Λοιπον ξες τι? Δε θα γραψω κειμενο. Οχι πως δεν το αξιζεις. Μα ξερω πως δεν θα το δεις.
Farrewell, λοιπον, Λευτερη. Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα. Ευελπιστω πως θα τα ξαναπουμε.
Ενα πουλακι μου ειπε πως η Στανισκυ σου αρεσε ιδιαιτερα.
Connie έγραψε:Κοσμος ερχεται και κοσμος φευγει. Γεγονος. Απο την αλλη....
Λοιπον ξες τι? Δε θα γραψω κειμενο. Οχι πως δεν το αξιζεις. Μα ξερω πως δεν θα το δεις.
Farrewell, λοιπον, Λευτερη. Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα. Ευελπιστω πως θα τα ξαναπουμε.
Ενα πουλακι μου ειπε πως η Στανισκυ σου αρεσε ιδιαιτερα.
dREAm Girl έγραψε:Χωρίς πλάκα, θέλω έναν αδερφό σαν τον Tommy - kun
Ειρήνη μην απαντήσεις... Υποσχέθηκες στον Νίκο να είσαι καλό παιδάκι...Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κοίτα, χωρίς να επιχειρώ να απαντήσω, πραγματικά με ξαφνιάζει που το λες εσύ αυτό :P Είσαι από τα πιο απαισιόδοξα άτομα εδώ μέσα.
Φυσικά και το δοκιμάζεις, δε διαφωνώ, αλλά γιατί πάντα πάμε προς το μαύρο, ακόμα κι αν δε θέλουμε;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κατά τα άλλα, όταν δεν σου αρέσει το άσπρο και το μαύρο στον κόσμο, δοκιμάζεις τα πιο έντονα χρώματα Δεν περιμένεις να βαφτεί μόνος του.
dREAm Girl έγραψε:Ειρήνη μην απαντήσεις... Υποσχέθηκες στον Νίκο να είσαι καλό παιδάκι...Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κοίτα, χωρίς να επιχειρώ να απαντήσω, πραγματικά με ξαφνιάζει που το λες εσύ αυτό :P Είσαι από τα πιο απαισιόδοξα άτομα εδώ μέσα.Φυσικά και το δοκιμάζεις, δε διαφωνώ, αλλά γιατί πάντα πάμε προς το μαύρο, ακόμα κι αν δε θέλουμε;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κατά τα άλλα, όταν δεν σου αρέσει το άσπρο και το μαύρο στον κόσμο, δοκιμάζεις τα πιο έντονα χρώματα Δεν περιμένεις να βαφτεί μόνος του.
1) Για το όνομα ή για το άλλο;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Στο πρώτο δεν έχω να σχολιάσω τίποτα
Στο δεύτερο, απλά διαφωνώ. Δεν πάμε προς το μαύρο, εγώ τουλάχιστον έτσι βλέπω το περιβάλλον μου.
dREAm Girl έγραψε:1) Για το όνομα ή για το άλλο;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Στο πρώτο δεν έχω να σχολιάσω τίποτα
Στο δεύτερο, απλά διαφωνώ. Δεν πάμε προς το μαύρο, εγώ τουλάχιστον έτσι βλέπω το περιβάλλον μου.
2) Εσύ ο ίδιος είπες για το άρθρο...
Ένα άρθρο με τίποτα δε μπορεί να το κάνει αυτό. Πολλά όμως; Έχεις προσέξει το ύφος όλων των σοβαρών κειμένων.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ναι αλλά ένα άρθρο δε μαυρίζει τον κόσμο σου αμέσως
Όχι πάντα.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Θα υπάρξουν και μαύρες μέρες, αλλά μπορείς απλά να μην τους δώσεις σημασία.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Μόλις το είδα.
Χωρίς πλάκα, Κόνι, παράτα μας.
Connie έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Μόλις το είδα.
Χωρίς πλάκα, Κόνι, παράτα μας.
Τη λεξη χιουμορ την γνωριζεις?