Soul Kitchen. Ωραία ταινία,την είχα ακούσει αλλά δεν αξιώθηκα,τελικά την έδειξε η ΝΕΡΙΤ. Πόνεσε η μέση μου αδελφάκι μου. Ο Κεμάλ ο Κοκκαλοθραύστης θα μπορούσε να είναι και ήρωας στο ASoIaF.
300,Rise Of An Empire ή και εναλλακτικά "Η σημασία της σωματικής διάπλασης στην Αρχαία Ελλάδα ως παράγων κοινωνικοποίησης και ανάπτυξης εθνικής συνείδησης και ενότητας. Μια σωματικοκοινωνιολογική μελέτη." Ιστορικές κουλαμάρες, πλάνο και αναβολικό, αίμα και eyeliner, άσπρα καράβια τα όνειρά μας. Υπήρχαν και στην πρώτη αλλά δεν είχε την ένταση αυτής. Δεν έλεγε και τίποτε.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Μου άρεσε, ήταν η απόλυτη κορίτσια-ενωμένα-ποτέ-νικημένα ταινία Δεν ξέρω τι περίμενες να δεις και του βάζεις 6 αλλά για τα δικά μου δεδομένα και γι' αυτό που ήθελα να δω ήταν πολύ καλή
^Κοίταξε - κι εσύ, με ξέρεις, τα'χουμε ξαναπεί- όταν βλέπω μια ταινία αυτή με επηρεάζει με τον τρόπο της. Ε, αυτή με επηρέασε αρνητικά, άσε που είχε κι το σχολικό σκηνικό μέσα και μένα με ξέρεις, ακόμα κι χαζόειδύλλια να έχει μέσα , βαριέμαι απίστευτα.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Αυτό είδα και γέλασα πολύ και με συγκίνησε αρκετά, γι' αυτό και το 8.5 Άσε που θεωρώ το "μην φωνάζετε η μία την άλλη σκύλα και τσούλα γιατί δίνετε το δικαίωμα στα αγόρια να σας φωνάζουν έτσι" πολύ καλό food for thought.
Όχι μένω σταθερή στη βαθμολογία μου, 6 και πολύ είναι. Δεν... δεν μ'αρέσουν αυτά, πρέπει να παραδεχτώ. Δεν αντιλέγω πως ίσως περνούσε κάποια μηνύματα, αλλά η πλοκή , το όλο στυλάκι δεν μ'άρεσε. Μην ξεχνάμε το σκηνικό,δεν με ενέπνεε. Δεν ξέρω.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
από Immortality Dumbledore Τετ Σεπ 17, 2014 1:01 pm
The Two Faces of January 7.8/10
Δε ξερω αν φταιω εγω ή αν ειναι οντως ετσι, αλλα σε μερικες ταινιες που ειναι γυρισμενες στην Ελλαδα, χανομαι στα τοπια και δε νιωθω τοσο την πλοκη. Μονο θριλερ δεν ηταν. Οι πρωταγωνιστες, ενω γενικοτερα τους εκτιμω, μου φανηκε πως ειχαν χαθει λιγο κι αυτοι με τα ελληνικα τριγυρω. Δε μπορω να πω πως μου αρεσε. Αλλα ουτε πως δεν μου αρεσε ακριβως:/
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Ό, τι και να πω για αυτή την ιστορία είναι λίγο. Περισσότερο μου άρεσε η εκδοχή του '11 ωστόσο, αυτή του '96 επικοινώνησε μαζί μου όταν την είχα δει μικρότερη, τώρα μου φαίνεται παρωχημένη σε όλα: Υποκριτική, σκηνοθεσία, συνολική κινηματογράφηση. Μέχρι και η μουσική, η δομή της, ο τρόπος που μπήκε στην ταινία, ήταν παρωχημένος. Δεν έδινε, αλλά αφαιρούσε. Μπορεί να έδινε συναισθηματικά το '96, αλλά όχι φέτος. Το μόνο θετικό ήταν η πολύ καλή μεταφορά του από βιβλίο σε σενάριο, κι αυτή όμως, μείωνε πολύ σε ποσότητα την ταυτότητα του έργου.
Αυτή του '11, την είχα δει το '11 και ξαναβλέποντάς την τώρα, μπορώ να πω πως είναι πολύ πιο άμεση και φυσική, με καλή διασκευή, (η οποία μάλιστα, ακόμα κι όταν έφευγε από το βιβλίο ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα) ηθοποιούς, υποκριτική, σκηνοθεσία, κινηματογράφηση, κοστούμια, σκηνικό. Ακόμα και η σειρά του '06 θυμάμαι πως με επηρέασε αλλά η εκδοχή του '11 είναι αυτή που μου μίλησε περισσότερο. Υποθέτω, όπως στα γούστα και στους τρόπους, παραμένουμε άνθρωποι της εποχής μας και η επικοινωνία μας με κάτι πρέπει να εμπέφτει σε αυτή της γενιάς μας.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Υποθέτω, όπως στα γούστα και στους τρόπους, παραμένουμε άνθρωποι της εποχής μας και η επικοινωνία μας με κάτι πρέπει να εμπέφτει σε αυτή της γενιάς μας.