από Ophelia Autumn Τρι Ιουν 30, 2015 1:18 am
ημουν στην γαλλια και ειχαμε παει μαζι με κατι φιλες μου σε ενα πολυ μεγαλο mall και καποια στιγμη οταν ειχαμε φτασει στον 3ο οροφο , πηγα εγω καπου εξω για να παρω κατι για την αδελφη μου μαζι με μια φιλη μου , τελοσπαντον πειραμε το δωρο που ηθελα και ξαναμπηκαμε μεσα στο mall, φτασαμε στον δευτερο οροφο και καταλαβαμε πως ειχε περασει η ωρα και επρεπε να συναντηθουμε μαζι με τους καθηγητες και επειδη ειμασταν χωρισενες
περναμε τηλεφωνο τις υπολοιπες και μας ειπαν αν ειναι να παμε κατω γιατι κατεβαινουν και τοτε αφου ημασταν εμεις στον δευτερο και εκεινες στον τριτο η φιλη που ηταν μαζι μου ειπε να περιμενω εδω αλλα εγω ειχα παρει ηδη τις κυλιομενες σκαλες , αφου μου το ειπε αυτο , εγω το εξυπνοπουλι αρχισα να ανεβαινω τις κυλιομενες που πηγαιναν προς τα κατω και ετσι οπως τις ανεβαινα εφαγα τα μουτρα μου. Εκει βλεπω τους γαλλους γυρω μου να με κοιτανε με σοκ και μολις ημουν ορθια, με βαρεσε και αρχισα να γελαω οσο δεν ειχα να γελασω ολη μου τη ζωη ,ευτυχως κατεβηκε και η φιλη μου και προλαβαμε να παμε στο σημειο συναντησης
Αλλα ελεος Ηταν τοσο Fail! εκεινη την στιγμη!