοντας τι συμβαινει να δωσω προσοχη εκει που χρειαζεται και να την καταλαβω ολοκληρη και μια ωστε απλως να την απολαυσω.
Ενα σχολιο εχω να κανω...
Νομιζω πως χρειαζομαι να την δω ακομα δυο φορες. Μια ωστε γνωριζοντας τι συμβαινει να δωσω προσοχη εκει που χρειαζεται και να την καταλαβω ολοκληρη και μια ωστε απλως να την απολαυσω.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°246
This is a Marvel Marathon, please don't read it if you can't stand it.
Well, here we go again, 'cause of my stupidity yesterday.
@Αυτά προς το παρόν, συνέχεια της 2ης φάσης τις επόμενες μέρες γιατί τώρα μας καλεί το κρεβάτι.
Well, here we go again, 'cause of my stupidity yesterday.
- i said don't if you can't stand it :
- Phase One > (αναβαθμολόγηση σε κάποιες ταινίες σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, υποτίθεται πως ο εγκέφαλος ωρίμασε κι τα είδε όλα απ' την αρχή με μια πιο εξονυχιστική, προσεγμένη ματιά.)
Iron Man 2008: 7.5/10!
highlights: Tony Stark: Thank you for saving me.
Yinsen: Don't waste it... don't waste your life, Stark.
*H ταινία παίρνει επάξια ένα (7.5) καθότι δείχνει ένα τέρας ειρωνείας, σεξουαλικότητας, ψώνιου κι πάνω απ' όλα εξυπνάδας να μεταλλάσσεται σιγά-σιγά σε άνθρωπο και να κάνει ότι μπορεί για να υποστηρίξει και να προστατέψει τις νέες ιδέες κι τα πιστεύω του-μέχρι βέβαια εκεί που τον παίρνει-προσπαθώντας σύμφωνα με το quote σκληρά να μην σπαταλήσει την ζωή του, αλλά διαμορφώνοντας την σωστά, από εδώ κι πέρα. Ταυτόχρονα από μια μεριά το ρομάντζο , το οποίο κι βοηθά στην εξέλιξη του χαρακτήρα, αλλά σαν θεατή (εμένα προσωπικά) με ξενερώνει καθότι δεν το περνάει σωστά, έστω και πλατωνικά, ούτε εδώ ούτε στις επόμενες ταινίες, οπότε άχρηστο και αχρείαστο. Το ομολογώ ο χαρακτήρας του Tony Starkαπ' τους λιγότερο συμπαθείς καθώς κι avengres, ναι θλίβομαι για την απώλεια των γωνιών του, (ας μην επεκταθώ καλύτερα ) αλλά μέχρι εκεί. Λατρεύω R.D.Jr, αλλά κάλιο να βλέπω έξι ταινίες σερί Sherlock Holmes παρά Ironman , ... ίσως γι αυτό να άφησα τα δικά του φιλμ πίσω κι να τα είδα τελευταία στιγμή. #Wellsorrynotsorry
The Incredible Hulk 2008: 8/10!
highlights: Bruce Banner: We can't do this.
Betty Ross: It's okay. I want to.
Bruce Banner: No. No. I can't. I can't get too excited.
*Το συγκεκριμένο φιλμ παίρνει ένα (8) καθότι έχει εξαιρετικό καστ, πολύ καλή πλοκή, εξέλιξη, σασπένς , περιπέτεια, βεβαίως κι η εμφάνιση του Hulk δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη των επόμενων ταινιών, περισσότερα λόγια, έκφραση δηλαδή και 'control of emotions' με την χορηγία βέβαια του love interest κι όχι κάποιου lullaby (Κύριε ελέησον ας μην επεκταθώ πάλι ). Και βέβαια σε αφήνει σε αγωνία για το επόμενο φιλμ για τη τύχη του υπέρ ήρωα όπως κι σε άλλη περίπτωση. Τι κρίμα όμως που εδώ ΔΕΝ έχουμε συνέχεια, και γενικά τι κρίμα που δεν έχουμε στο προσκήνιο τους ίδιους ηθοποιούς, πρωταγωνιστικό ζευγάρι, το οποίο ήταν κι το μοναδικό ρομαντικό ειδύλλιο που πέρασε σωστά στη μεγάλη οθόνη όσον αφορά την Marvel. Πως φαίνεται δυστυχώς πως ο Whedon δεν έλαβε καθόλου στα υπόψη του τον θηλυκό , τρυφερό χαρακτήρα της Elizabeth Ross, όπως τον ενσάρκωσε τέλεια η Liv Tyler, αν το έκανε ίσως να γλιτώναμε πολλές πατάτες στο μέλλον. Επίσης και τέλος , άλλος ένας λόγος που αυτό το φιλμ μου άρεσε ήταν επειδή είχε στοιχεία μέσα όπως: Romeo&Juliet, απαγορευμένος έρωτας, καθώς βλέπεις τον πατέρα της κοπέλας να κυνηγάει τον υποψήφιο 'γαμπρό' καθώς επίσης και 'απαγωγή αλά King Kong', πολύ ωραία η σκηνή με την σπηλιά. Επαναλαμβάνω τι κρίμα που δεν έχουμε συνέχεια, τι κρίμα που δεν θα ξαναδούμε Edward Norton σε αυτόν τον ρόλο. Όχι ότι ο Mark δεν είναι καλός, αλλά όχι ως Hulk,εμένα τλχστν δεν με εκφράζει. #Sorrynotsorry
Iron Man 2 2010: 8/10!
highlights: Pepper Potts: Why didn't you tell me that?
Tony Stark: I was going to make you an omelet and tell you.
Natalie Rushman: Hey, hey. Save it for the honeymoon. You got incoming, Tony. Looks like the fight's coming to you.
*Τα εύσημα κι το (8) για αυτήν την ταινία πάνε κατευθείαν στο ντεμπούτο της Μαύρης Χήρας εδώ, όπου και μένεις κάγκελο σε κάθε της εμφάνιση , σε κάθε σκηνή, με ότι κι αν φοράει. Στο τέλος δε, μαζεύεις το σαγόνι σου απ' το πάτωμα με τις πολεμικές τις ικανότητες , τα κόλπα , τις κινήσεις της σε σημείο να λες "Πότε θα την ξαναδώ να παλεύει, she's perfect!" Προσωπικά σε αυτήν την ταινία δεν μου έκανε κάτι άλλο κλικ, κατ' άλλα βλέπουμε τον general Rodney να παίρνει μέρος στην ενεργό δράση μπαίνοντας κι εκείνος μέσα σε ένα απ' αυτά κατασκευάσματα του Tony, την εμφάνιση του Fury, του Coulson (ο οποίος θα μας κρατά συντροφιά καθ' όλη την διάρκεια της πρώτης φάσης), κι τέλος τον Stark να 'πολεμάει το κακό', αλλά κι την προβληματική του σχέση με την Pepper, Η ταινία θα έπαιρνε (6) με το ζόρι, την σώζει η Σκάρλετ κι κάποιες μικρολεπτομέρειες θα έλεγα, αλλά κατά βάση τη σώζει η Σκάρλετ. #Wellsorrynotsorry
Thor 2011: 8/10!
highlights: Thor: Loki, this is madness!
Loki: Is it madness? Is it? IS IT? I don't know what happened on Earth to make you so soft! Don't tell me it was that woman?... Oh, it was. Well maybe, when we're done here, I'll pay her a visit myself!
^I LOVE YOUR FRIENDSHIP/BROTHERHOOD, AND I LOVE YOU BOTH, YOU LITTLE BASTARDS
*Eίναι περισσότερα^ αλλά προσπάθησα να περιοριστώ σε αυτό που μου έμεινε περισσότερο. Και πάλι εδώ τα πρωτεία παίρνει ο Loki, ο εκπληκτικός Τοm Hiddleston όπου καταφέρνει να ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία χάρη στις υποκριτικές του ικανότητες κι το ταλέντο του, τον evil god from Asgard. Κατ' άλλα 'το έργο το'χω ξαναδεί' που λέει κι η Νατάσα. Νεαρός πρίγκιπας, ψώνιο, εγωιστής και αήττητος -μην ξεχνάμε την άσχημη γλώσσα- εξορίζεται απ' το σύμπαν του στη Γη όπου αλλάζει ρώτα μέσα σε ένα, το πολύ δυο 24ώρα ερχόμενος σε επαφή με ανθρώπους και κυρίως με μια γήινη που του 'κλέβει' κι καλά την καρδιά. Πολύ ξενέρα ρε παιδιά <ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ??? EVIL SPIRIT GET OUT OF THIS INNOCENT SOUL !!> Όχι εντάξει εγώ είμαι, απλώς όπως έλεγα κι πιο πάνω τέτοιου είδους ρομάντζο είναι άχρηστο κι αχρείαστο, καλό θα ήταν να εστιάζουμε σε άλλα σημεία όσον αφορά τη Μarvel, εκτός κι αν αυτό που θέλει να δώσει το περνάει σωστά. Το φιλμ όπως είπα σώζεται με την παρουσία του Τομ , Α! ναι κι του Άντονυ Χομπικς, καθώς επίσης κι του Burton-δυο λεπτά μόνο κάνει ντεμπούτο-αλλά κι το Coulson. (σε ελάχιστο βαθμό θα αναφέρω κι την κομπανία του Θορ, η Lady Sif άκρως ενδιαφέρουσα σε σύγκριση με την Jane) Kαμιά κακία προς την Νάταλι, προς Θεού, δείτε Black Swan, V for Vendetta or Star wars θα την λατρέψετε, Εδώ πάντως εκτελεί χρέη love interest, όχι σωστά, δεν θα μας λείψει στο Ragnarok, (φήμες λένε πως δεν θα εμφανιστεί, η γάτα μου δεν ξέρω αν θα κλάψει, δεν έχει σημασία) #Wellsorrynotsorry
Captain America: The First Avenger 2011: 8/10!
highlights: Steve Rogers: I thought you were dead.
James 'Bucky' Barnes: [aware of Steve's new size] I thought you were smaller.
^I LOVE YOUR FRIENDSHIP/BROTHERHOOD, AND I LOVE YOU BOTH, YOU LITTLE BASTARDS
*Αυτή η ταινία θα έπαιρνε περισσότερο ας όψονται οι απώλειες, πέσιμο απ' το τρένο, αναγκαστική προσγείωση του σκάφους, πάγωμα για 70 χρόνια τλχστν, (τι να πεις όχι τίποτα άλλο, είχε κι ραντεβού ο άνθρωπος), εν κατακλείδι έναν χαμό, μια απώλεια ενός ειδυλλίου που αν εξελισσόταν ίσως κι να ήταν το δεύτερο αγαπημένο ship της Marvel. Αντί αυτού τα παιδιά δεν πρόφτασαν ούτε ένα χορό να χορέψουν, πάλι καλά που αντάλλαξαν κι ένα φιλί. Η ταινία παίρνει (8) κι όχι (7.5) όπου της είχα δώσει πριν από χρόνια λόγω του καστ: Hugo Weaving, Hayley Atwell, Dominic Cooper, Stanley Tucci A! κι του αγοριού στην υπογραφή μην ξεχνιόμαστε, έχουμε κι αδυναμίες. Και καθότι χαρακτήρες όπως ο Steve Rogers μας ελκύουν περισσότερο απ' ότι ο Τony, τι να γίνει τώρα! Κι βεβαίως επειδή το brotherhood σε αυτή την ταινία είναι διάχυτο παντού,-όπως κι στην προηγούμενη παρ'όλο το μίσος ενός απ' τα δύο αδέλφια-μέχρι τη στιγμή του καταραμένου ατυχήματος (ας μην επεκταθώ καλύτερα, θα το αφήσω το πένθος για την 2η φάση ). Εν κατακλείδι αυτό το φιλμ ήταν ένα αριστούργημα παρ' όλο το κλάμα που έχω ρίξει κι τις τρεις φορές που το έχω δει. #Wellsorrynotsorry
Marvel's The Avengers 2012: <8>/10!
highlights: Thor: Have a care how you speak! Loki is beyond reason, but he is of Asgard and he is my brother!
Natasha Romanoff: He killed eighty people in two days.
Thor: He's adopted.
* Το (8) είναι μέσα σε <> καθότι το παίρνει με το ζόρι, το φιλμ σώζεται με συγκεκριμένες παρουσίες που κάνουν μπαμ γι αυτό κι δεν θα τις αναφέρω καν. Τα αρνητικά είναι η εμφάνιση του καινούργιου Hulk όπου προσωπικά εμένα με απωθεί κι είναι μακράν κατώτερη εκείνης του 2008, δεν μπορεί να συγκριθεί δυστυχώς. Αλλάξαμε κι ηθοποιό, τρίτωσε το κακό. Δεν λαμβάνουμε υπόψη όπως προείπα παραπάνω το φιλμ του Leterrier, το διαγράφουμε τελείως απ' τον εγκέφαλο, συνεχίζουμε να το διαγράφουμε κι το 2015, μη χ***ω! Anyway... Natasha Romanoff: [watching the aliens come toward them] This is just like Budapest all over again.
Clint Barton: You and I remember Budapest very differently. > Oχι δεν θέλω να μάθω πλέον, δεν με κόφτει, καλύτερα να μάθω τι έγινε στο red room <ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ, ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ> παρά αυτό. Again Loki saves the day, with his 'KNEELS' screams and a little bit of black widow action. Α! να μην το ξεχάσω, κι αυτό.. Κλάμα επίσης πέφτει με την απώλεια του Coulson αλλά κι χειροκρότημα με το ξελόγιασμα της Μαύρης Χήρας αποσπώντας πληροφορίες απ' τον 'παντοδύναμο' θεό.
@Αυτά προς το παρόν, συνέχεια της 2ης φάσης τις επόμενες μέρες γιατί τώρα μας καλεί το κρεβάτι.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°247
Alice in Wonderland: Through the Looking Glass 7.5/10
Πολύ όμορφη.
The Spectacular Now, 5.5/10
Δεν με άγγιξε όσο περίμενα. Νομίζω πρέπει να την ξαναδώ.
Zootopia 9/10
Την λάτρεψα, την λάτρεψα, την λάτρεψα.-
Πολύ όμορφη.
- Σπόιλερ:
- Η ανατριχίλα όταν ακούς την φωνή του Ρίκμαν.
The Spectacular Now, 5.5/10
Δεν με άγγιξε όσο περίμενα. Νομίζω πρέπει να την ξαναδώ.
Zootopia 9/10
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°248
Lisette de Lapin έγραψε:Zootopia 9/10
Αννα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°249
Και πολυ ειπες, 2 μη σου πω.Helena Malfoy έγραψε:Allegiant: 3/10 μόνο και μόνο γιατί το καστ είναι σχετικά καλό. Πήρανε το βιβλίο και του αλλάξανε τα φώτα Με χάλασε απίστευτα το ότι αλλάξανε το τέλος (αν έχετε διαβάσει το βιβλίο ξέρετε που αναφέρομαι)
Απαισια ταινια, Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τη παραμικρη σχεση με το βιβλιο Και στο τελος που το αλλαξανε τεραστιο ξενερωμα ναι
Inside down 9/10 τι ομορφοοο
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°250
Alice Through the Looking Glass 11/10
Ωραία ταινία, καλοφτιαγμένη, αξίζει! Το +1 στα δέκα για το ειδικά σχεδιασμένο outro αφιέρωμα στον Alan Rickman
Ωραία ταινία, καλοφτιαγμένη, αξίζει! Το +1 στα δέκα για το ειδικά σχεδιασμένο outro αφιέρωμα στον Alan Rickman