από Amycus Κυρ Σεπ 07, 2014 6:38 pm
John Dawlish έγραψε:Εγω λεω 10 ? και ζωδιο
Ακριβός είσαι! Πόσο σού χρεώνουν τους πλανήτες;
Morgan le Fay έγραψε:ΕΙΔΕΣ; Όταν μου φύγει το πάθος θα σε στηρίζω, θα είμαστε και οι 2 γεροντάκια με μικρές ασχολίες, μόνο που πάλι θα είμαι πιο όμορφη
Αλλά διαφωνώ, είμαι πολύ των εκπλήξεων και των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Αλλά είμαι και της ουσίας
Εγώ έχω στεγανά. Δεν μπορώ τις εκπλήξεις και τα πάρτυ.
Mirabelle Salvatore έγραψε:βαρυστομαχιάσει ο σύντροφός του από όλη αυτή την προσκόλληση, ιδίως αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο.
Αμα είναι απο σουτζουκάκια,χαλάλι!
Αιγόκερως!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει την αγάπη σχεδόν… πατριωτικά. Από τη στιγμή που τη βρήκε, ένα συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει μετά από αρκετή σκέψη, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Και θα δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση, αν παρουσιαστούν προβλήματα. Το θέμα όμως μαζί του είναι ότι οι επικοινωνιακές του ικανότητες, ως προς τα συναισθήματά του, είναι μηδαμινές. Ο ίδιος πιστεύει και εφαρμόζει το ότι «η αγάπη δείχνεται με πράξεις, όχι με λόγια». Χρειάζεται λοιπόν ένα ταίρι που να μπορεί να βλέπει πίσω από την απουσία των γλυκόλογων και των λεκτικών διαβεβαιώσεων. Στο κάτω κάτω είναι ένας σταθερός και υπεύθυνος σύντροφος, που δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο το ταίρι του.Α χα! Είσαι ο "Καραϊσκάκης των σχέσεων!"