από Mr. Ollivander Τετ Ιαν 13, 2016 12:25 am
Το θεμα σηκωνει κουβεντα
Η τηλεοραση στην Αμερικη τα τελευταια χρονια ειναι στα πανω της λογω των πολλων σειρων που γινονται, των ακριβων παραγωγων (GoT, House of Cards, Sherlock) και των γνωστών ηθοποιών που πλεον βλεπουν με πιο θετικο ματι τον ρολο τους σε μια τηλεοπτικη σειρα. Βεβαιως οι πολλες σειρες και οι πιλοτοι που γινονται πλεον εχουν σαν αποτελεσμα καποιες σειρες να ειναι αρκετα κακιες και να κοβονται μετα απο μερικα επεισοδια. Εγω προσωπικα εγω διαπιστωσει ενα κορεσμο στις κωμωδιες της αμερικανικης τηλεορασης. Υπηρχαν τα Φιλαρακια και το Seinfeld σαν σταθερες αξιες, πιο μετα το Two and a Half Men, το The Big Bang Theory, το How I Met Your Mother. Σειρες που ξεκινησαν πολυ καλα αλλα μετα κουρασαν υπερβολικα και παρακαλουσαμε ή παρακαλουμε να τελειωσουν. Η τελευταια κωμικη σειρα που ειδα και μου εκανε εντυπωση ηταν το Modern Family.
Απο την αλλη εχω αντιθετη αποψη στα δραματα οπου καθε χρονο υπαρχουν ενα σωρο σειρες διαμαντια. Φυσικα Wire, OZ, Sopranos δυσκολα ξαναβγαινουν αλλα υπαρχουν ενα αρκετες σειρες που τις εφτασαν ή ακομα τις ξεπερασαν (Breaking Bad). Γενικα οτι πληρωνεις παιρνεις. Αν ο δημιουργος και οι ηθοποιοι ειναι απο το πανω ραφι η σειρα θα βγει πολυ καλη.