+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Game of Thrones
Αχά . Και από τότε δεν ασχολήθηκα λόγω πανελληνιών.
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°152
Milady D' Hiver έγραψε:
- Σπόιλερ:
Το σπαθι του Jon Snow ονομαζεται Longclaw και ειναι το οικογενειακο σπαθι του οίκου Mormont, φτιαγμενο απο Βαλυριανό Ατσάλι (Valyrian steel). Του το είχε δωσει ο Jeor Mormont, ο προηγουμενος Άρχοντας Διοικητης του Τειχους οταν ο Jon του εσωσε την ζωη (1ο ή 2ο κυκλο). Το σπαθί προοριζόταν υποτιθεται για τον γιο τον Jeor, τον Jorah (αυτος που ειναι στην πλευρα της Daenerys και θελει να την κανει να τον συγχωρεσει κλπ κλπ) ο οποιος ομως τον προδωσε οποτε επελεξε να το δωσει στο Jon. Ηταν και καλα σαν γιος του που του ειχε σωσει τη ζωη και "δουλευε" γι αυτον και μεγαλωνε κατω απο την επιβλεψη του.
Οσο για το Βαλυριανο Ατσαλι, φτιαχνοταν στην Αρχαια Βαλυρια (πατριδα των Targaryen). Απο εκει που περασε ο Tyrion με τον Jorah και τους επιτεθηκαν αυτοί οι λεπροι με "greyscale", οι stonemen. Λεγεται οτι για να φτιαχτει χρησιμοποιόταν φλόγα απο δράκους.
Καπου εδω να πω οτι dragon glass, ή αλλιως οψιδιανος που χρησιμοποιησε ο Sam πριν απο δυο ( ; ) κυκλους για να σκοτωσει εναν Λευκο Οδοιπορο (White Walker) επισης λεγεται οτι δημιουργηθηκε απο μαγικη φωτια δρακου.
Επομενως με το ιδιο σκεπτικο και το Βαλυριανο Ατσαλι μπορει να σκοτωσει Λευκους.
Γιατι η φωτια δρακου ειναι στην ουσια το μονο πραγμα που μπορει να τους σκοτωσει. Αρα το ιδιο και τα παραγωγα της. Οψιδιανος και το συγκεκριμενο Ατσαλι.
Γεια σας, αντιο σας.
Τελικα πρεπει να διαβασω τα βιβλια. Και συντομα.
May the old Gods bless you for the informations.
Μη τα διαβασεις, το πιο πιθανο ειναι να προστεθεις και συ στο κλαμπ που σταματανε τη σειρα λογω της μη πιστης μεταφορας απο τα βιβλια, και πραγματικα, ειναι κριμα. Γιατι η σειρα ειναι πολυ καλη, ανεξαρτητως των βιβλιων.
Μαρτυς μου το όγδοο επεισοδιο!
- Σπόιλερ:
- Αν και το μεγαλυτερο μερος του επεισοδιου ειχε υπερβολικά πολλες φωνές και χαμό και αναγκαστηκα να χαμηλωσω την ενταση για να το δω, και οι σκηνες της μαχης ηταν ενα χάος, δεν καταλαβαινες τι γινοταν, ποιος σκοτωνε ποιον κτλ, εναλλασονταν πολυ γρηγορα οι σκηνες και μας εδειχνε νερά και θολούρες που και που με αποτελεσμα να αναρωτιεσαι τι ειναι αυτο που βλέπεις , απο εξελιξη και αγωνια ηταν αρτιο το επεισοδιο. Ειδικά η αντιθεση χαμου-ησυχίας στα τελευταια λεπτα και το σιωπηλο κλεισιμο ήταν όοολα τα λεφτα, I loved it.-
Και οταν καταφτανουν οι αγριοι, η τελευταια σκηνη με τον night king να ανασταινει τους νεκρους ως Αλλους (οι εικονες που εχουν φτιαξει με αυτη την σκηνη στο ιντερνετ ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη ) και τα προσωπα του Τορμουντ και των υπολοιπων μεσα στη βαρκα ετοιμοι να κλαψουν (ακομα και ο Σνοου θα έλεγες οτι εδειξε καποια σημαδια εκφρασης- βεβαια μπορει να εφταιγε το γενικοτερο κλιμα απογνωσης στα προσωπα των αλλων ) ποσο υπέροχες.
Η σκηνη που η αγρια παγωνει οταν βλεπει τα παιδια (και τα παιδια της αναμεσα) να εχουν γινει ζομπι.... Ηταν πιο σοκαριστική απ'όλες τις σκηνες μαχης του επεισοδίου, είχε την τέλεια δόση ειρωνίας.
Η σκηνη που ο Night king κοιταει με μισο ματι τον Σνόου να σκοτώνει τον White Walker έπρεπε να εχει ως υποτιτλο "Night King disapproves"
Ο Τορμουντ μωρε, τι κανει εκει πέρα, σκοτώνει πρωτα τον άλλο και μετα "now let's talk" ωραια διπλωματική κινηση, μπραβο. Θα μου πειτε, αγριοι ειναι, τι διπλωματίες και μπαρμπούτσαλα μας λες.
Οταν το σπαθι του Σνοου δεν εσπασε νόμιζα οτι εχει να κάνει με τον "εκλεκτο" που υποτιθεται πως ειναι ο Στάνις.- Σπόιλερ:
- Που δεν ειναι, γτ ο Μέιστερ του Τειχους λέει στα βιβλία οτι το σπαθί του δεν "λαμπει" πραγματικα οπως θα επρεπε και η Μελισανδρα εχει παρερμηνευσει.
Βεβαια, οταν ο κοσμος... παγωνει, ποιος νοιαζεται τι λένε η Ντανυ και ο Τυριον ήσυχα ήσυχα στην αλλη ακρη του. Ηταν καπως βαρετο. Καημένος Τζόρα ωστόσο, όλο άκυρα τρώει. :S
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°153
Είδα το 5 και το 6. Δεν ήταν όσο dull μου λέγανε όλοι ότι θα είναι .
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°154
Όταν τελείωσε το 8, ο Ηλίας άνοιξε χάρτη για να δει πού είναι το Hardhome κι έμεινε έτσι -> όταν είδε πόσο κοντά στο Τείχος είναι
Ωραίο επεισόδιο κατά τ' άλλα. Σαν crossover με Walking Dead
Ωραίο επεισόδιο κατά τ' άλλα. Σαν crossover με Walking Dead
- We seed the stars:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°155
Γιάννα απορώ με την ψυχραιμία σου. Γενικά σε αυτό το θρεντ είμαι η μόνη που γκρινιάζει. Ντροπή
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°156
Ρε μπορεί όλο αυτό να μη συνέβη ποτέ στον Τζον αλλά συνέβη, είναι γεγονός πως γινόταν χαμός στο Hardhome πριν πάει η Φρουρά και τους μαζέψει
Καλά για Σάνσα και για την κακοποίηση των Μαρτέλ δε θες να αρχίσω
Καλά για Σάνσα και για την κακοποίηση των Μαρτέλ δε θες να αρχίσω
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°157
Γενικά αισθάνομαι να περιτριγυρίζομαι από άτομα που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία ή κάνουν σαν να μην έχουν διαβάσει τα βιβλία ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. Σε φάση, Ποια είσαι στ' αλήθεια Γκουνάντα;;;
Σαν να πήραμε τον απαραβίαστο όρκο και βρήκατε τρόπο να τον παραβιάσετε ρε. Όταν διαβάσαμε τα βιβλία κάναμε μια ανείπωτη συμφωνία.WE STICK TOGETHER AGAINST THE USURPERS
Φάγαμε ψωμί κι αλάτι και έτσι μου το ξεπληρώνετε;
Νιώθω πιο προδομένη από ποτέ #pantelidis
Σαν να πήραμε τον απαραβίαστο όρκο και βρήκατε τρόπο να τον παραβιάσετε ρε. Όταν διαβάσαμε τα βιβλία κάναμε μια ανείπωτη συμφωνία.WE STICK TOGETHER AGAINST THE USURPERS
Φάγαμε ψωμί κι αλάτι και έτσι μου το ξεπληρώνετε;
Νιώθω πιο προδομένη από ποτέ #pantelidis
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°158
Σκούπισε τα πόδια σου και πέρνα
Μα επειδή τα έχω διαβάσει το βλέπω ακόμα. Για να δω πόσο περισσότερο μπορούν να το τραβήξουν. Οι τύποι είναι τελείως fuck logic. Με ποια λογική διώχνεις τον Άρχοντα Διοικητή απ' το Τείχος ξέρωγω? Ήταν ένα από τα πράγματα που με χάλασε σ' αυτό το επεισόδιο, μαζί με όλον τον διάλογο Τύριον-Ντάνυ που ντάξει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως είχε εξαιρετικά εφέ και σκηνοθεσία
Μα επειδή τα έχω διαβάσει το βλέπω ακόμα. Για να δω πόσο περισσότερο μπορούν να το τραβήξουν. Οι τύποι είναι τελείως fuck logic. Με ποια λογική διώχνεις τον Άρχοντα Διοικητή απ' το Τείχος ξέρωγω? Ήταν ένα από τα πράγματα που με χάλασε σ' αυτό το επεισόδιο, μαζί με όλον τον διάλογο Τύριον-Ντάνυ που ντάξει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως είχε εξαιρετικά εφέ και σκηνοθεσία
- We seed the stars:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°159
Ουτε εμενα μου αρεσει ετσι οπως εκαναν τους Μαρτελ
Ανθη, ομως... θα σου πω αυτο που λεει ο Μαρτιν. Τα βιβλια υπαρχουν. Ο κοσμος των βιβλιων υπαρχει. Η σειρα δεν εχει αλλαξει τα βιβλια.
Δεν ξερεις... μπορει σε 20 χρονια να γινουν ταινιες ή δεν ξερω και γω τι που θα ειναι πολυ πιο πιστα και δεν θα σφαγιασουν ετσι πλοκή και χαρακτηρες.
Και γω εκνευριζομαι με αλλους ασχετους non-book-readers (γιατι ουτε εγω τα εχω διαβασει), πχ τον αδερφο μου
Αλλά νταξει. Ότι και να λεμε, η καταστροφη εχει γινει. Οσο και να γκρινιαζουμε δεν αλλαζει. Και η σειρα ειναι καλη. Εχει τα εφε της, τα κοστουμια της, την σκηνοθεσια της. Αν ηταν οριτζιναλ σειρα δεν θα υπηρχε προβλημα. Το προβλημα των φαν ειναι οτι επαψαν να ειναι πιστοι στα βιβλια.
Ανθη, ομως... θα σου πω αυτο που λεει ο Μαρτιν. Τα βιβλια υπαρχουν. Ο κοσμος των βιβλιων υπαρχει. Η σειρα δεν εχει αλλαξει τα βιβλια.
Δεν ξερεις... μπορει σε 20 χρονια να γινουν ταινιες ή δεν ξερω και γω τι που θα ειναι πολυ πιο πιστα και δεν θα σφαγιασουν ετσι πλοκή και χαρακτηρες.
Και γω εκνευριζομαι με αλλους ασχετους non-book-readers (γιατι ουτε εγω τα εχω διαβασει), πχ τον αδερφο μου
Αλλά νταξει. Ότι και να λεμε, η καταστροφη εχει γινει. Οσο και να γκρινιαζουμε δεν αλλαζει. Και η σειρα ειναι καλη. Εχει τα εφε της, τα κοστουμια της, την σκηνοθεσια της. Αν ηταν οριτζιναλ σειρα δεν θα υπηρχε προβλημα. Το προβλημα των φαν ειναι οτι επαψαν να ειναι πιστοι στα βιβλια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°160
Και τι να κάνουμε; Τα είπαμε μιά, τα είπαμε δυό, τους βρίσαμε, τους καταραστήκαμε, φασκελώσαμε την οθόνη, φάγαμε τα νύχια μας, διαολοστείλαμε όποτε χρειαζόταν. Τόσο interaction με σειρά, πρώτη φορά στην ζωή μου.anthian9 έγραψε:Γενικά αισθάνομαι να περιτριγυρίζομαι από άτομα που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία ή κάνουν σαν να μην έχουν διαβάσει τα βιβλία ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. Σε φάση, Ποια είσαι στ' αλήθεια Γκουνάντα;;;
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°161
^Πες το ψέματα.
Αλλά πιο πολύ εμείς είμαστε έτσι, που έχουμε μπει για τα καλά στον κόσμο. Οι περισσότεροι απλά βλέπουν το επεισόδιο και τέρμα Τους ρωτάς την άποψή τους και δεν έχουν άποψη
Αλλά πιο πολύ εμείς είμαστε έτσι, που έχουμε μπει για τα καλά στον κόσμο. Οι περισσότεροι απλά βλέπουν το επεισόδιο και τέρμα Τους ρωτάς την άποψή τους και δεν έχουν άποψη
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°162
^Ο αδερφος μου
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°163
Μα οι μισοί το βλέπουν για την Νταινέρυς, οι υπόλοιποι για τον Σνόου και η Ναταλία για τον Νταάριο Ναχάρις. Και υπάρχει και το κοινό που απλά γουστάρει το όλο θέμα γιατί τον έμαθε απο τα βιβλία και τα αγάπησε. Είμαστε για να συγχιζόμαστε;Cassandra Black έγραψε:^Πες το ψέματα.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°164
Εγώ το βλέπω για την Αρυα...-.- κι για τους λύκους που δεν εμφανίζονται συχνά
- μπλομ:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°165
Θάνο κάθε φορά μπαίνω στο τόπικ για τα σχόλια σου απλά.
Ρε άστα να πάνε. Είχα να εκνευριστώ τόσο με μεταφορά από τα όμορφα πλάσματα.
♩ - ♫
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°166
Amycus έγραψε:Μα οι μισοί το βλέπουν για την Νταινέρυς, οι υπόλοιποι για τον Σνόου και η Ναταλία για τον Νταάριο Ναχάρις. Και υπάρχει και το κοινό που απλά γουστάρει το όλο θέμα γιατί τον έμαθε απο τα βιβλία και τα αγάπησε. Είμαστε για να συγχιζόμαστε;Cassandra Black έγραψε:^Πες το ψέματα.
^Διαβάζω αγαπητέ μου, είμαι ακόμα στην αρχή, κι έχω εκνευριστεί με την πορεία της Σάνσα.
Οπότε με προσβάλλεις κι δεν σου επιτρέπω να μου προσάπτεις τίποτα.
Ακόμα κι αν μ'αρέσει ο Ντάαριο το ομολογώ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°167
Την ξέχασα την Άρυα. Τουλάχιστον δεν της έχουν αλλάξει τα φώτα.Luna Scamander έγραψε:Εγώ το βλέπω για την Αρυα...-.- κι για τους λύκους που δεν εμφανίζονται συχνά
Εγώ τερμάτισα όταν διάβασα την δήλωση του Μάρτιν που έλεγε ότι η σειρά θα τραβήξει τον δρόμο της και τα βιβλία την δική τους. Εντάξει, δεν το κάνεις αυτό, δεν το λες, είσαι ο δημιουργός. Αν δώσεις το ελεύθερο στους σεναριογράφους είναι σίγουρο ότι θα τις κάνουν τις πατατιές. Μετά απο αυτό, το χάος.anthian9 έγραψε:Θάνο κάθε φορά μπαίνω στο τόπικ για τα σχόλια σου απλά.
Μην εξάπτεσαι χρυσό μου, μια δήλωση κάναμε.Mirabelle Salvatore έγραψε:Οπότε με προσβάλλεις κι δεν σου επιτρέπω να μου προσάπτεις τίποτα.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!
Θα κάνεις ρυτίδες και μετά να δω πως θα γίνεις η κυρία Ναταλία Ναχάρις.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°168
^Άνθρωπε του λόγου εσύ.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°169
Μην εξάπτεσαι χρυσό μου, μια δήλωση κάναμε.Amycus έγραψε:Την ξέχασα την Άρυα. Τουλάχιστον δεν της έχουν αλλάξει τα φώτα.Luna Scamander έγραψε:Εγώ το βλέπω για την Αρυα...-.- κι για τους λύκους που δεν εμφανίζονται συχνά
Εγώ:ντροπή και αίσχος που ζεις. Σε ποιον κόσμο;
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!
Θα κάνεις ρυτίδες και μετά να δω πως θα γίνεις η κυρία Ναταλία Ναχάρις. [/quote]
Εγώ: Τι της λες στην κοπέλα ρε; Ότι θα βγάλει ρυτίδες; Ντροπή και αίσχος.
- μπλομ:
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°170
Milady D' Hiver έγραψε:Δεν ξερεις... μπορει σε 20 χρονια να γινουν ταινιες ή δεν ξερω και γω τι που θα ειναι πολυ πιο πιστα και δεν θα σφαγιασουν ετσι πλοκή και χαρακτηρες.
ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ
Προσωπικά μετά το 5x06 σταμάτησα να βλέπω GoT. Ξενέρωσα, κουράστηκα. Γενικά ας τελιώσει η σαιζόν και ίσως ξεμουλαρώσω και καθίσω να τα δω όλα μαζί. Μέχρι τότε θα φάω τα μπισκοτάκια μου και θα τελειώσω spn.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°171
PEOPLE, GET YOUR SHIT TOGETHER AND WATCH GAME OF TRONES.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°172
^Αγάπη μου γλυκιά το έργο πάει ολίγον τι κατά διαόλου, δεν ξέρω αν σε ακούει κανείς.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°173
Παιδια, βρηκα αυτο στο tumblr και δεν μπορουσα να μην το μοιραστω!!
λινκ
squidprinceofwinterfell έγραψε:game of thrones season 5 is the equivalent of a shitty fic on ff.net with bad grammar & painfully OOC characters that has the summary “what would happen if sansa married ramsay instead of jeyne poole?? what if tyrion and dany met?? my personal rewrite of adwd!! donʼt like, donʼt read! i donʼt care about the haters”
λινκ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°174
^Ειδικά αυτό με τους haters είναι τόσο D&D
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°175
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Αγάπη μου γλυκιά το έργο πάει ολίγον τι κατά διαόλου, δεν ξέρω αν σε ακούει κανείς.
Eνταξει, δεν προκειται να συμφωνησουμε. Είσαι της άλλης πλευρας.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets: