πραγματικά για τον θάνατο της κόρης του στάνις δεν έχω τι να πω. απο αυτά που έχω ακούσει απο την ανθή για τον χαρακτήρα που έχει ο στάνις στα βιβλία βγάζει το ακριβώς αντίθετο. Αν θα περίμενα απο κάποιον να είναι υπέρ στο να την κάψουν θα ήταν απο την τρελή την μάνα, ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ένας άντρας δεν έχει ποτέ αισθήματα και πρέπει να είναι πάντα ΑΝΤΡΑΣ ότι και να γίνεται
(όπως η προσθήκη της θεάς στο προηγούμενο επεισόδιο που δεν υπήρχε στα βιβλία αλλά φαινόταν σαν γαμάτος χαρακτήρας την οποία την σκότωσαν με τον πιο ηλίθιο τρόπο, ενώ πολεμούσε σαν αμαζόνα μόλις είδε τα παιδιά να της επιτήθονται κάτι που φυσικά κανένας άντρας δεν θα είχε πρόβλημα αλλά μια ΓΥΝΑΙΚΑ και δε ΜΗΤΕΡΑ δεν μπορεί να σκοτώσει νεκρά παιδάκια ντροπή) , βέβαια για ποιον λόγο προσπαθεί να πάρει τον θρόνο πλέον δεν ξέρω, κάποιον απόγονο να τον πάρει αφου ψοφήσει αυτός που δεν είναι και στα νιάτα του (σαν τον αδερφό του όταν τον πήρε ας πουμε) δεν έχει, πιθανότητες να κάνει άλλ@ απόγον@ πόσο μάλλον εκεί που βρίσκεται (ακόμα και αν η γυναίκα του και αυτός μετά απο τόσες κακουχίες συνεχίζουν να είναι καρπεροί) δεν έχει, ποιος ο λόγος λοιπόν; Απλά γιατί είμαι μάτσο άντρας και σκοτώνω και την μοναχοκόρη μου για να κερδίσω
. Μου φαίνεται οτι πλέον κάνουν πράγματα μόνο για το θεαθήναι και για να σοκάρουν.Εντάξει γαμάτη η τελευταία σκηνή αλλά όλο το υπόλοιπο φέξε μου γλίστρησα...