Αχ και εγώ το άκουσα αυτό. Βασικά το λένε πάρα πολλοί αυτό. Ελπίζω πως όχι
+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°501
Απ: Game of Thrones
Δεν μπορώ να δω που ενοχλήθηκες
- μπλομ:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°502
Βασικά, υπάρχουν πάντα αυτοί που θέλουν να βλέπουν έρωτες και λουλούδια παντού. Καθώς στα πλαίσια μιάς σειράς, οι ηθοποιοί που παίζουν είναι μετρημένοι γιατί αλλιώς θα χαωθούν τα πάντα, είδαν δύο πρωταγωνιστές και αμέσως τους έκαναν ζευγάρι, ως κάτι απόλυτα λογικό να συμβεί. Εντάξει, δεν θα τρελαθούμε κιόλας.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°503
Βασικά εάν η Καλίσι μάθει για το R + L = J (όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν) το πιο πιθανό είναι να τον θεωρήσει εχθρό της και αντίπαλό της στη διεκδίκηση του θρόνου, οπότε θα είναι αναμενόμενο να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ τους ή μία μάχη μ' αυτή την έννοια. Ωστόσο, ο Τζον χρειάζεται το δρακόγυαλο που κατέχει η Νταινέρυς κι ίσως έτσι είναι ο μόνος τρόπος να συνάψουν συμμαχία.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°504
Aν το καλοσκεφτείς, γιατί να μην κρατήσει η Νταινέρυς το δρακόγυαλο ενάντια στους Παγωμένους; Ετσι, θα αφήσει να ξεπαστρέψουν οι White Walkers τον στρατό του Σνόου και χωρίς να κουνήσει δαχτυλάκι, θα βρεθεί απέναντι στα στρατεύματα της Σέρσεϊ και ίσως του Έουρον. 'Αλλωστε, παιχνίδι Θρόνου είναι. Γιατί να έχει έστω και ένα αντίπαλο δέος στην διεκδίκηση που στο μέλλον, μπορεί να στραφεί εναντίον της;
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°505
Γιατί ο στρατός του Σνόου είναι πιο κοντά. Η άμεση απειλή για τη Νταινέρυς είναι η Σέρσεϊ, όχι οι Λευκοί Οδοιπόροι. Και είναι από στρατηγικής πλευράς πιο συνετό να έχεις συμμάχους παρά εχθρούς. Με το στρατό του Σνόου αφανισμένο, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο γι'αυτούς. Εγώ στη θέση της θα έδινα το δρακόγυαλο (όχι όλο) στον ανηψιό μου με αντάλλαγμα την υποταγή σε εμένα και τον όρκο ότι δε θα διεκδικήσει το θρόνο για τον εαυτό του, θα του παραχωρούσα αρκετά προνόμια ώστε να παραμείνει ευχαριστημένος ως Βασιλιάς του Βορρά. Έτσι και θα έχω κάποιον θα σιγουρευτεί πως ο Νότος δεν απειλείται και θα έκανα μπουρλότο το King's Landing με τα pets μου.
ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°506
Mα όσο απειλή για την Νταινέρυς είναι οι Παγωμένοι, άλλο τόσο είναι και για την Σέρσεϊ. Και αν γνωρίζουν ότι το δρακόγυαλο είναι το μόνο όπλο που μπορεί να τους αφανίσει, δεν θα κινηθούν ανοιχτά εναντίον του Dragonstone, θα προτιμήσουν τα Νότια. Αλλωστε, αν αφήσει η Νταινέρυς να καθαρίσουν λίγο το Γουέστερος και μετά αναλάβει δράση, θα φανεί όντως Προστάτιδα των Επτά Βασιλείων, των Πρώτων Ανθρώπων, των Άνταλς και πάει λέγοντας, θα έχει ψήφο εμπιστοσύνης απο τον λαουντζίκο, όσος μείνει τελοσπάντων. Δηλαδή, αν είχε γίνει Μύσα (μάνα) στα Ανατολικά που απλά, απελευθέρωσε τους σκλάβους, εδώ, αν τους σώσει, θα γίνει "και μάνα κι΄ αδερφή κι' αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω απο την ζωή", που άδει και ο Πάριος.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°507
Καταλαβαίνω το point σου αλλά δε συμφωνώ. Δεν είναι Σέρσεϊ, να μην την ενδιαφέρει εάν κάτι χιλιάδες σφαγιαστούν. Αλλά, αφήνοντας το θέμα της συμπόνοιας έξω, και πάλι δεν την συμφέρει, γιατί αυτοί οι χιλιάδες που οι Λευκοί Οδοιπόροι θα ξεπαστρέψουν όπως λες πολύ απλά προστίθενται στο στρατό τους. Άρα, όσο περισσότερο το καθυστερήσει, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο εχθρός που πρέπει να καταστρέψει. Όχι, η Νταινέρυς χρειάζεται τον Τζον όπως κι ο Τζον χρειάζεται τη Νταινέρυς (+ τα πλοία της Γιάρα,
την υποστήριξη των Μαρτέλ & Ταϊρέλ, την οξύνοια του Τύριον και του Βάρυς, τον στρατό των Ντοθράκι, τους Άσπιλους κλπ. κλπ.) γι'αυτό θα πρέπει να υπάρξει ειρήνη μεταξύ τους. Γιατί όταν οι Λευκοί Οδοιπόροι χτυπήσουν την πόρτα τους, ούτε ο Σιδερένιος Θρόνος θα μετράει ούτε το παιχνίδι της εξουσίας πλέον.
Υ.Γ.: Πάντως πολύς μπελάς να είσαι βασιλιάς. Και πεθαίνουν και εύκολα. Εγώ θα ήθελα να παίξω το παιχνίδι από μια πιο... έμμεση θέση, Master of Whisperers ας πούμε.
την υποστήριξη των Μαρτέλ & Ταϊρέλ, την οξύνοια του Τύριον και του Βάρυς, τον στρατό των Ντοθράκι, τους Άσπιλους κλπ. κλπ.) γι'αυτό θα πρέπει να υπάρξει ειρήνη μεταξύ τους. Γιατί όταν οι Λευκοί Οδοιπόροι χτυπήσουν την πόρτα τους, ούτε ο Σιδερένιος Θρόνος θα μετράει ούτε το παιχνίδι της εξουσίας πλέον.
Υ.Γ.: Πάντως πολύς μπελάς να είσαι βασιλιάς. Και πεθαίνουν και εύκολα. Εγώ θα ήθελα να παίξω το παιχνίδι από μια πιο... έμμεση θέση, Master of Whisperers ας πούμε.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°508
^Ναι, η οσία Νταινέρυς δεν σφαγιάζει ποτέ κόσμο χωρίς λόγο.
Εμένα πάντως οι επιλογές Ντάννυ και Τζον για θρόνο, μου κάνουν γκρεμό και ρέμα.
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°509
Isabelle Lightwood έγραψε:^Ναι, η οσία Νταινέρυς δεν σφαγιάζει ποτέ κόσμο χωρίς λόγο.
Όχι, η Νταινέρυς σφαγιάζει κόσμο με λόγο.
Γενικά η μοναρχία ως πολίτευμα δε λειτουργεί. Εάν μια ολόκληρη ιστορία δε μας το έχει μάθει αυτό, δεν ελπίζω ότι θα το κάνει ένα σόου στην τηλεόραση.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°510
FoNike βγες απο το Θανο!Amycus έγραψε: Δηλαδή, αν είχε γίνει Μύσα (μάνα) στα Ανατολικά που απλά, απελευθέρωσε τους σκλάβους, εδώ, αν τους σώσει, θα γίνει "και μάνα κι΄ αδερφή κι' αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω απο την ζωή", που άδει και ο Πάριος.
Καλησπερα σας
Μιας και εχει γινει πολλη κουβεντα γυρω απο το R + L = J και επειδη το παιρνετε λιγο σαν δεδομενο, να σας θυμισω καπου εδω οτι ο μονος που ηξερε την αληθεια ηταν ο Νεντ Σταρκ του οποιου το κρανιο αυτη τη στιγμη ειναι ελαφρως μετατοπισμενο.
Ναι εχει και ο Μπραν προσβαση στο παρελθον αλλα αν εξαιρεσεις τη μια φορα που εφτασε κοντα στο σημειο και δεν ακουμπησε, δεν εχει ξαναασχοληθει με τον πατερα του. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει λογο να το κανει. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει γνωση της φημης που να χρειαζεται επιβεβαιωση, ο μονος τροπος να επιβεβαιωθει το συγκεκριμενο σεναριο ειναι ο Μπραν να αποφασισει τυχαια μια μερα να συνεχισει την ιστορια του μπαμπα. Κατι το οποιο δεν μου φαινεται αρκετα πιθανο δεδομενου οτι τον κυνηγαει μια ορδη απο white walkers.
By the way, ο μονος που μπορει να δωσει προσβαση στους white walkers σε μερη στα οποια εχει γινει το ασπροπεριπατοαπωθητικο ξορκι ειναι ο Μπραν, στον οποιο Μπραν καθομουν και φωναζα περυσι "ΠΡΟΣ R'HLLOR, ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ". Δεν με ακουσε ομως
Σε αλλα νεα, το πιο πιθανο σεναριο ειναι η συμμαχια μεταξυ Τζον και Ντανης. Η Ντανη θελει το θρονο και μετα βλεπουμε. Οσο πιο πολλοι συμμαχοι τοσο πιο απομονωμενος ειναι αυτος που καθεται στο θρονο και αρα τοσο πιο ευκολα θα τον παρουμε. Απλη λογικη αλλα σε αυτη την περιπτωση εχει αποτελεσμα. Εχεις ολο το νοτο, θα ερθει και ο βορρας και θα σου πει "Α εγω δεν ανακατευομαι, δωσε μου Ντραγκονγκλας να σκοτωσω τους ασπρους και ασε με να διοικω το βορρα οπως κανω τοσα χρονια και κομπλε ειμαστε". Κατι που ο Τυριον και ο Βαρυς δεν θα βρουν κακη ιδεα (αν φυσικα και ο Τζον το χειριστει σωστα) καθως δεν θα υπαρχει κινδυνος να βρεθουν προ εκπληξεωςμε ενα βορειο στρατο να τους χαλαει τα σχεδια. Απο την αλλη αν δεν δωσει το ντραγκονγκλας τοτε ο Τζον θα αναγκαστει να παει στον Κινγκ'ς Λαντινγκ να κανει μπεντ το νι του προκειμενου να προστατευσει το βορρα. Σε αυτη την περιπτωση το μονο λογικο πραγμα που θα μπορει να κανει ειναι να εφαρμοσει καμμενη γη στο βορρα κατεβαζοντας τους παντες νοτια με σκοπο α) να επιζησουν οι βορειοι απο τις επιδρομες των αλλων και β) την κατακτηση του Ντραγκονστοουν απο την Ντανυ που θα εχει δειξει οτι δε νοιαζεται για τους ανθρωπους που θελει να διοικησει. Υπαρχει παντα η πιθανοτητα ο Τζον αν του πει οχι η Ντανυ να παει πισω στο βορρα και να πει "Τι να κανουμε θα πολεμησουμε τα ζομπια με ο,τι εχουμε" κατι που ειναι εντελως χαζο αλλα απο την αλλη. Σταρκ εισαι. Ο,τι πιο κοντα σε γκριφιντορ
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°511
Eruntanλ έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:^Ναι, η οσία Νταινέρυς δεν σφαγιάζει ποτέ κόσμο χωρίς λόγο.
Όχι, η Νταινέρυς σφαγιάζει κόσμο με λόγο.
Γενικά η μοναρχία ως πολίτευμα δε λειτουργεί. Εάν μια ολόκληρη ιστορία δε μας το έχει μάθει αυτό, δεν ελπίζω ότι θα το κάνει ένα σόου στην τηλεόραση.
Δεν νομίζω ότι η Ντάννυ είχε πάντα λόγο να αφήσει κόσμο να πεθάνει, ή τουλάχιστον αρκετά ικανοποιητικό για να την υποστηρίζω για τον θρόνο.
Πολλές φορές φέρεται ανώριμα (γιατί οκ, παιδί είναι) και εγωιστικά. Δεκτά όλα αυτά, αρκεί να τα συνειδητοποιήσει.
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°512
Και Ναι, το είδα!
*Να σημειώσω πως έχω σήμα καμπάνα, εδώ στα θαλασσινά εδάφη που βρίσκομαι, το είχα δει απ' το μεσημέρι και περίμενα να γυρίσω σπίτι για να σχολιάσω, αλλά και για να απολαύσετε και εσείς το 'παρανοϊκό' χαλί που ακολουθεί.
Αυτά από μένα, περισσότερο κουτσομπολιό, όσον αφορά το 'Παιχνίδι τηςΠόπης, Γκχ... γκχ... του Στέμματος', την επόμενη βδομάδα, ... αν μας αφήσει η εργασία.
Σας μερσώ, καληνύχτα σας.
*Να σημειώσω πως έχω σήμα καμπάνα, εδώ στα θαλασσινά εδάφη που βρίσκομαι, το είχα δει απ' το μεσημέρι και περίμενα να γυρίσω σπίτι για να σχολιάσω, αλλά και για να απολαύσετε και εσείς το 'παρανοϊκό' χαλί που ακολουθεί.
- 7χ01, Ανοίγετε με δική σας ευθύνη, (Προσοχή: Δεν σέβεται το LANGUAGE του Captain America σε κάποια σημεία
- Well done Arya, δώσε πόνο γλυκιά μου, 'Μία σου και μία μου' που λέει κι η Άτζυ.
Τι έγινε ρε παιδιά; Οι Λευκοί Σκελετωμένοι Χιονάνθρωποι και Γίγαντες αρχίσανε παρέλαση;!!..\
Άτσα Σάνσα, γλυκιά μου, αρχίσαμε από τώρα τις υπονομεύσεις, ; Μήπως λέω, μήπως.. φταίει κανένα πουλάκι... γκχ... γκχ... Μικρό... Γκχ... Δάχτυλος.. γκχ... που σου ψιθυρίζει συνεχώς στ' αυτάκια κι σου βάζει συνεχώς ιδέες;;! Λέω μήπως.. να του ρίξουμε σπόρια να τσακιστεί να φύγει, να πάει σε άλλη χέστρα να πούμε.
Σέρσει + Τζειμς = 1 + 0, 'Προδότες, πόρνες, πουτάνες, παντού' , Πως την αντέχεις αγαπητέ μου, κάθε μέρα, πέρα δώθε πάνω στον ζωγραφισμένο 'γεωγραφικό' χάρτη, την ίδια μίρλα.. μπλα, μπλα... Σκότωσε την εκεί να ησυχάσουμε. Όσο για τη συμμαχία δεν το σχολιάζω, τα Σκατά στα Σκατά θα πάνε!
Σαμ, αγόρι μου τι φάση; Καλοπερνάς βλέπω (το πήδηξα λίγο εκείνο το σημείο, δεν αισθανόμουν καλά, μια ζάλη, μια θολούρα.. ξέρετε εσείς, τα λόγια τουπαπά, Αρχιμέιστερ)
Πάντως ένα βασικό στοιχείο το ανακάλυψε ο άνθρωπος το στέλνει με τον 'τηλέγραφο' στο φίλο Γιάννη,
Τι φάση; Έφτασε ο Μπραν στο Τείχος; Κι άλλο μήνυμα με 'τηλέγραφο' στον Γιάννη λοιπόν, για να μην επεκταθώ στο γραπτό 'εκτελεστικό απόσπασμα' της μουρλής.
Κλεγκέιν, τι φάση; 'Χιόνια στο Καμπαναριό, που Χριστούγεννα σημαίνουν..', Αχ, φέρε λίγο κι από εδώ έχουμε σκάσει. Με τι μάτια το είδες το Τείχος μέσα απ' τις φλόγες χρυσό μου, τι φακούς επαφής χρησιμοποιείς;, Ακτίνες Χ,; όχι αλήθεια πες μου τώρα...
Κουφή ερώτηση, είχε Ed Sheeran μέσα το εργάκι, ;! Αυτό το παιδάκι που τραγουδούσε στην αρχή, γνωστή φυσιογνωμία. Anyway... ωραίο ανέκδοτο πέταξες χρυσή μου, άσχετο αν εσύ-κυρίως- το εννοούσες. Της Πόπης έχει να γίνει πάλι.
Και το τελευταίο δεκάλεπτο, αφού έχει προηγηθεί το κοψοχόλιασμα με το ανατριχιαστικό χέρι, (όμοιο με αυτό στα θρίλερ που περπατάει μόνο του, ξέρετε), κάνουμε ένα ζουμ στην Θυελλογέννητη, καθότι μόλις έφτασε στα πάτρια εδάφη επιτέλους, κι βάζουμε και το οικείο ηχητικό σήμα στο background εδώ και εφτά χρόνια όπως πάντα, καθώς μας αρέσει να το ακούμε, (άφησες πίσω τέτοιο μανάρι (βλ. Darios) άσπλαχνη, μετά από ερωτική εξομολόγηση, στο κρατάω από πέρσι , δεν θα στο συγχωρέσω ποτέ)
Πάντως ο Τύριον, σε φάση ξενάγησης, μου δημιούργησε την εντύπωση μιας αθώας, γλυκιάς και ταυτόχρονα περίεργης παρουσίας μέσα στο χώρο που τον επεξεργαζόταν. Τι γλύκας!
And last but no least...
^give me this woman , i want to marry her!
Αυτά από μένα, περισσότερο κουτσομπολιό, όσον αφορά το 'Παιχνίδι της
Σας μερσώ, καληνύχτα σας.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°513
εχετε γραψει πολλα και θα ηθελα καποια στιγμη να απαντησω αλλα βαριεμαι τωρα οποτε προς το παρον:
- 7χ02 σποιλερ:
- τοπ 10 μομεντς του επεισοδιου κατ' εμε χωρις καποια συγκεκριμενη σειρα:
- ο μονολογος του βαρυς στην σκηνη με την Νταινερυς περι "εχω ματια και κριση κλπ"
- η σκηνη με την αρυα που επιλεγει να αφησει πισω της (κυριολεκτικα και μεταφορικα την εκδικηση και την σερσι και να οδευει προς το σπιτι και την αγαπη. <3
- ο μικροδακτυλος να πνιγεται απο τον τζον επειδη ο τζον θεωρησε οτι η σανσα κινδυνευει και της ειχε ορκιστει οτι δεν θα αφησει τιποτα κακο να της συμβει. *μπονους ποιντς για το αγαλμα του νεντ στην κρυπτη του γουιντερφελ*
αυτα ειναι βασικα το τοπ3 και συνεχιζω με τα αλλα 7
- η αρυα με hot pie γιατι α) μαθαινει οτι ο τζον ειναι ζωντανος και εχει τον βορρα, β) η ατακα οτι εκεινη δεν εφτιαξε την πιτα με αυτον τον τροπο γ) hot pie να της λεει οτι ειναι ομορφη;
προοικονομια για Αρυα/Γκεντρυ; δ) hot pie
- σεξακι Μισαντει/Γκρευ Γουορμ. Σοκαριστηκα για τα μηχανικα του σεξακιου γιατι ειναι ευνουχος αλλα υπαρχουν διαφορετικες εκδοχες και δεν ξερω τι του λειπει. Ηταν πολυ γλυκουλης ο προλογος του.
Οτι απο τοτε που την γνωρισε εχει τον φοβο οτι μηπως παθει κατι αυτη ή αυτος. Και γενικα ειναι πολυ γλυκουληδες και η δυο. @Μισαντει ΕΜΠ1 btw
- σαμ να θεραπευει τον τζορα. σε αντιθεση με πολλους εγω θεωρησα πολυ οκ την διαδικασια. βεβαια θα το πω και εδω... εχω δει 13 κυκλους greys anatomy
- συζητηση ολενα-νταινερυς. και γενικα η ολη σκηνη πριν γιατι αναφερθηκε οτι η ελλαρια σκοτωσε την μυρσελλα που ηταν αθωα και ανηψια του τυριον ο οποιος ηταν αυτος που την εστειλε εκει οποτε θεωρω οτι εχει τυψεις. και το οτι ο ομπερυν σκοτωθηκε επειδη πολεμησε στο trial by combat για τον τυριον.
- η νταινερυς σε αυτο το επεισοδιο γενικα. γιατι εξομολογηση: δεν την πηγαινα καθολου. την αγαπουσα στον πρωτο κυκλο. το ιδιο και στον 2ο. απο 3ο-4ο ειχα αρχισει να μην την συμπαθω με αποκορυφωμα 5ο και 6ο που ηταν βαρετη, κουραστικη και ενοχλητικη. στον 7ο κυκλο ομως εχει αποδειχτει πολυ οκ (δηλ δικαια και κουλ και ολα αυτα που σε κανουν καλο ηγετη). ελπιζω να μην τα χαλασει στο επομενο επεισοδιο με τον τζον.
- η σκηνη στο γουιντερφελ με τζον να δινει τα ηνια στην σανσα και να την αποστομωνει ενω προηγουμενως ακομα και η Λυαννα Μορμοντ ηταν αντιθετη στο να φυγει ο ιδιος απο τον βορρα.
- ε και φυσικα η επανασυνδεση Αρυα-Nymeria που μου δημιουργησε αποριες αλλα ειδα κατι βιντεακια ονλινε και τελικα το "its not you" ηταν parallel/wink σε αυτο που ειχε πει η ιδια στον Νεντ οταν της ειχε πει στον πρωτο κυκλο οτι οταν μεγαλωσει θα παντρευει καποιον και θα γινει αρχοντισσα σε καστρο.
ΑΑΑΑ και bonus moment: η προφητεια του "prince that was promised" με την Μισσαντει να διορθωνει την μεταφραση. ΘΕΝΚΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ. και η Μελισσανδρα να λεει οτι εσυ και ο Τζον εχετε εναν ρολο να παιξετε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°514
Πλέον, ΟΛΕΣ οι σκηνές του Σαμ θα πρέπει να βγαίνουν με σήμα καταλληλότητας κατανάλωσης φαγητού και ποτού. Μα έχει τον απάλευτο πια! Μία ώρα επεισόδιο και τρείς ώρες να συνέλθει στο στομάχι μου. Δηλαδή, πρέπει να αντικατασταθεί το τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων με κοράκι στον Σαμ. Λύσσαξες μανούλα μου!
Ο Βάρυς παραμένει αγαπημένος ήρωας. Έχει κάτι αυτός ο άνθρωπος, μια ποιότητα που δεν κατέχουν πολλοί εκεί. Βέβαια, τα κάνει όλα κεραμιδαριό αλλά τον αγαπάμε κι΄ετσι.
Θέλω να πω ότι ο Τζέιμι έχει αναδειχθεί σε μούρη της χρονιάς. Κάθε -ΜΑ ΚΑΘΕ- φορά που μιλάει η Σέρσεϊ, κοιτάζει με έναν τρόπο που είναι σαν να λέει: "Μιλάς κι΄εσύ μωρή;" Όχι, σας προκαλώ να δείτε ξανά την σκηνή που η Σερ μιλά για την Νταινέρυς στον Ταρλυ. Δηλαδή, αν δεν του είχαν κόψει το χέρι, θα φασκέλλωνε και με τα δύο!
Η Νυμέρια είναι η απόδειξη ότι η μετεμψύχωση ισχύει και για τους λύκους. Ανταρόλυκο την αφήσαμε, γάτα την βρήκαμε. Αχάριστο πλάσμα.
Το Dragonstone, έτσι που δεν πήραν ένα ξεσκονόπανο να το ξεβρωμίσουν λιγάκι, είναι ότι πρέπει για βρώμικο σεξ. Ελάτε τώρα, καταλάβατε τι εννοώ.
Η Ολλένα δεν μασάει τα λόγια της. Αυτό δεν ξέρουμε αν οφείλεται στο γεγονός ότι είναι χύμα ή ότι δεν έχει δόντια να τα μασήσει λόγω ηλικίας. Πάντως, τα λέει ωραία και παραστατικά.
Οι Έχιδνες όλοι μέλι-μέλι και απο τηγανήτα τίποτε. Εντάξει, τις έπιασαν στον ύπνο.
Αγαπώ τον Θήον. Είναι πλέον ο τραγικότερος ήρωας του GoT. Εχει αυτήν την Προμήθεια ποιότητα που ξέρεις ότι θα βασανίζεται για πάντα. Διχασμένος, ακρωτηριασμένος, βασανισμένος, διαλυμμένος. Θα πεθάνει τελευταίος, αν πεθάνει, γιατί πρέπει να συνεχίζει να ζει σε σισύφεια πραγματικότητα για μια εξιλέωση που δεν πρόκειται να έρθει.
Πάμε για το 3ο!
Ο Βάρυς παραμένει αγαπημένος ήρωας. Έχει κάτι αυτός ο άνθρωπος, μια ποιότητα που δεν κατέχουν πολλοί εκεί. Βέβαια, τα κάνει όλα κεραμιδαριό αλλά τον αγαπάμε κι΄ετσι.
Θέλω να πω ότι ο Τζέιμι έχει αναδειχθεί σε μούρη της χρονιάς. Κάθε -ΜΑ ΚΑΘΕ- φορά που μιλάει η Σέρσεϊ, κοιτάζει με έναν τρόπο που είναι σαν να λέει: "Μιλάς κι΄εσύ μωρή;" Όχι, σας προκαλώ να δείτε ξανά την σκηνή που η Σερ μιλά για την Νταινέρυς στον Ταρλυ. Δηλαδή, αν δεν του είχαν κόψει το χέρι, θα φασκέλλωνε και με τα δύο!
Η Νυμέρια είναι η απόδειξη ότι η μετεμψύχωση ισχύει και για τους λύκους. Ανταρόλυκο την αφήσαμε, γάτα την βρήκαμε. Αχάριστο πλάσμα.
Το Dragonstone, έτσι που δεν πήραν ένα ξεσκονόπανο να το ξεβρωμίσουν λιγάκι, είναι ότι πρέπει για βρώμικο σεξ. Ελάτε τώρα, καταλάβατε τι εννοώ.
Η Ολλένα δεν μασάει τα λόγια της. Αυτό δεν ξέρουμε αν οφείλεται στο γεγονός ότι είναι χύμα ή ότι δεν έχει δόντια να τα μασήσει λόγω ηλικίας. Πάντως, τα λέει ωραία και παραστατικά.
Οι Έχιδνες όλοι μέλι-μέλι και απο τηγανήτα τίποτε. Εντάξει, τις έπιασαν στον ύπνο.
Αγαπώ τον Θήον. Είναι πλέον ο τραγικότερος ήρωας του GoT. Εχει αυτήν την Προμήθεια ποιότητα που ξέρεις ότι θα βασανίζεται για πάντα. Διχασμένος, ακρωτηριασμένος, βασανισμένος, διαλυμμένος. Θα πεθάνει τελευταίος, αν πεθάνει, γιατί πρέπει να συνεχίζει να ζει σε σισύφεια πραγματικότητα για μια εξιλέωση που δεν πρόκειται να έρθει.
Πάμε για το 3ο!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°515
Που είναι η Λιζέτ να πούμε για το κ*λί της Missandei ;
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°516
μονο γι αυτο; ολα ηταν τελεια
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°517
Παιδιά εγώ μπήκα για να πω ότι σε μια ομαδική μου σποιλάραν ότι κάποιος πέθανε, όχι σημαντικός αλλά έκανε μεγάλο ουάου. Είδα το επεισοδιάκι και δεν κατάλαβα για ποιον λέγανε. Όσοι πεθάνανε καλά να πάθουν
Αλλά ωραίο επεισόδιο. Ανυπομονούμε για το 3ο
Αλλά ωραίο επεισόδιο. Ανυπομονούμε για το 3ο
- μπλομ:
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°518
Σου ειπαν οτι καποιος πεθανε. Στα τελευταια δεκα λεπτα μονο πεθαναν περιπου 958 ανθρωποι
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°519
Κάποιος που να μου κάνει το κλικ εννοούσαν. ΚΑνείς δεν μου το έκανε
- μπλομ:
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°520
Ουάου, κάποιος πέθανε στο Game of Thrones, πολύ πρωτόγνωρο. Valar morghūlis λέμε.
Επίσης, πότε έγινες Death Eater;
Επίσης, πότε έγινες Death Eater;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°521
Αυτό ακριβώς ^
Ε κανένας θάνατος δεν έκανε την αισθητή παρουσία του.
Έγινα στα ξαφνικά. Είμαι ένα ξαφνικό ον
Ε κανένας θάνατος δεν έκανε την αισθητή παρουσία του.
Έγινα στα ξαφνικά. Είμαι ένα ξαφνικό ον
- μπλομ:
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°522
- Σποϊλεράκι (ελαφρώς κακία):
- Πρέπει ο Theon να κάτσει κάτω να κάνει μια κουβεντούλα με τον Grey Worm, έχει πολλά να μάθει.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°523
^Εγώ θα ΄λεγα πως το μέγεθος τελικά, δεν μετράει.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°524
Γαμάτη σκηνή εκεί με τον Σαμ να βγάζει την πετρωμένη πέτσα από τον Τζόρα
Δν ξέρω γτ έκανε αίσθηση σε όλους η συνάντηση Νυμέρια Άρυα, σιγά, είχε κι άλλα πιο καλά
Η Άρυα έριξε φρέντζον στον χοντρούλη πίτα ή είναι η ιδέα μου; Θα δείξει, μπορεί να το παίζει δύσκολη
Για ακόμα μια φορά η Ντάνυ ανυπέρβλητη θεότητα
Και η Μισσάντει θεάαααρρραααα, κρίμα πάντως για το γκρίζο σκουλίκι, τον στεναχωρήθηκα λίγο κάποια φάση, αλλά αφού την έβαλε κάτω χωρίς πουλί, δεν έχει κανείς άντρας δικαιολογία πλέον
Ο Θήον Γκρέιτζοι είναι ένα σιχαμερό ον Αλλά δν μπορώ να τον κατηγορήσω, όταν σε βασανίζει ο μεγαλύτερος σάικο του γουέστερος, σε ευνουχίζει και σε κάνει σκύλο του, δν μπορείς να περιμένεις γενναιότητα και είναι λογικό,απλώς τον συμπονάμε.
Κρίμα που όλη η πολιορκία πάντως κατέληξε σε βατερλό. Βέβαια εγώ το περίμενα, γτ λες ντάξει έχει ακόμα ώρα να τελειώσει το επεισόδιο, είμαστε ακόμα στην αρχή του κύκλου και θα χάσει η Σέρσει; όοοοχχιιι, θα θελες
Δν ξέρω γτ έκανε αίσθηση σε όλους η συνάντηση Νυμέρια Άρυα, σιγά, είχε κι άλλα πιο καλά
Η Άρυα έριξε φρέντζον στον χοντρούλη πίτα ή είναι η ιδέα μου; Θα δείξει, μπορεί να το παίζει δύσκολη
Για ακόμα μια φορά η Ντάνυ ανυπέρβλητη θεότητα
Και η Μισσάντει θεάαααρρραααα, κρίμα πάντως για το γκρίζο σκουλίκι, τον στεναχωρήθηκα λίγο κάποια φάση, αλλά αφού την έβαλε κάτω χωρίς πουλί, δεν έχει κανείς άντρας δικαιολογία πλέον
Ο Θήον Γκρέιτζοι είναι ένα σιχαμερό ον Αλλά δν μπορώ να τον κατηγορήσω, όταν σε βασανίζει ο μεγαλύτερος σάικο του γουέστερος, σε ευνουχίζει και σε κάνει σκύλο του, δν μπορείς να περιμένεις γενναιότητα και είναι λογικό,απλώς τον συμπονάμε.
Κρίμα που όλη η πολιορκία πάντως κατέληξε σε βατερλό. Βέβαια εγώ το περίμενα, γτ λες ντάξει έχει ακόμα ώρα να τελειώσει το επεισόδιο, είμαστε ακόμα στην αρχή του κύκλου και θα χάσει η Σέρσει; όοοοχχιιι, θα θελες
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.
And she's buying a stairway to heaven.
- Houses:
- Official Houses through Pottermore tests:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°525
Επισης να πω οτι grey worm/unsullied και theon εχουν μια μεγαλη διαφορα.
Ο Theon εχασε αυτο/αυτα που εχασε οντας μεγαλος. Εχοντας ηδη παει με γυναικες. Και ηταν προσφατα. Μπορει για μας να εχει 2+ χρονια αλλα για αυτον ειναι μερικοι μηνες το πολυ. Ειναι λογικο να ειναι ψυχικα τραυματισμενος ακομα απο την περιοδο που τον κακοποιουσε ο Ραμσευ.
Ο Grey Worm και οι υπολοιποι unsullied, ακρωτηριαστηκαν οντας ειτε μωρα είτε αγορια. Δεν ειμαι σιγουρη. Παντως εχουν περασει χρονια και ειναι πολυ πιθανον οι περισσοτεροι να μην θυμουνται καν την διαδικασια ή τι ειχαν πριν τον ακρωτηριασμο. Και ειδαμε οτι και αυτος εχει πολλα θεματακια. Το γεγονος οτι ολοι τους επελεξαν να ακολουθησουν την Ντανυ ακομα και μετα την Mereen που λογω λαθος κινησεων της κατεληξαν να σκοτωθουν πολλοι unsullied, σημαινει οτι η ψυχικη κακοποιηση που περασαν απο τους αφεντες τους εχει φερει σε σημειο να χρειαζονται καποια φιγουρα να τους δινει διαταγες. Εγω αν οι φιλοι μου πεθαιναν λογω καποιου/ας στρατηγου και δεν ημουν υποχρεωμενη απο καποιο συμβολαιο να μεινω, τοτε αντε γεια. Αυτοι δεν μπορουν να το κανουν. Γιατι τους περασαν οι αφεντες καποια πραγματα απο μικρα. Επισης, επειδη ακριβως εγιναν ευνουχοι απο μικροι, κανενας τους δεν εχει παει με γυναικα με τον παραδοσιακο τροπο.
Ο Theon εχασε αυτο/αυτα που εχασε οντας μεγαλος. Εχοντας ηδη παει με γυναικες. Και ηταν προσφατα. Μπορει για μας να εχει 2+ χρονια αλλα για αυτον ειναι μερικοι μηνες το πολυ. Ειναι λογικο να ειναι ψυχικα τραυματισμενος ακομα απο την περιοδο που τον κακοποιουσε ο Ραμσευ.
Ο Grey Worm και οι υπολοιποι unsullied, ακρωτηριαστηκαν οντας ειτε μωρα είτε αγορια. Δεν ειμαι σιγουρη. Παντως εχουν περασει χρονια και ειναι πολυ πιθανον οι περισσοτεροι να μην θυμουνται καν την διαδικασια ή τι ειχαν πριν τον ακρωτηριασμο. Και ειδαμε οτι και αυτος εχει πολλα θεματακια. Το γεγονος οτι ολοι τους επελεξαν να ακολουθησουν την Ντανυ ακομα και μετα την Mereen που λογω λαθος κινησεων της κατεληξαν να σκοτωθουν πολλοι unsullied, σημαινει οτι η ψυχικη κακοποιηση που περασαν απο τους αφεντες τους εχει φερει σε σημειο να χρειαζονται καποια φιγουρα να τους δινει διαταγες. Εγω αν οι φιλοι μου πεθαιναν λογω καποιου/ας στρατηγου και δεν ημουν υποχρεωμενη απο καποιο συμβολαιο να μεινω, τοτε αντε γεια. Αυτοι δεν μπορουν να το κανουν. Γιατι τους περασαν οι αφεντες καποια πραγματα απο μικρα. Επισης, επειδη ακριβως εγιναν ευνουχοι απο μικροι, κανενας τους δεν εχει παει με γυναικα με τον παραδοσιακο τροπο.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................