+67
Elohim Meth
Beedle the Bard
Halfblood Prince
WhiteFlameLoCo
Andromeda Black
Sirius Black
Ernest Flitwick
Amelia Blackfoot
Hermione Black
Isabelle Lightwood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Maria Lovegood
Artemisia Lufkin
Clary Fray
Laverne de Montmorency
Sylvie Lovegood
elliza
Gellert
anthian9
Helga Hufflepuff
Hecate
FLEUR258
Minerva McGonagall
Leonie Vernier
Poisonous_touch
Morgan le Fay
FoNikos21
Rea
Leroy Jethro Gibbs
Anastasia Black
Χαριποτεριστής
EL.J girl
R3dil
Merlin the Great
E-vampire
AliceCullen
Fleur Delacour
Albus_The_Wise
Mary Jane
elena!
SOLID SNAKE
BaGGoS
Scorpion
Wanderer
@RtVaVa
<3EvELiNa<3
RemousLoupin
Ms Padfoot
s0fia
Novaenir
Pansy Parkinson
Nathaniel
Cassandra Black
Narcissa
Madame Maxime
SiMoS
Witch-King
Berenice
Darkness
Tom Marvolo Riddle
Rose Black
Ms Skellington
horklum
aiswp0s
Sev
Rowena Ravenclaw
71 απαντήσεις
Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°626
Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
Το θέμα είνα να σ' αγαπάνε παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°627
Γτ δεν τις θέλουμε για κάποιο λόγο τις χαρούμενες σκέψεις;Dan_Liza έγραψε:Δεν είναι πολύ ουτοπική και χαρούμενη σκέψη αυτή; :
Mischief managed.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°628
FoNikos21 έγραψε:Το θέμα είνα να σ' αγαπάνε παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
Προσυπογράφω.-
Statler
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°629
Λατρευω τις βροχερες Κυριακες....
Waldorf
- House of Westeros:
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°630
me too!Και βρεχει σημερα καταρακτωδως εδω!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°631
Dan_Liza έγραψε:Μήπως όλοι είμαστε μετριότητες απλά μερικοί καταφέρνουν να φανούν πιο σημαντικοί από τους άλλους;
Όχι, αυτό δεν υφίσταται. Υπάρχουν οι χαζοί και οι έξυπνοι, με διάφορες βαθμίδες. Από κει και πέρα, κάποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν με αυτά που έχουν, άλλοι όχι. Και αυτό έχει τις βαθμίδες του.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°632
Merlin the Great έγραψε:Λατρευω τις βροχερες Κυριακες....
Εγώ δεν ξέρω...είναι ανάλογα τη διάθεσή μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι υπέροχα. Άλλες πάλι είναι σαν να βρέχει και μέσα μου...
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°633
Τελικά οι άνθρωποι είναι μια συνήθεια. Συνηθίζεις να μιλάς μαζί τους, να ακούς τη φωνή τους, να μυρίζεις το άρωμά τους, να βγαίνεις μαζί τους.. Τους συνηθίζεις.
Κάποιες φορές όμως είναι εύκολο να κόψεις μια συνήθεια. Κυρίως αν δεν είναι κι η καλύτερη. Θα περάσεις μια μέρα, δύο, τρεις, τέσσερεις, έστω κ κάνας μήνας αλλά στο τέλος θα ξεχάσεις πόσο απαραίτητοι ήταν κάποτε.
Γιατί; Ο χρόνος δε γιατρεύει. Κουκουλώνει. Άσε το κουκούλωμα λοιπόν να κάνει τη δουλειά του.
Κάποιες φορές όμως είναι εύκολο να κόψεις μια συνήθεια. Κυρίως αν δεν είναι κι η καλύτερη. Θα περάσεις μια μέρα, δύο, τρεις, τέσσερεις, έστω κ κάνας μήνας αλλά στο τέλος θα ξεχάσεις πόσο απαραίτητοι ήταν κάποτε.
Γιατί; Ο χρόνος δε γιατρεύει. Κουκουλώνει. Άσε το κουκούλωμα λοιπόν να κάνει τη δουλειά του.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°634
"Θα φτασει η ωρα που οσοι αγαπας θα φυγουν,θα προχωρησουν χωρις εσενα, οι παρεες σου,οι φιλοι σου,οι εραστες σου.Αφησε τους να φυγουν.Μην ψαχνεις τον λογο.Πρεπει να καταλαβεις πως η αγαπη εχει αρχη,μεση και τελος.Επειδη επαψε να υπαρχει δεν σημαινει οτι η αγαπη που σου εδωσαν τοτε ηταν ψευτικη."
Αυτη τη στιγμη κανενας δεν την περιμενει.Ολοι την μισουν.Και ομως την ζουν.Με τον ενα ή τον αλλο τροπο την ζουν.Δε θα κατσω να κλαψω επειδη καποιος δεν με αγαπαει πια.Λογικο.Δεν υπαρχει αγαπη που να ζει στην αιωνιοτητα.Υπαρχει μονο αγαπη που σβηνει με τον χρονο.Δεν θα στεναχωρηθω πια για καποιον που εφυγε.Δεν θα στεναχωρηθω ποτε πια για καποιον που σταματησε να με αγαπαει.Θα προχωρησω....Θα γνωρισω και αλλους ανθρωπους....Θα αγαπηθω και θα αγαπησω.Θα μισησω και θα με μισησουν.Θα φτασει στο τελος της η αγαπη και θα προχωρησω παρακατω.Δεν χαλασε και ο κοσμος!Η ζωη ειναι ενας κυκλος.Ενας κυκλος αγαπης και μισους...............
Αυτη τη στιγμη κανενας δεν την περιμενει.Ολοι την μισουν.Και ομως την ζουν.Με τον ενα ή τον αλλο τροπο την ζουν.Δε θα κατσω να κλαψω επειδη καποιος δεν με αγαπαει πια.Λογικο.Δεν υπαρχει αγαπη που να ζει στην αιωνιοτητα.Υπαρχει μονο αγαπη που σβηνει με τον χρονο.Δεν θα στεναχωρηθω πια για καποιον που εφυγε.Δεν θα στεναχωρηθω ποτε πια για καποιον που σταματησε να με αγαπαει.Θα προχωρησω....Θα γνωρισω και αλλους ανθρωπους....Θα αγαπηθω και θα αγαπησω.Θα μισησω και θα με μισησουν.Θα φτασει στο τελος της η αγαπη και θα προχωρησω παρακατω.Δεν χαλασε και ο κοσμος!Η ζωη ειναι ενας κυκλος.Ενας κυκλος αγαπης και μισους...............
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°635
Είμαι από αυτούς που κάθονται και φωνάζουν:<<Ζήσε τη στιγμή!>>. Τι ειρωνία, αλήθεια. Μόλις ανακάλυψα πως δεν έχω παρόν, δεν έχω ζωή. Το μόνο που κάνω με τη ζωή μου είναι να την ανέχομαι. Να προσπαθώ να την κάνω να περάσει γρηγορότερα μέχρι να φτάσει στο σημείο που τη θέλω. Σκοτώνω εβδομάδες, μήνες, ώρες, λεπτά... Και ξαφνικά συνηδειτοποίησα κάτι φρικτό: Ποιός μου εγγυάται πως το αύριο θα έρθει; Αν δεν έρθει εγώ δε θα 'χω ζήσει; Το σήμερα το δικό μου είναι απλά ένα πλάνο για το αύριο που περιμένω. Γι'αυτό που εγώ ονομάζω ζωή. Αυτή τη ζωή που τώρα αφήνω σκόπιμα να γλιστράει μέσα από τα χέρια μου δεν την υπολογίζω καν. Ακόμα και τώρα που κατάλαβα πόσο απελπιστικά εύκολα όλο το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου μπορεί να γκρεμιστεί...Κι αν γκρεμιστεί τι θα μου μείνει να έχω; Η ζωή που σκότωσα;
Mischief managed.
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°636
Minerva McGonagall έγραψε:Είμαι από αυτούς που κάθονται και φωνάζουν:<<Ζήσε τη στιγμή!>>. Τι ειρωνία, αλήθεια. Μόλις ανακάλυψα πως δεν έχω παρόν, δεν έχω ζωή. Το μόνο που κάνω με τη ζωή μου είναι να την ανέχομαι. Να προσπαθώ να την κάνω να περάσει γρηγορότερα μέχρι να φτάσει στο σημείο που τη θέλω. Σκοτώνω εβδομάδες, μήνες, ώρες, λεπτά... Και ξαφνικά συνηδειτοποίησα κάτι φρικτό: Ποιός μου εγγυάται πως το αύριο θα έρθει; Αν δεν έρθει εγώ δε θα 'χω ζήσει; Το σήμερα το δικό μου είναι απλά ένα πλάνο για το αύριο που περιμένω. Γι'αυτό που εγώ ονομάζω ζωή. Αυτή τη ζωή που τώρα αφήνω σκόπιμα να γλιστράει μέσα από τα χέρια μου δεν την υπολογίζω καν. Ακόμα και τώρα που κατάλαβα πόσο απελπιστικά εύκολα όλο το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου μπορεί να γκρεμιστεί...Κι αν γκρεμιστεί τι θα μου μείνει να έχω; Η ζωή που σκότωσα;
Ακριβως Μινερβα...Αυτο ειναι η ζωη...Ενα χελι που μπορει να ξεγλιστρησει ευκολα απο τα χερια σου....Η ζωη ειναι η στιγμη και οχι το μελλον.Ολοι θελουμε να φτασουμε σε ενα σημειο στο οποιο θα νιωσουμε πραγματικα ζωντανοι ,ομως μεχρι τοτε πρεπει να ζησουμε την καθε στιγμη ωστε να εχουμε ωραιες στιγμες απο τοτε που νιωθαμε πως δεν ζουσαμε πραγματικα.Και αν πραγματικα δεν ερθει αυτο που περιμενουμε τουλαχιστον θα εχουμε ζησει και θα εχουμε χαρει ολη την προηγουμενη ζωη μας.Η ζωη ειναι ονειρο για το αυριο ,οπως λεω και στην υπογραφη μου,και χαρα για το τωρα.Προσπαθησε το αυριο να το χτισεις σε στερεες βασεις χαρας,γνωσης,αγαπης και οχι προσμονης.
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°637
Minerva McGonagall έγραψε:Είμαι από αυτούς που κάθονται και φωνάζουν:<<Ζήσε τη στιγμή!>>. Τι ειρωνία, αλήθεια. Μόλις ανακάλυψα πως δεν έχω παρόν, δεν έχω ζωή. Το μόνο που κάνω με τη ζωή μου είναι να την ανέχομαι. Να προσπαθώ να την κάνω να περάσει γρηγορότερα μέχρι να φτάσει στο σημείο που τη θέλω. Σκοτώνω εβδομάδες, μήνες, ώρες, λεπτά... Και ξαφνικά συνηδειτοποίησα κάτι φρικτό: Ποιός μου εγγυάται πως το αύριο θα έρθει; Αν δεν έρθει εγώ δε θα 'χω ζήσει; Το σήμερα το δικό μου είναι απλά ένα πλάνο για το αύριο που περιμένω. Γι'αυτό που εγώ ονομάζω ζωή. Αυτή τη ζωή που τώρα αφήνω σκόπιμα να γλιστράει μέσα από τα χέρια μου δεν την υπολογίζω καν. Ακόμα και τώρα που κατάλαβα πόσο απελπιστικά εύκολα όλο το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου μπορεί να γκρεμιστεί...Κι αν γκρεμιστεί τι θα μου μείνει να έχω; Η ζωή που σκότωσα;
Απλα
---------
Οι μεγαλυτερες αξιες της ζωης κρυβονται στα μικρα καθημερινα πραγματα. Ενα γελιο, μια αγκαλια ειναι σημαδια οτι δεν εισαι μονος... Μια πιτσα που εφαγες παρεα μ'ενα φιλο, η ομπρελα που μοιραστηκατε γιατι ο ενας απο τους δυο δεν ειχε δικη του, τα δακρυα που εριξε ο ενας στον ωμο του αλλου... Αυτη ειναι η φιλια, η ζωη. Απλα και μικρα καθημερινα πραγματα που μας δινουν χαρα, που μας κανουν να μη νιωθουμε μοναξια.
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°638
Lily_Evans έγραψε:Οι μεγαλυτερες αξιες της ζωης κρυβονται στα μικρα καθημερινα πραγματα. Ενα γελιο, μια αγκαλια ειναι σημαδια οτι δεν εισαι μονος... Μια πιτσα που εφαγες παρεα μ'ενα φιλο, η ομπρελα που μοιραστηκατε γιατι ο ενας απο τους δυο δεν ειχε δικη του, τα δακρυα που εριξε ο ενας στον ωμο του αλλου... Αυτη ειναι η φιλια, η ζωη. Απλα και μικρα καθημερινα πραγματα που μας δινουν χαρα, που μας κανουν να μη νιωθουμε μοναξια.
Θα συμφωνήσω, η ζωή μας μπορεί να μην είναι όλη την ώρα μες την τρελή ευτυχία, αλλά περισσότερο μετράνε αυτές οι μικρές, οι μικροσκοπικές στιγμές που προσπερνάμε τόσο εύκολα. Τις θεωρούμε δεδομένες και τόσο απλές. Όμως η απλότητα και η αμεσότητά τους αυτή τις κάνει τόσο ξεχωριστές. Ναι, τότε πράγματι θα πρεπε να 'σαι ευτυχισμένος. Αν και δεν το αναγνωρίζουμε συνήθως. Και είναι κρίμα.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°639
Θα συμφωνησω και εγω!Αν δεν χαρουμε απο μικρες καθημερινες στιγμες απο τι θα χαρουμε?
Πρεπει να εκτιμαμε οτι ομορφο μας δινεται και οχι να το περιφρονουμε.
Ισως μερικες φορες,σε μερικες στιγμες πραγματι να ανεχομαστε την ζωη μας.Το θεμα ειναι να την ανεχομαστε οσο γινεται λιγοτερο κανοντας την καθε στιγμη να αποκτησει νοημα.
Πρεπει να εκτιμαμε οτι ομορφο μας δινεται και οχι να το περιφρονουμε.
Ισως μερικες φορες,σε μερικες στιγμες πραγματι να ανεχομαστε την ζωη μας.Το θεμα ειναι να την ανεχομαστε οσο γινεται λιγοτερο κανοντας την καθε στιγμη να αποκτησει νοημα.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°640
Τι είναι η αγάπη; Απλώς χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο ή κάτι παραπάνω;
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°641
SiMoS έγραψε:Τι είναι η αγάπη; Απλώς χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο ή κάτι παραπάνω;
Σίγουρα κάτι παραπάνω.
Πέρα απο το Σώμα, συμμετέχει και η Ψυχή μας...
Σώμα και Ψυχή... έπιασα άλλο φιλοσοφικό τώρα. :P
Τόσο διαφορετικά, μα τόσο άρρηκτα δεμένα.
Αν το Σώμα πεθάνει, πεθαίνει και η Ψυχή μας μαζί;
♩ - ♫
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°642
Κάτι παραπάνω.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°643
anthian9 έγραψε:SiMoS έγραψε:Τι είναι η αγάπη; Απλώς χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο ή κάτι παραπάνω;
Σίγουρα κάτι παραπάνω.
Πέρα απο το Σώμα, συμμετέχει και η Ψυχή μας...
Σώμα και Ψυχή... έπιασα άλλο φιλοσοφικό τώρα. :P
Τόσο διαφορετικά, μα τόσο άρρηκτα δεμένα.
Αν το Σώμα πεθάνει, πεθαίνει και η Ψυχή μας μαζί;
Δεν νομιζω οτι πεθαινει μαζι και η ψυχη μας...Η ψυχη νομιζω ειναι κατι παντοτινο
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°644
Κατα τη γνωμη μου ειναι δυσκολο να χωριστει το σωμα απο την ψυχη αλλα η ψυχη δεν πεθαινει. Ειναι αυθαρτη σε αντιθεση με το σωμα.
- hidden secrets:
When life means
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°645
Εξαρτάται ποιον ρωτάς.SiMoS έγραψε:Τι είναι η αγάπη; Απλώς χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο ή κάτι παραπάνω;
Εάν ρωτούσες ένα μαθηματικό που είναι δοσμένος στη δουλειά του, την έρευνα και τη λογική τότε θα σου έλεγε πως η αγάπη είναι μια δευτεροβάθμια εξίσωση που γραφικά δεν παριστάνεται με μια ευθεία. Στην αρχή πράττει επιταχυνόμενη κίνηση καθώς οι αντιδράσεις στον εγκέφαλο είναι έντονες και στη συνέχεια επιβραδυνόμενη. Βασικά αυτό μπορεί να στο έλεγε και ένας φυσικός.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°646
Lily_Evans έγραψε:Κατα τη γνωμη μου ειναι δυσκολο να χωριστει το σωμα απο την ψυχη αλλα η ψυχη δεν πεθαινει. Ειναι αυθαρτη σε αντιθεση με το σωμα.
Αυτό δεν είναι απόλυτο. Δεν είναι λογικό όταν το σώμα που κουβαλάει την ψυχή πεθαίνει, να φεύγει και αυτή μαζί;
Ίσως αν υπήρχε τρόπος να διαχωρίσουμε μια ψυχή από ένα σώμα και την "μεταφέραμε" αλλού, πρακτικά θα ζούσαμε για πάντα, σε άλλα σώματα....
Πράγμα ανέφικτο μέχρι στιγμής :
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°647
Dan_Liza έγραψε:Εξαρτάται ποιον ρωτάς.SiMoS έγραψε:Τι είναι η αγάπη; Απλώς χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο ή κάτι παραπάνω;
Εάν ρωτούσες ένα μαθηματικό που είναι δοσμένος στη δουλειά του, την έρευνα και τη λογική τότε θα σου έλεγε πως η αγάπη είναι μια δευτεροβάθμια εξίσωση που γραφικά δεν παριστάνεται με μια ευθεία. Στην αρχή πράττει επιταχυνόμενη κίνηση καθώς οι αντιδράσεις στον εγκέφαλο είναι έντονες και στη συνέχεια επιβραδυνόμενη. Βασικά αυτό μπορεί να στο έλεγε και ένας φυσικός.
Δεν νομιζω ...και ο φυσικος ή ο χημικος ανθρωπος ειναι :P
Κατι παραπανω θα απανταγαν :
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°648
anthian9 έγραψε:Lily_Evans έγραψε:Κατα τη γνωμη μου ειναι δυσκολο να χωριστει το σωμα απο την ψυχη αλλα η ψυχη δεν πεθαινει. Ειναι αυθαρτη σε αντιθεση με το σωμα.
Αυτό δεν είναι απόλυτο. Δεν είναι λογικό όταν το σώμα που κουβαλάει την ψυχή πεθαίνει, να φεύγει και αυτή μαζί;
Ίσως αν υπήρχε τρόπος να διαχωρίσουμε μια ψυχή από ένα σώμα και την "μεταφέραμε" αλλού, πρακτικά θα ζούσαμε για πάντα, σε άλλα σώματα....
Πράγμα ανέφικτο μέχρι στιγμής :
Υπαρχουν θεωριες που υποστηριζουν οτι η ψυχη ζει σε πολλα σωματα κατα τη διαρκεια της ζωης της. Καθε φορα που πεθαινει το σωμα, αλλαζει σωμα και παει σ'ενα αλλο.
- hidden secrets:
When life means
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°649
Φυσικά και υπάρχουν. Και ο καθένας μπορεί να πιστέψει αυτό που θέλει.
Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι η ψυχή φεύγει μαζί με το σώμα. Αν ήταν δυνατόν να την αφαιρέσουμε από το σώμα και να την διατηρήσουμε κάπως ώστε να μεταφερθεί σε κάποιον ξενιστή, ναι θα ζούσε και πάλι.
Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι η ψυχή φεύγει μαζί με το σώμα. Αν ήταν δυνατόν να την αφαιρέσουμε από το σώμα και να την διατηρήσουμε κάπως ώστε να μεταφερθεί σε κάποιον ξενιστή, ναι θα ζούσε και πάλι.
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°650
Γενικα, ειναι ενα θεμα για το οποιο υπαρχουν απειρες αποψεις...και καμια δεν ειναι ολοκληρωτικα σωστη γιατι απλα δε ξερουμε την αληθεια...
- hidden secrets:
When life means