Cassandra Black έγραψε:Macbeth, 8.5/10
Υπέροχη σκηνοθεσία, μουσική και φωτογραφία, έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα γυρίσματα ήταν εξωτερικά και πρέπει να πάγωσε το μέσα τους Fassbender και Cotillard όπως πάντα πολύ καλοί, αν και τους είχαν βάλει να τα λένε πολύ βαρύγδουπα και πομπώδικα και αν δεν είχες μεγάλη σχέση με Σαίξπηρ σε χάλαγε λίγο. Αργός ρυθμός αλλά επικά αργός, για τα δικά μου γούστα.
Φχαριστώ και αναρωτιόμουν αν έπρεπε να την δω. Χαιρετάω το ταληράκι μου αυτή τη στιγμή.
Τον τελευταίο μήνα έχω ξεσκιστεί στο σινεμά και οι τσέπες μου είναι άδειες.
Το λοιπόν, είδα
Antman 8/10 (νομίζω το χω γράψει πιο αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες)
The Scortch Trials 7/10 : Τόσο καλύτερη από την πρώτη, μιλάμε ΠΟΛΥ καλύτερη. Στην πρώτη απλά σπατάλησα μερικά πολύτιμα λεπτά από την βραδιά μου. Να σημειωθεί παρακαλώ ότι ήταν από τις λίγες YA fantasy ταινίες που οι ηθοποιοί όντως έτρεχαν ρε φίλε, plus δεν ήταν ηλίθιοι.
The Walk 7.5/10: ανάλαφρη και όμορφη ταινία. Πολύ ευχάριστο θέαμα και αισιόδοξο. Προσωπικά έφυγα ελαφρύτερη από την αίθουσα. Στη σκηνή που αρχίζει να περπατάει στο σύρμα ανάμεσα στους Διδύμους Πύργους ξεχνάς όλη την υπόλοιπη ταινία. Θα μπορούσε βέβαια να έχει διαχειριστεί καλύτερα και λιγότερο κλισεδίστικα τη σχέση μεταξύ του Φιλίπ Πετί και της μουσικού. Το μόνο που με ξενέρωσε. Αν και... βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ίσως να είναι από τις στιγμές που life imitates art. Who knows!