από Isabella Ermioni Cullen Σαβ Δεκ 05, 2009 9:32 am
Και εγω
[b][u][justify]Το γεγονος οτι ειμαι νεος
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Eίσαι από τα μέλη που 'ξύπνησαν' το φόρουμ... Πριν από σένα και τα μέλη που γράφητκαν την ίδα περίοδο με σένα η Αίθουσα Συζητήσεων είχε πιάσει σκόνη. Τώρα έχει καθημερινές δημοσιεύσεις. Μεγάλη συνεισφορά..
Wubalubadubdub!:
love you more than words can say #sixseasonsandamovie