Εδώ το σταυρόλεξο σε .pdf
- Σταυρόλεξο:
- http://ul.to/x8t09gv7
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Severus John Snape στις Πεμ Ιουλ 02, 2015 11:51 pm, 4 φορές συνολικά
Aυτό είναι το πρόβλημα γλυκιά μου, οτι ζούμε σε μια πατριαρχική και σεξιστική κοινωνία και το να δεχόμαστε τον αποκλεισμό του καταπιεσμένου φύλου μας φαίνεται κανονικό και λογικό.Claire Delacour έγραψε:μην το παιρνεις ετσι Τασο μου, απευθυνεται τοσο σε μαγισσες οσο και σε μαγους, ειναι πολλες λεξεις που εχουν μονο αρσενικο γενος και περιλαμβανουν και γυναικες!! μου αρεσει σαν τιτλος, δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη, αλλα φυσικα αυτη ειναι μονο η δικη μου αποψη, αν πιστευουν το αντιθετο οι υπολοιποι οπως ειπε και ο Γιαννης μπορει να αλλαξει!!!
Καταρχάς μην προσπαθείς να επιβάλεις την λάθος άποψη σου όσον αφορά την γλώσσα χρησιμοποιώντας μεγαλύτερα γράμματα, γραμματοσειρά και χρώμα δεν πρόκειται, κατα δεύτερον γενικά αναιρείς τον εαυτό σου, ο μόνος λόγος που έγραψα για τον τίτλο ήταν για το πως θα γίνει καλύτερη η έκδοση .Severus John Snape έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ελληνική γλώσσα μας προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα λέξεων τα οποία, έχουν γένος. Το γεγονός όμως ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνεχώς το ουδέτερο γένος, μας περιορίζει στις επιλογές μας.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποιες ξενόφερτες λέξεις ΔΕΝ έχουν γένος και σίγουρα δεν θα είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι θα τις αλλάξουμε.
Όσον αφορά το περιοδικό, η επιλογή ξαναλέω έγινε ως συνέχεια των προηγούμενων θεσμών και έγινε συνειδητά!!!
Όποιος δεν το καταλαβαίνει/ δεν το αποδέχεται/ δεν του αρέσει, μπορεί να το πει. Αλλά θα ήθελα σε αυτό το τόπικ να γράφουμε για το περιοδικό, το περιεχόμενό του και πως αυτό θα γίνει καλύτερο.