Ειναι αδικο να υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που να αντιπαθουν καποιους χωρις ουτε καν να τους ξερουν.
Μην ρωτησεις γιατι θυμωνω,γιατι οταν ημουν χαλια εκεινο το προσωπο ηταν διπλα μου.
Μην ρωτησεις γιατι γελαω,γιατι εκεινο ειναι το προσωπο που μερικα απογευματα με κανει να γελω με την καρδια μου.
Μην ρωτησεις γιατι δεν δεχομαι κουβεντα,γιατι πραγματικα ποτε δεν εχω εμπιστευτει λαθος ατομα και γιατι πραγματικα νομιζω πως μπορω να δω ποιος πραγματικα με αγαπαει.
Μην ρωτησεις γιατι βαζω εκεινο πανω απο εσενα,γιατι εσυ δεν εισαι εδω οταν σε θελω.
Μην ρωτησεις γιατι χωνομαι στην αγκαλια εκεινου του προσωπου ευχαριστως ενω εσενα σε αποφευγω.
Μην ρωτησεις γιατι αντιδραω οταν μου κακολογεις αυτο το ατομο...ειναι ενα απο τους σημαντικοτερους φιλους που εχω και θα αντιδραω οπως νομιζω.Και μου εχω υποσχεθει να κρατησω παντα αυτο το προσωπο κοντα μου.
Μην ρωτησεις γιατι εκνευριζομαι,γιατι αυτο το προσωπο ανυσηχει για εσενα αλλα εσυ αδιαφορεις.
Μην ρωτησεις γιατι αμφιβαλω.Απλα εγω αυτο το ατομο το ζω ενω εσυ οχι.Γι'αυτο και δεν εχεις δικαιωμα να μιλας.
Μην ρωτησεις γιατι τα λεω ολα αυτα,απλα εκεινο το προσωπο με ζωντανευει,με αγαπει,με προσεχει,με ξερει,με διασκεδαζει,μου μαθαινει,με φροντιζει,ειναι κοντα μου,με καταλαβαινει,με κανει να νιωθω ομορφα.Καποια απο αυτα εσυ τα κανεις μονο απο υποχρεωση.:/
Δεν φταιω εγω...εσυ εβαλες τον παγο στον καθρεφτη.:/
Αλλα επειδη αγαπαω αυτο το ατομο πιο πολυ δεν σημαινει οτι πρεπει να μου το κακολογεις.
Απλα παρε παραδειγμα απο εκεινο.:/
Το ξερω οτι κανεις πολλα για εμενα.Μαλλον εκανες...Τωρα δεν κανεις.Τωρα ολα εχουν αλλαξει.:/ Εσυ εβαλες ειπαμε τον παγο.:/ Και δεν κανεις κατι για να βοηθησεις να τον σπασεις,απο το να μου αποδεικνυεις πως ποτε δεν θα ειναι πια ολα ιδια.;/
Καθημερινα μου αποδεικνυεις πως ποτε δεν θα με ξαναζωντανευεις οπως παλια...Παλια...τι ωραια που ηταν παλια.
Και εσενα σ'αγαπω...αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο:/.
Οι πληγες κλεινουν δυσκολα.:/
Οι φωνες σου μου εχουν μεινει χαραγμενες.:/
Λυπαμαι,αλλα αυτη ειναι η κατασταση.:/
Ουφ,συγνωμη αλλα ηθελα καπου να ξεσπασω.