Την περίμενα χειρότερη γιατί δεν είχα ακούσει καλά λόγια. Ωστόσο μπορώ να πω ότι ήταν σχετικά καλή. Η σκηνοθεσία δεν μου άρεσε. Σε κάποιες στιγμές ψιλομπερδευόμουν.
Ωστόσο το στόρι και τα εφέ καλούτσικα.
Και μου άρεσε και το τέλος.
Milady D' Hiver έγραψε:
Και γω στεναχωριομουν που για λιγο δεν προλαβαιναν καθε φορα. Και πως στεναχωριοντουσαν και για αυτο και για το οτι η Ράιλι εχανε την προσωπικοτητα της. Ποσο ομορφο και ικανοποιητικο ηταν οταν δημιουργηθηκε στο τελος η σφαιρα-συναισθημα-αναμνηση που ηταν συνδυασμος δυο συναισθηματων;
αχ ναι και αυτο ηταν πολυ καλο!FLEUR258 έγραψε:To Big hero 6 το έχετε δει; Το θεωρώ επίσης εξαιρετικό παιδικό.
- Σπόιλερ:
Και εγώ είχα στεναχωρηθεί σ'αυτή την σκηνή.
Λογικαααααα ναι. Σε μενα δεν το στελνει παντως.Lisette de Lapin έγραψε:Αυτό. Αυτόαυτόαυτόαυτό ακριβώς.Milady D' Hiver έγραψε:
Και γω στεναχωριομουν που για λιγο δεν προλαβαιναν καθε φορα. Και πως στεναχωριοντουσαν και για αυτο και για το οτι η Ράιλι εχανε την προσωπικοτητα της. Ποσο ομορφο και ικανοποιητικο ηταν οταν δημιουργηθηκε στο τελος η σφαιρα-συναισθημα-αναμνηση που ηταν συνδυασμος δυο συναισθηματων;
Εγώ πλάνταξα, χωρίς υπερβολή.
Ζουτόπια δεν είναι με ένα αλεπουδάκι, εκείνο που στέλνει συνέχεια ο Βαγγέλης στο μέσσεντζερ;
Θα τα τσεκάρω και τα δύο!
Milady D' Hiver έγραψε:Ακους Δημητρη;!! Περιμενω να δεις και συ Ζουτοπια!! Ειναι απο τις καλυτερες ταινιες αυτης της χρονιας. Ελπιζω στα επομενα οσκαρ να παρει το βραβειο best animation <3