Καλά να πάθει η Σερσει! Πήρε ότι της άξιζε! Να πεθάνει
Όσον αφορά την Lady Stoneheart θα την δούμε μάλλον στο επ. 10
Amycus έγραψε:Πάντως στην αρένα με λευκό συνολάκι, δεν πας. Κάτι η άμμος, κάτι η σκόνη, κάτι το αίμα, κ*λος θα γίνεις και που να βρείς και λευκαντικό στο Μηρήν. Προτιμάς σκούρες αποχρώσεις και επειδή είσαι βασίλισσα και το θες το γκράντε σου, κοτσάρεις και ένα χρυσαφικό απο τον Λαλαούνη της περιοχής.
Βαριέμαι φρικτά τις σκηνές στο Τείχος. Ας τις περιορίσουν, δεν θα λιώσει το χιόνι.
Μωρή Σέρσει, εδώ είν' ο παράδεισος κι' η κόλαση εδώ, σάπισε στο κελί σου και μην σε ξαναδώ! Ουστ μπαλότσα!
Ο Μεγάλος Σπουργίτης μάλλον και αυτός δεν χωνεύει την Σέρσει. Αν και το βλέμμα του στο τέλος άλλα με κάνει να φαντάζομαι.
Ωραία που 'ν η νύφη μας, ωραίος κι' ο γαμπρός μας. Σάνσα καλή μου, μην περιμένεις να στο τραγουδήσουμε. Το "Σήμερα μαύρος ουρανός" ταιριάζει καλύτερα.
Ποιός να σου το 'λεγε καημένη Άρυα ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός σου θα έγραφε "νεκροθάφτης". Δύσκολη καρριέρα αλλά τουλάχιστον, εδώ ο πελάτης σίγουρα δεν θα σου κάνει τσαμπουκάδες ούτε θα έχει πάντα δίκιο γιατί σε κόβω και λίγο νευρικιά.
Για να δούμε στα επόμενα.
Νομίζω ήταν ανοιχτήρι για πώματα από φελλό?Gellert έγραψε:Παρατήρησε κανείς τι έβαλε η Σανσα στην τσέπη της όταν ήταν έξω και μίλαγε με τον κατσικομούρη; Ήταν γρήγορο και δεν είδα.
Θα τα τάπωνε με τον αντίχειρα ο Μικροδάχτυλος.Cassandra Black έγραψε:
Φαντάζομαι πως ναι γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο να βουλώνουν τα μπουκάλια
αωωωωωωωωωMilady D' Hiver έγραψε:το ειδα το 7.
καλο ηταν, ενταξει. στεναχωρηθηκα πολυ σε καποια σημεια στην αρχη. αλλα νταξει.
και καντε ολοι λικε:
εχει επιλογη για υποτιτλους, πατηστε. εγω τους εφτιαξα, για το αφοιαφ.
(http://afoiaf.forumgreek.com/forum)
Milady D' Hiver έγραψε:The Winds of Death.
Καλο το 8 αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ξετρελαθηκαν τοσο πολυ ολοι