Ηταν οπως ακριβως την περιμενα και σε 3d ακομα καλυτερη
+73
Mr. Nosy
Mr. Ollivander
severous92
Calista
Romelza Snicket
Evie Frye
crookshanks
HermioneGreinger3
EscaroN
Ophelia Autumn
Aurelia Wenlison
Claire Delacour
Natalia McDonald
Leanan Sidhe
Magorian Greyback
Fawkes Spirit
Lena*
Beatrice Baudelaire
Lena Duchannes
Sorazal the Erised
Roxanne Derwent
Severus John Snape
divinepower
Maria Lovegood
Lisette de Lapin
Roland Weasley
Gellert
Mysterious Wizard
Con Black
Walburga Black
Eleanna Lovegood
Hecate
Anguis Demorte
Rowena Ravenclaw
Serena Veronite
Rachel Rivera
kentra
Romilda Vane
Berenice
Sauron the Great
Cassandra Black
Magic Is Might
αθη να
Emily Lupin
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Katherine Black
geowizard
anthian9
FLEUR258
Cassiopeia Black
@RtVaVa
SiMoS
RemousLoupin
Leonie Vernier
Nearly Headless Nick
Half Blood Princess
Alviva Black
Helena Malfoy
Ariana Dumbledore
Kenpachi
Luna Scamander
Roxanne Black
John Dawlish
Isabelle Lightwood
The Sorting Hat
Imperio
Phineas Nigellus Black
Vesper
Arcturus Regulus Black
Immortality Dumbledore
Morgan le Fay
Amycus
77 απαντήσεις
Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
Mr. Ollivander- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 28841
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Power is better than money
- Δημοσίευση Ν°976
Απ: Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
The Martian 8/10
- I solemnly swear I'm up to no good:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°977
Hugo, 4/5. Ένα παραμύθι, όπως θα έπρεπε να είναι... Μαγικό, συγκινητικό, όμορφο και με happy ending. Το Hugo θυμίζει κάτι από Oliver Twist σε μία λιγότερο ρεαλιστική έκδοση. Αν εξαιρέσεις την απλότητα της πλοκής και την μοναξιά ως μοτίβο δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ταινία του Scorsese, θυμίζει περισσότερο τα παραμύθια του Burton και το Εξπρές του Zemeckis. Κρίμα που το 2012 έπεσε πάνω στον Hazanavicius και κέρδισε αγαλματίδια μόνο για τις τεχνικές κατηγορίες (5 tho). Σίγουρα δεν ήταν αριστούργημα, αλλά πρόκειται για μία ταινία που θα έβλεπα ξανά και ξανά γιατί είναι πανέμορφη. Κρίμα που δεν θα την δω σε 3D και κρίμα που την κακολογούσα το 2011 επειδή ήταν φαβορί σε όλες τις κατηγορίες που ήταν και οι Κλήροι του Θανάτοι (πέρα από τα κουστούμια που ήταν η Θάτσερ...).
Μη μου το θυμίζεις αυτό^ . Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι πήρε nomination αυτό και ο Damon και όχι το Carol, το Hateful Eight και ο Jackson .
Μη μου το θυμίζεις αυτό^ . Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι πήρε nomination αυτό και ο Damon και όχι το Carol, το Hateful Eight και ο Jackson .
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°978
Legend: 6,5/10 ... Mόνο για τον Tom Hardy που ήταν εκπληκτικός, επικός στον διπλό ρόλο.
Καθότι τα τραγικομανιοκαταθλιπτικά βιογραφικά έργα μου την δίνουν, δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου, τα αποβάλλει με άσχημο τρόπο στη συνέχεια.
Αυτά.
Καθότι τα τραγικομανιοκαταθλιπτικά βιογραφικά έργα μου την δίνουν, δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου, τα αποβάλλει με άσχημο τρόπο στη συνέχεια.
Αυτά.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°979
Gattaca - 8.5/10
Αυτη την ταινια ηθελα να την δω απο καπου Α-Β Λυκειου, μας την ειχε συστησει ο τοτε χημικος και αρχικα δεν εβρισκα τορρεντ να την κατεβασω. Μετα ονλινε προσπαθησα 2-3 φορες και κολλουσε. Και σημερα εψαχνα soundtrack και επεσα σε soundtrack αυτης της ταινιας και το θυμηθηκα και το ειδα.
H Uma Therman ηταν καθηλωτικη. Η παρουσια της, η ομορφια της, η φωνή της. Και η χημεια της με τον Ethan Hawke σε καποιες σκηνες ηταν τοσο ηλεκτρικη που ήταν σαν να βρισκεσαι εκει. Εκπληκτικη ήταν επόσης και η ερμηνεια του Jude Law. Είχα τις υποψιες μου για το τελος του, εκει που μεθυσε και αποκαλυψε οτι δεν εγινε σακατης απο ατυχημα αλλα αποτυχημενη αποπειρα αυτοκτονιας. Βεβαια μετα μου φάνηκε οτι μπορει και να υπηρχε ανατροπη, να μην γινοταν αυτο που νομιζα (και που τελικα εγινε). Πάλεψε τοσο σκληρά για να κατακτήσει ο Βινσεντ το ονειρο του!
Το νοημα της ταινιας ηταν νομιζω οτι ολοι ειμαστε παγιδευμενοι απο κατι. Οι λιγοτερο προνομιουχοι από την έλλειψη των προνομιών και οι περισσότερο προνομιουχοι από τις απαιτησεις της οικογενειας και τις κοινωνίας. Και το ηθικο διδαγμα εφοσον η ταινια κλεινει με τον Βινσεντ/Τζερομ να φτανει στο διαστημα ειναι οτι ακομα και αν τα προνομια που δεν εχεις ειναι γονιδια, με προσπάθεια, πεισμα και τους καταλληλους ανθρωπους για στηριξη και βοηθεια μπορεις να τα καταφερεις και να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα.
Ένα απο τα μεγαλα plot twist της ταινιας για μενα ηταν ο Ντετεκτιβ, οταν μαθαμε την ταυτοτητα του. Μου φαινοταν λιγο υποπτος αλλα ελεγα μηπως με καποιο τροπο συνδεεται/καλυπτει τον δολοφονο
Αυτη την ταινια ηθελα να την δω απο καπου Α-Β Λυκειου, μας την ειχε συστησει ο τοτε χημικος και αρχικα δεν εβρισκα τορρεντ να την κατεβασω. Μετα ονλινε προσπαθησα 2-3 φορες και κολλουσε. Και σημερα εψαχνα soundtrack και επεσα σε soundtrack αυτης της ταινιας και το θυμηθηκα και το ειδα.
H Uma Therman ηταν καθηλωτικη. Η παρουσια της, η ομορφια της, η φωνή της. Και η χημεια της με τον Ethan Hawke σε καποιες σκηνες ηταν τοσο ηλεκτρικη που ήταν σαν να βρισκεσαι εκει. Εκπληκτικη ήταν επόσης και η ερμηνεια του Jude Law. Είχα τις υποψιες μου για το τελος του, εκει που μεθυσε και αποκαλυψε οτι δεν εγινε σακατης απο ατυχημα αλλα αποτυχημενη αποπειρα αυτοκτονιας. Βεβαια μετα μου φάνηκε οτι μπορει και να υπηρχε ανατροπη, να μην γινοταν αυτο που νομιζα (και που τελικα εγινε). Πάλεψε τοσο σκληρά για να κατακτήσει ο Βινσεντ το ονειρο του!
Το νοημα της ταινιας ηταν νομιζω οτι ολοι ειμαστε παγιδευμενοι απο κατι. Οι λιγοτερο προνομιουχοι από την έλλειψη των προνομιών και οι περισσότερο προνομιουχοι από τις απαιτησεις της οικογενειας και τις κοινωνίας. Και το ηθικο διδαγμα εφοσον η ταινια κλεινει με τον Βινσεντ/Τζερομ να φτανει στο διαστημα ειναι οτι ακομα και αν τα προνομια που δεν εχεις ειναι γονιδια, με προσπάθεια, πεισμα και τους καταλληλους ανθρωπους για στηριξη και βοηθεια μπορεις να τα καταφερεις και να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα.
Ένα απο τα μεγαλα plot twist της ταινιας για μενα ηταν ο Ντετεκτιβ, οταν μαθαμε την ταυτοτητα του. Μου φαινοταν λιγο υποπτος αλλα ελεγα μηπως με καποιο τροπο συνδεεται/καλυπτει τον δολοφονο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Serena Veronite- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 5510
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: ~Anyone who says they have only one life to live, must not know how to read a book~
- Δημοσίευση Ν°980
Mortdecai 8/10
Avengers: Age of Ultron 7/10
Avengers: Age of Ultron 7/10
''Shadowhunter-Vampire ♥ ''
- ::Perfection::
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°981
The Hateful Eight
Μέτρια ταινία.Δεν είμαι εξοικεινειωμενη με τον Ταραντινο αλλά ο τύπος λατρεύει τα άλογα .Υπερβολική και το σημείο με τον καφέ ήταν γελοίο.Ναι,γέλαγα σε αυτήν τη σκηνή.Καλύτερος και σπαστικοτερος χαρακτηρας ο σεριφης.Κατά την γνώμη μου,δεν αξίζει τον θείο Όσκαρ
Μέτρια ταινία.Δεν είμαι εξοικεινειωμενη με τον Ταραντινο αλλά ο τύπος λατρεύει τα άλογα .Υπερβολική και το σημείο με τον καφέ ήταν γελοίο.Ναι,γέλαγα σε αυτήν τη σκηνή.Καλύτερος και σπαστικοτερος χαρακτηρας ο σεριφης.Κατά την γνώμη μου,δεν αξίζει τον θείο Όσκαρ
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°982
Australia (2008): 8/10
Princess Bride (1987): 7.5/10
Princess Bride (1987): 7.5/10
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°983
One Day
9/10
9/10
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°984
Amycus έγραψε:Jurrasic World, τι φόλα ήταν αυτή!
^Θάνο φοβάμαι πως με έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου γι αυτό κι εγώ του βάζω με το ζόρι ένα 5.5/10!
Κι σημειώνω...
- ...:
- *Η τραγική απώλεια της ταινίας αυτής: "Την Μοργκανα την έπιασε το πτηνό το πτηνό το έπιασε το κήτος κι το έφαγε" τόση ταλαιπωρία ρε φίλε μέχρι να έρθει το τέλος
*Η κορυφαία ατάκα της ταινίας αυτής: "Ο γκομενος σου είναι σκληρός τύπος" πρέπει να ξεράθηκα για ένα μισάωρο
Αχ τελικά μόνο για τα μάτια του Κρις...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°985
Pan's Labyrinth / El Laberinto del fauno. Αρνούμαι να την βαθμολογήσω ή να την σχολιάσω .
Boyhood, 5/5. Πολλοί μπορεί να μην την γνωρίζετε καν, όπως δεν την γνώριζα και εγώ. Θεωρώ πως αυτή η ταινία έχει το καλύτερο, το πιο ολοκληρωμένο character development ενός χαρακτήρα από όσες ταινίες έχω δει. Απλά .
Boyhood, 5/5. Πολλοί μπορεί να μην την γνωρίζετε καν, όπως δεν την γνώριζα και εγώ. Θεωρώ πως αυτή η ταινία έχει το καλύτερο, το πιο ολοκληρωμένο character development ενός χαρακτήρα από όσες ταινίες έχω δει. Απλά .
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°986
Το εχω δει τουλαχιστον δυο φορες, ειναι υπεροχοοThe Sorting Hat έγραψε:
Seventh Son, δεν το βαθμολογω γτ σιγουρα θα κανω σποιλερ
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°987
σχολιασε ρεThe Sorting Hat έγραψε:Pan's Labyrinth / El Laberinto del fauno. Αρνούμαι να την βαθμολογήσω ή να την σχολιάσω .
Clouds of Sils Maria: 8/10
H Κριστεν ηταν ο σκελετος και η ψυχη της ταινιας. Δεν θα υπηρχε η ταινια χωρις αυτην. Ηταν εξαιρετικη, 100% μαγευτική και την λατρεψα. Και την Κριστεν στην ταινία και την ταινια.
Bedtime Stories: 7/10
Καλο για να περασεις την ωρα σου ευχαριστα αλλα μεχρι εκει. Ήταν λίγο γελοίο ακριβως όπως ειναι αυτου του ειδους οι ταινιες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
crookshanks- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°988
the orphanage (el orfanato)
συνήθως δεν βλέπω τρόμου αλλά η συγκεκριμένη με κέρδισε...
συνήθως δεν βλέπω τρόμου αλλά η συγκεκριμένη με κέρδισε...
- ...:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°989
Milady D' Hiver έγραψε:
σχολιασε ρε
Τι να σχολιάσω ; Ότι για να συνέλθω πήγα περπατώντας μέχρι τα Πετράλωνα και ξαναγύρισα ;
Hot Fuzz, 2/5. Χειρότερο από το Shaun of the Dead, είχε όμως την πλάκα του. Περίεργο το χιούμορ του Pegg, δεν το πολυπιάνω, αλλά still πέρασα όμορφα μιάμιση ώρα. Όμορφα, κωμικά ηχητικά εφέ ενώ μου αρέσουν και ορισμένα πλάνα που κάνει απότομα ζουμ, τα οποία ήταν ακόμα περισσότερα στο Shaun. Τώρα μου λείπει μόνο το 3ο μέρος του Cornetto Trilogy.
Ted, 1/5. Το είχα δει το 2012 και είχα αποκοιμηθεί οπότε αφού είδα πριν λίγο καιρό το Ted 2 αποφάσισα να δω και το 1ο ολόκληρο. Το 2ο μου άρεσε πολύ περισσότερο. Ήταν πιο αστείο και με έκανε να γελάσω πολύ περισσότερο από ότι αυτό. Κρίμα, γιατί πολλοί μου είχαν πει ότι το 1ο όπως και στα περισσότερα franchises είναι καλύτερο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°990
σου αρεσε παιδι μου ή οχι; ήταν για θετικο λογο ή αρνητικο;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°991
the conjuring 4/10
-------
https://www.harryworld.org/viewtopic.forum?t=14010
- pleaseee:
-------
https://www.harryworld.org/viewtopic.forum?t=14010
- proud raven: