Εμενα βασικα θα μου αρεσε αυτο που ειχε προτεινει ο Γιαννης. Ισως αν προταθουν μερικοι τιτλοι και έπειτα να ψηφισουμε;
- Τασε:
- Τασουμπη:
- Χερουκλα:
- ριλαξ λιγο
The Sorting Hat έγραψε:Να πω και εγώ την γνώμη μου; Με κάθε ειλικρίνεια πάντα και αναγνωρίζοντας σαφώς τόσο την προσπάθεια σου Γιάννη όσο και το γεγονός πως εγώ δεν θα μπορούσα να ετοιμάσω το παραμικρό πόσο μάλλον ένα ωραία δομημένο περιοδικό.
1ον. Ούτε εγώ συμφωνώ με τον τίτλο, όχι γιατί το θεωρώ σεξιστικό ούτε γιατί ακολουθεί πατριαρχικά πρότυπα όπως είπε ο Τάσος. Δεν μου αρέσει γιατί είναι πολύ κοινότυπος σε μία χαριποτερική κοινότητα όπως η δική μας, ιδιαίτερα όταν υπάρχει στο φόρουμ ένας θεσμός που λέγεται Μάγος του Μήνα. Μηνιαίος Μάγος-Μάγος του Μήνα, πιστεύω καταλαβαίνεις γιατί δεν μου αρέσει.
2ον. Πιστεύω ότι το περιοδικό είναι λίγο φορτωμένο από πλευράς εικόνων. Θα προτιμούσα περισσότερο κείμενο και λιγότερες εικόνες. Ξέρω, ακούγεται βαρετό, άλλωστε υποκειμενική γνώμη εκφράζω.
3ον. Δεν μου άρεσε η συνέντευξη, οι ερωτήσεις δηλαδή. Πιστεύω ερωτήσεις όπως "Πόσες φορές έχεις βγει ΜτΜ;" και "Πως νιώθεις που θα είσαι στο πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού;" είναι ολίγον τι ανούσιες κατ'εμέ.
Αυτά . Επαναλαμβάνω ότι τα γράφω αυτά σαν εποικοδομητική κριτική-για να γίνει καλύτερο με τον καιρό το περιοδικό, όχι για να προσβάλλω την δουλειά σου .