+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: Game of Thrones
Χαιρω πολυ ρε Μαρινα. Ολοι οι Σταρκ τα ιδια καναν και κοιτα που κατεληξαν. Στο γκοτ δεν ειναι μαγκια το να εισαι καλος και αγαθιαρης, ειναι αυτοκτονια.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°277
^Όπως θα έλεγε και ο Αβραμίδης, "Η χαζομάρα δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση".
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°278
Θανο ακριβώς αυτο σκεφτόμουν μολις τωρα.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°279
^
Συντονιζόμαστε στα κύματα Σταρκ.
Συντονιζόμαστε στα κύματα Σταρκ.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°280
Βλέπω παντού στο φβ memes του τύπου, αχ άλλος ένας χρόνος για να δούμε GoT! Ναι, τι κρίμα που για 1 χρόνο δε θα βιαστούν άλλο τα βιβλία μπροστά στα μάτια μου. Τι κρίμα!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°281
^Bless this post
- We seed the stars:
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°282
Να γίνω ο κακός τώρα; Θα γίνω.
Έγω πάλι χαίρομαι που για έναν χρόνο δε θα βλέπω παντού άρθρα και στάτους και κόμμεντς του τύπου 'τι έκαναν πάλι οι άσχετοι; δε ντρέπονται πια; αμαν δηλαδή το κατέστρεψαν το βιβλίο!'.
Αφήστε μας και μας τους αδαείς να βλέπουμε ό,τι βλέπουμε και να αποφασίζουμε οι ίδιοι αν αυτό που είδαμε ήταν καλό ή όχι.
Η τηλεοπτική σειρά είναι διασκευή της σειράς βιβλίων, που σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές και υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνουν οι δημιουργοί ότι τους καπνίσει.
Προφανώς, αν ήμουν αναγνώστης, μια δυσαρέσκια θα την είχα. Και προφανώς, αν έβλεπα τον Ντάμπλντορ να πέφτει πίσω από το πέπλο αντί για τον Σείριο, θα ενοχλούμουν, αλλά στη συνέχεια θα δεχόμουν ότι αυτό που βλέπω είναι μια διασκευή αυτού που έχω διαβάσει και θα προσπαθούσα να το απολαύσω για το οπτικοακουστικό προϊόν που είναι και θα περίμενα να δω που θέλει να το πάει το πράμα.
Κάποτε ήθελα να ξεκινήσω τα βιβλά, αλλά πλέον με όλη αυτή τη βαβούρα δεν έχω καμία απολύτως όρεξη. Θέλω απλά να δω τη σειρά Game of Thrones που βασίζεται στα βιβλία της σειράς A Song of Ice and Fire, που φτιάχνετε υπό τις ευλογίες του ίδιου του συγγραφέα, μέχρι το τέλος της και να αποφασίσω μόνος μου αν ήταν καλή ή αν δεν ήταν. Ε μα πια.
Έγω πάλι χαίρομαι που για έναν χρόνο δε θα βλέπω παντού άρθρα και στάτους και κόμμεντς του τύπου 'τι έκαναν πάλι οι άσχετοι; δε ντρέπονται πια; αμαν δηλαδή το κατέστρεψαν το βιβλίο!'.
Αφήστε μας και μας τους αδαείς να βλέπουμε ό,τι βλέπουμε και να αποφασίζουμε οι ίδιοι αν αυτό που είδαμε ήταν καλό ή όχι.
Η τηλεοπτική σειρά είναι διασκευή της σειράς βιβλίων, που σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές και υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνουν οι δημιουργοί ότι τους καπνίσει.
Προφανώς, αν ήμουν αναγνώστης, μια δυσαρέσκια θα την είχα. Και προφανώς, αν έβλεπα τον Ντάμπλντορ να πέφτει πίσω από το πέπλο αντί για τον Σείριο, θα ενοχλούμουν, αλλά στη συνέχεια θα δεχόμουν ότι αυτό που βλέπω είναι μια διασκευή αυτού που έχω διαβάσει και θα προσπαθούσα να το απολαύσω για το οπτικοακουστικό προϊόν που είναι και θα περίμενα να δω που θέλει να το πάει το πράμα.
Κάποτε ήθελα να ξεκινήσω τα βιβλά, αλλά πλέον με όλη αυτή τη βαβούρα δεν έχω καμία απολύτως όρεξη. Θέλω απλά να δω τη σειρά Game of Thrones που βασίζεται στα βιβλία της σειράς A Song of Ice and Fire, που φτιάχνετε υπό τις ευλογίες του ίδιου του συγγραφέα, μέχρι το τέλος της και να αποφασίσω μόνος μου αν ήταν καλή ή αν δεν ήταν. Ε μα πια.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°283
Ναι βρε Θάνο μου, λογικό και σεβαστό, αλλά κι εμείς διαβάσαμε 5 βιβλία και θέλουμε να δούμε ό,τι διαβάσαμε, τόσο κακό είναι? Ό,τι έχει γράψει ο Μάρτιν δεν είναι τυχαίο, αλλά τα περισσότερα απ' όσα κάνουν οι D&D είναι τυχαία και δε βγάζουν νόημα. Αυτό είναι το πρόβλημά μας.
Κι εγώ μπορώ να εκτιμήσω τη σειρά σαν σειρά αλλά όταν βλέπω ότι δε σέβονται τίποτα (και παραπλανούν και το κοινό) να μην μιλήσω?
Κι εγώ μπορώ να εκτιμήσω τη σειρά σαν σειρά αλλά όταν βλέπω ότι δε σέβονται τίποτα (και παραπλανούν και το κοινό) να μην μιλήσω?
- We seed the stars:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°284
RemousLoupin έγραψε:
Κάποτε ήθελα να ξεκινήσω τα βιβλά, αλλά πλέον με όλη αυτή τη βαβούρα δεν έχω καμία απολύτως όρεξη. Θέλω απλά να δω τη σειρά Game of Thrones που βασίζεται στα βιβλία της σειράς A Song of Ice and Fire, που φτιάχνετε υπό τις ευλογίες του ίδιου του συγγραφέα, μέχρι το τέλος της και να αποφασίσω μόνος μου αν ήταν καλή ή αν δεν ήταν.
Θένκιου , με κάλυψες απόλυτα. Έχω φάει τόσο πολλά σπόιλερ τον τελευταίο χρόνο από book readers που δεν μπορώ να τα μετρήσω .
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°285
χιχιχιχι λοβγιαanthian9 έγραψε:Βλέπω παντού στο φβ memes του τύπου, αχ άλλος ένας χρόνος για να δούμε GoT! Ναι, τι κρίμα που για 1 χρόνο δε θα βιαστούν άλλο τα βιβλία μπροστά στα μάτια μου. Τι κρίμα!
θελω και εγω να κανω εμφανιση TRUE DETECTIVE
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°286
Cassandra Black έγραψε:Ναι βρε Θάνο μου, λογικό και σεβαστό, αλλά κι εμείς διαβάσαμε 5 βιβλία και θέλουμε να δούμε ό,τι διαβάσαμε, τόσο κακό είναι? Ό,τι έχει γράψει ο Μάρτιν δεν είναι τυχαίο, αλλά τα περισσότερα απ' όσα κάνουν οι D&D είναι τυχαία και δε βγάζουν νόημα. Αυτό είναι το πρόβλημά μας.
Nα μιλήσεις, Γιάννα, ό,τι θες να πεις.
Κι εγώ όμως δε θέλω να με λιντσάρουν όταν λέω ότι μου άρεσε η ιστορία της Σάνσα στον 5ο κύκλο.
Και που ξέρεις; Μπορεί αυτό που τώρα που φαίνεται τυχαίο και χωρίς νόημα, να δικιολογηθεί στη συνέχεια. Μπορεί και όχι. Κανείς δεν ξέρει.
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°287
Γι'αυτό πεθαίνουν όλοι. Ο Σέλντον είναι νόμιμος διάδοχος .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°288
Kλαίω απο τα γέλια.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°289
Καλά Θάνο αν είχες διαβάσει κ συ τα βιβλία τα ίδια θα έλεγες και χειρότερα. Δεν μπορεί να παίρνεις 5 αριστουργήματα συγγραφής και να τα κατακρεουργείς με ανεπανόρθωτο τρόπο. Τώρα αν από αυτά τα σχολια εσύ αυτό που αποκομίζεις σε οδηγεί στο να μην διαβάσεις τα βιβλία, ε κάτι πάει πολύ λάθος. Δεν μπορεί να λες δε θέλω να τα διαβάσω γιατί γκρινιάζουν οι book readers (που έχουν και μια γνώμη παραπάνω, ακριβώς γιατί τα διαβάσανε) ότι τα βιβλία είναι καλύτερα. Makes zero sense! Διαβάζεις τα βιβλία για να 'χεις γνώμη για το αν είναι δικαιολογημένη ή όχι η οργή κ η απογοήτευσή μας. Δεν λες, α δεν τα διαβάζω γιατί μας τα πρήξανε, είναι αντίδραση 16χρονου. Είναι σαν να μου λες δε θέλω να διαβάσω Έραγκον γιατί γκρινιάζαν όλοι ότι η ταινία ήταν μια κακή παρωδία του βιβλίου και γκρινιάζαν όλοι γι αυτό, επειδή εμένα έτυχε να μου αρέσουν ορισμένα σημεία. Και οι φανς του Τόλκιν γκρίνιαζαν για τα Χόμπιτ (2-3) και είχαν απόλυτο δίκιο! Πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσα σε τηλεοπτικό και αναγνωστικό κοινό ενάντια στον μισογυνισμό και στην καλπάζουσα φαντασία των D&D.
Και πραγματικά αν δεν τα διαβάσεις, είναι απώλεια για σενα. Θα αισθάνεσαι -λανθασμένα- ικανοποιημένος από ένα σόου που χρησιμοποιεί την βία για shock value και αλλάζει ολόκληρα character arcs με βάση τους αγαπημένους των θεατών, because fuck logic, that's why!
Και πραγματικά αν δεν τα διαβάσεις, είναι απώλεια για σενα. Θα αισθάνεσαι -λανθασμένα- ικανοποιημένος από ένα σόου που χρησιμοποιεί την βία για shock value και αλλάζει ολόκληρα character arcs με βάση τους αγαπημένους των θεατών, because fuck logic, that's why!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°290
Ποτέ δεν είπα ότι η γκρίνια και τα παράπονα δεν είναι δικιολογημένα. Είναι και με το παραπάνω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε είτε θεατές είτε αναγνώστες. Δεν είμαστε δημιουργοί. Δεν μπορούμε να καθόμαστε στο κρεβάτι μας και στο πισί μας και να γκρινιάζουμε για τη δουλειά που ρίχνουν άλλοι.
Καλό ή κακό, σκατά ή τέλειο το Game of Thrones είναι η καλύτερη ποιοτικά σειρά που έχουμε δει μέχρι σήμερα -και πολύ δύσκολο να την ξεπεράσει άλλη- και νομίζω ότι αυτό όσο πάει και ξεχνιέται. Προφανώς οι δικές μας ιδέες είναι πάντα καλύτερες από οποιουδήποτε άλλου, αλλά από τη θέση που είμαστε δεν μπορούμε να τις υλοποιήσουμε, γι' αυτό ας απολαύσουμε απλά ό,τι σπιθαμή καλού μας δίνεται.
Καλό ή κακό, σκατά ή τέλειο το Game of Thrones είναι η καλύτερη ποιοτικά σειρά που έχουμε δει μέχρι σήμερα -και πολύ δύσκολο να την ξεπεράσει άλλη- και νομίζω ότι αυτό όσο πάει και ξεχνιέται. Προφανώς οι δικές μας ιδέες είναι πάντα καλύτερες από οποιουδήποτε άλλου, αλλά από τη θέση που είμαστε δεν μπορούμε να τις υλοποιήσουμε, γι' αυτό ας απολαύσουμε απλά ό,τι σπιθαμή καλού μας δίνεται.
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°291
Πάντως, διάβασα ότι ο 6ος κύκλος θα είναι το απόλυτο spoiler του 6ου βιβλίου καθώς ο Martin έχει δώσει στους σεναριογράφους τα προσχέδια.
Σκεφτείτε την παράνοια. Θα γυριστεί μία σειρά που βασίζεται σε ένα βιβλίο το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα. Παγκόσμια πρώτη!
Σκεφτείτε την παράνοια. Θα γυριστεί μία σειρά που βασίζεται σε ένα βιβλίο το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα. Παγκόσμια πρώτη!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°292
Μου το είπε και εμένα ένας γνωστός μου που είναι και book reader.
Μου είπε επίσης, πως με την ταχύτητα που γράφει ο Μάρτιν εκφράζονται φόβοι μήπως πεθάνει πριν προλάβει να εκδώσει όλα τα βιβλία, επειδή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας, ισχύει ;
Μου είπε επίσης, πως με την ταχύτητα που γράφει ο Μάρτιν εκφράζονται φόβοι μήπως πεθάνει πριν προλάβει να εκδώσει όλα τα βιβλία, επειδή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας, ισχύει ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°293
Το έχω ακούσει και εγώ αυτό για τον συνδυασμό ηλικίας, υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά δεν δίνω βάση γιατί ποτέ δεν ξέρεις.Το θέμα είναι ότι έτσι όπως πάει, θα ξεπεράσει και την Βιβλο σε διάρκεια συγγραφής.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°294
Γενικά ΠΡΕΠΕΙ να βγάλει το βιβλίο πριν την επόμενη σαιζόν. Δε γίνεται αλλιώς. Εκτός αν ξαναβγάλουν σαιζόν σε δυο χρόνια. Γενικά δε θα με πείραζε να βγάζουν σαιζόν ανα δυο χρόνια χωρίς όμως να γαμ*νε ανάποδα τα βιβλία. Λες και θα βγάλουν λιγότερα χρήματα έτσι.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°295
Αν συμβεί, ο εκδοτικός οίκος θα λυσσάξει, θα φάει όλο το ανακυκλωμένο χαρτί που έχει. Οι απώλειες θα είναι αρκετές αν μια σειρά ξεφυλλίσει πρώτη ένα βιβλίο. Τώρα, τι οικονομικές συμφωνίες έχουν παιχτεί, ποιός ξέρει;
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°296
RemousLoupin έγραψε:Ποτέ δεν είπα ότι η γκρίνια και τα παράπονα δεν είναι δικιολογημένα. Είναι και με το παραπάνω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε είτε θεατές είτε αναγνώστες. Δεν είμαστε δημιουργοί. Δεν μπορούμε να καθόμαστε στο κρεβάτι μας και στο πισί μας και να γκρινιάζουμε για τη δουλειά που ρίχνουν άλλοι.
Γινονται ομως πραγματα στην σειρα που δεν εχουν καποια λογικη "εξηγηση" και στρατηγικη, ας το πουμε, βαση. Δηλαδη να εξυψωνουμε μια καλοδουλεμενη ως προς κοστουμια, σκηνοθεσιες, εφε κλπ σειρα που ομως δεν δινει καθολου βαση στους χαρακτηρες και στην εξελιξη τους (το γνωστο "character development");
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°297
Milady D' Hiver έγραψε:Γινονται ομως πραγματα στην σειρα που δεν εχουν καποια λογικη "εξηγηση" και στρατηγικη, ας το πουμε, βαση. Δηλαδη να εξυψωνουμε μια καλοδουλεμενη ως προς κοστουμια, σκηνοθεσιες, εφε κλπ σειρα που ομως δεν δινει καθολου βαση στους χαρακτηρες και στην εξελιξη τους (το γνωστο "character development");
Όσο δείχνουν Μαργιωρή (Natalie Dormer), εγώ δεν έχω κανένα παράπονο.
Geowizard
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°298
Ενταξει και μεις εχουμε μερικα girl crush εκει μεσα αλλα δεν μπορουν να τα ισοπεδωνουν ολα οι παραγωγοι μονο και μονο για να σοκαρουν τον κοσμο και να ανεβασουν τηλεθεασεις.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°299
Και στο κάτω κάτω η πρώτη-δεύτερη σαιζόν ήταν κόπι-πέιστ και η σειρά έκανε πάταγο. Ελάχιστες minor αλλαγές που δεν έκαναν και καμιά τρομερή διαφορά. Που σημαίνει ότι οι φαν ήταν ευχαριστημένοι με αυτό που έβλεπαν, και αυτό που έβλεπαν ήταν και αυτό που διάβασαν στα βιβλία. Δηλαδή τι πίστευαν ότι αν δεν έκαναν όλες αυτές τις αλλαγές-βιασμούς στις επόμενες σαιζόν θα έπεφτε η τηλεθέαση; Πλιζ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°300
^Τρου.
Το κακό είναι ότι ο Μάρτιν, αντίθετα με τον Τζόρνταν, δεν θέλει να εκδοθούν τα βιβλία του υπό άλλο όνομα
Δε θυμάμαι αν ο Μάρτιν είχε περάσει κάτι με την υγεία του αλλά αυτές οι φήμες ξεκίνησαν από τότε που ο Ρόμπερτ Τζόρνταν πέθανε από αμυλοείδωση πριν τελειώσει τη δική του σειρά βιβλίωνThe Sorting Hat έγραψε:Μου είπε επίσης, πως με την ταχύτητα που γράφει ο Μάρτιν εκφράζονται φόβοι μήπως πεθάνει πριν προλάβει να εκδώσει όλα τα βιβλία, επειδή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας, ισχύει ;
Το κακό είναι ότι ο Μάρτιν, αντίθετα με τον Τζόρνταν, δεν θέλει να εκδοθούν τα βιβλία του υπό άλλο όνομα
- We seed the stars: