Έτσι και μου έβαζε εμένα 15 μα τον Ντάλμπι θα έκανε ΤΗΝ φασαρία.
Έτσι,Έτσι Εύη! Μου θυμίζεις εμένα πέρυσι που και εγώ έβαλα στόχο να πάω να κολλήσω στην Ιστορικού μου του φροντ. ένα τέλειο βαθμό.
FLEUR258 έγραψε: Μου θυμίζεις εμένα πέρυσι που και εγώ έβαλα στόχο να πάω να κολλήσω στην Ιστορικού μου του φροντ. ένα τέλειο βαθμό.
Léonie Vernier έγραψε:
Το σαΐνι που μας κάνει έκθεση είπε πως έβαλε πιο κάτω στη θεωρητική (και στην έκθεση και στα κείμενα) και ανέβασε τη θετική, επειδή εμάς είναι η κατεύθυνσή μας. Τσόφλι.
Θενξ. Μα μου φάνηκε πολύ παράξενο να 'χω καλό βαθμό στην κατεύθυνση και 16 στην Αντιγόνη...anthian9 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕΑΚΙ!! Την ασχολίαστη φιλόλογο στα ΑΓ δεν την σχολιάζω καν!
Εμείς Τετάρτη παίρνουμε βαθμούς και το καλό είναι πως μάλλον έχω 20 στον αγαπημένο μου καθηγητή. Αυτό θα πει ικανοποίηση.
Είναι. Της έγραψα το μεγαλύτερο βαθμό μέσα στην τάξη και ενώ μια κοπέλα από τη θετική έγραψε πιο κάτω από εμένα , της έβαλε 19 στην έκθεση και 20 στα κείμενα , επειδή είναι θετική. Και εμένα 17 έκθεση και 18 κείμενα. >__>Αstοria Greengrass έγραψε:Καλα παιζει να ειναι μεγαλο μπαζο
Τι θα πει ειναι η κατευθυνση σας?Ετσι και αλλιως ειναι κοινο μαθημα για ολες τις κατευθυνσεις..
Ειναι καθυστερημενο το ατομο,δεν παιζει
Ρεακι απλα κανε τον/την να το μετανιωσει για το 17..
Δειξε ρε τι θα πει Σλιθεριν
Αstοria Greengrass έγραψε:FLEUR258 έγραψε: Μου θυμίζεις εμένα πέρυσι που και εγώ έβαλα στόχο να πάω να κολλήσω στην Ιστορικού μου του φροντ. ένα τέλειο βαθμό.
Τα καταφερες τουλαχιστον?
FLEUR258 έγραψε:
Αχά. 18.1
Αstοria Greengrass έγραψε:FLEUR258 έγραψε:
Αχά. 18.1
Αγαπη ευχομαι να γινει 20αρι φετος
Έχεις πρόβλημα.Nearly Headless Nick έγραψε:Να πέσεις, να πέσεις, να πέσεις.
- Σπόιλερ:
Ο Σίμος πόσταρεεε!
FLEUR258 έγραψε:
20 να έχεις και εσύ Φυσική!
Nearly Headless Nick έγραψε:
Ο Σίμος πόσταρεεε!
Μη μου πεις πως σου έβαλε 19.SiMoS έγραψε:Κι εμείς πήραμε...
19.9 έβγαλα, χάρη στα Κείμενα, αλλά δε με πολυνοιάζει... Σημασία έχει να τον κρατήσω το βαθμό για το απολυτήριο...
Λουλούδια και σοκολατάκια* ευπρόσδεκτα...Nearly Headless Nick έγραψε:
Ο Σίμος πόσταρεεε!
19.9? Πότε σε πότισαν τελευταία φορά και έχασες το 20άρι;SiMoS έγραψε:Κι εμείς πήραμε...
19.9 έβγαλα, χάρη στα Κείμενα, αλλά δε με πολυνοιάζει... Σημασία έχει να τον κρατήσω το βαθμό για το απολυτήριο...
Εχθές..Léonie Vernier έγραψε:19.9? Πότε σε πότισαν τελευταία φορά και έχασες το 20άρι;SiMoS έγραψε:Κι εμείς πήραμε...
- Σπόιλερ:
Μπράβο ρε! ^__^