Αν είχα κάποια υπερφυσική δύναμη θα επέλεγα να ελέγχω τον χρόνο. Θα γύρισα 9 μήνες πρίν και θα τα ξαναζούσα όλα από την αρχή.
Σε ευχαριστώ και σε μισώ ταυτόχρονα. Άλλαξες τα πάντα πάνω μου, τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς, αντιδράσεις...ακόμα απορώ πώς ένα άτομο κατάφερε να ασκήσει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω μου. Ίσως σε άφησα να το κάνεις γιατί σε εμπιστεύτηκα, ίσως το κατάφερες, ίσως έπρεπε να γίνει και απλά εσύ με βοήθησες σε αυτό...Δεν ξέρω και δεν θα μάθω. Αλλά μπορώ σε παρακαλώ να γυρίσω πίσω τον χρόνο?
Μην φεύγεις....δεν θέλω να τελειώσουν όλα έτσι. Είναι κρίμα ακόμα και αν είμαι μόνη μου σε αυτό. Άλλαξες....όπως άλλαξα εγώ.
Γύρνα τον χρόνο πίσω....άλλη μία φορά αυτούς τους μήνες να ξαναζήσω.
Δεν ξέρω αν ήθελες να με στιγματίσεις τόσο. Όλα πήγαιναν τόσο λάθος τον τελευταίο καιρό...και από μένα και από σένα...Κρίμα.
Αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράφω...δεν νιώθω καν να βοηθάει κάτι τέτοιες ώρες.
Ευχαριστώ που υπήρξες στην ζωή μου, ακόμα και αν εγώ δεν είμαι τώρα κάτι τόσο σημαντικό για σένα.
Ευχαριστώ που βοήθησες στο να ζήσω τον καλύτερο χειμώνα που θα μπορούσα να είχα ζήσει.
Λυπάμαι που φεύγεις...λυπάμαι που δεν θα ξαναζήσω κάτι τέτοιο.
Θα μου λείψεις....
Θα περιμένω να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο....
Θα σε περιμένω....
Το όνειρο έφτασε στο τέλος του. Ώρα για τον εφιάλτη-πραγματικότητα.
Αντίο....