Εδώ μπορείτε να γράφετε τον μέσο όρο σας, τα εκάστοτε τρίμηνα ή τετράμηνα αντίστοιχα.
Και οι ΓΜΟΙ δεκτοί.
- Σπόιλερ:
Αυτό το τρίμηνο φυσικά! Εγώ 19 και 7/13.
Dan_LiZa έγραψε:18 κ 7
jate έγραψε:Nα πω μια τεράστια κακία..;Όποτε βλέπω τέτοια τόπικ τύπου Πόσο βγάλατε;/έχετε μιλήσει σε κανά διασημο;/κ.τλ σκέφτομαι πόσο πάνω από 19 έβγαλε/τι τον έχει τον Ρουβά..
pancy_parkison έγραψε:Μα όλοι οι γονείς την ίδια κασέτα βάζουν???
ναι????και εγω που νομιζα οτι πηγαιναν μπουζουκια και κανονιζαν να λενε τα ιδια!Darkness έγραψε:pancy_parkison έγραψε:Μα όλοι οι γονείς την ίδια κασέτα βάζουν???
Ναι, δεν το 'ξερες? Μοιράζουν τις κασέτες δωρεάν στο μαιευτήριο. :P
Witch-King έγραψε:Διαβαζεις λιγοοοοο ε?
pancy_parkison έγραψε:
Ολοι το ίδιο λέγανε "Και πολύ της έβαλα, και θα την κατεβάσω και χαριστικάό ηταν και μπλα μπλα..."
[ε ας μην μου το βαζες ρε φίλε το 18-19! ποιος σου είπε?]
Α, Ελμιρα, δεν στα 'παν καλα. Να αλλαξεις του ρουφιαν... ε... τους πληροφοριοδοτες σου εννοω. :P :P :Prockfreak έγραψε:ναι????και εγω που νομιζα οτι πηγαιναν μπουζουκια και κανονιζαν να λενε τα ιδια!Darkness έγραψε:pancy_parkison έγραψε:Μα όλοι οι γονείς την ίδια κασέτα βάζουν???
Ναι, δεν το 'ξερες? Μοιράζουν τις κασέτες δωρεάν στο μαιευτήριο. :P
jate έγραψε:Εεε και?Επειδή είσαι Ράβεν δεν επιτρέπεται να λιώνεις στο διάβασμα? Δεν κανουμε διακρίσεις σε κοιτωνες! :P
Christy έγραψε:jate έγραψε:Εεε και?Επειδή είσαι Ράβεν δεν επιτρέπεται να λιώνεις στο διάβασμα? Δεν κανουμε διακρίσεις σε κοιτωνες! :P
όχι, απλά υποτίθεται ότι είμαι πανέξυπνη!
Darkness έγραψε:Δες τους σαν ανθρώπους, όχι σαν καθηγητές και τότε θα καταλάβεις πως σκέφτονται. Δεν είναι όλοι ίδιοι, μην τους βάζεις σε ένα τσουβάλι.
Έχω την εντύπωση πως είμαστε "λίγο" off topic.