Cassandra Black έγραψε:Ελάτε να σας πάω βόλτα
^Κάτσε να βάλω ζώνη και Γκάζωσε!!! ΦΎΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Αυτό το πράγμα που βρέχει, σταματάει, βρέχει, σταματάει, βρέχει, ... εκνευριστικό.
Cassandra Black έγραψε:Ελάτε να σας πάω βόλτα
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Γιατί το γράφεις πιο πάνω? κάτσε να δω... Α! ναι... με συγχωρείς δεν το πρόσεξα.
Αλλά ισχύει.
Απο πότε είσαι υδροχόος; Νομίζω είμαι απο τους ελάχιστους Σλίθεριν υδροχόους στο φόρουμ.John Dawlish έγραψε:Για μενα τι λεει ?
Πάμε βόλτα,ΤΩΡΑ!!Cassandra Black έγραψε:ΒΡΗΚΑ ΑΜΑΞΙ ΡΕ
Amycus έγραψε:Απο πότε είσαι υδροχόος; Νομίζω είμαι απο τους ελάχιστους Σλίθεριν υδροχόους στο φόρουμ.John Dawlish έγραψε:Για μενα τι λεει ?
εννοω το δικο μου ζωδιο
Amycus έγραψε:Α,τι είσαι; Ζυγός;
ΖΥΓΟΣ: Όταν ο Πλάτωνας συνέλαβε τον μύθο των αρχικά σιαμαίων ανθρώπων, που χωρίστηκαν και από τότε ο καθένας ψάχνει με αγωνία το άλλο του μισό, σίγουρα είχε στο μυαλό του τους Ζυγούς. Είναι το ζώδιο που γεννιέται κυρίως για να ολοκληρωθεί μέσα από την απόλυτη ένωσή του με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς …πάρεργα. Με άλλα λόγια, ο Ζυγός είναι «αστέρι» στην αγάπη και ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στη συντροφικότητα. Είναι προικισμένος με επικοινωνιακά χαρίσματα και διπλωματικότητα, πράγμα που βοηθά σε μια αρμονική σχέση. Και επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή ζωή τις πιο όμορφες συνθήκες, για να ζήσουν με το ταίρι του τον έρωτά τους.
Είσαι τύπος "σοκολατάκι στις 14 Φεβρουαρίου."
Amycus έγραψε:Έρχεται ένας παρθένος στο τραπέζι 14!!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος επιζητά σε μια σχέση περισσότερο τη σταθερότητα, παρά το τρελό πάθος. Έτσι, όταν του …σωθεί το τελευταίο, περνά μετά χαράς στην ήρεμη συντροφικότητα της ωριμότερης αγάπης. Προσφέρει στο ταίρι του φροντίδα, επικοινωνία, αφοσίωση και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει την υποστήριξή του, όποτε χρειαστεί. Πιθανόν ο Παρθένος να μην είναι πολύ των εκπλήξεων ή των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Επιλέγει να προσφέρει σε ένα πιο ουσιαστικό, κατά τη γνώμη του, επίπεδο. Δεν είναι καθόλου του τύπου «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φάʼ το». Προτιμά να δώσει στον σύντροφό του αντί για γλυκόλογα ψωμί, και μάλιστα …από βιολογικό αλεύρι.
Είσαι τύπος "όλο τηγανίτα τηγανίτα και απο μέλι τίποτα!"
Amycus έγραψε:Έρχεται ένας παρθένος στο τραπέζι 14!!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος επιζητά σε μια σχέση περισσότερο τη σταθερότητα, παρά το τρελό πάθος. Έτσι, όταν του …σωθεί το τελευταίο, περνά μετά χαράς στην ήρεμη συντροφικότητα της ωριμότερης αγάπης. Προσφέρει στο ταίρι του φροντίδα, επικοινωνία, αφοσίωση και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει την υποστήριξή του, όποτε χρειαστεί. Πιθανόν ο Παρθένος να μην είναι πολύ των εκπλήξεων ή των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Επιλέγει να προσφέρει σε ένα πιο ουσιαστικό, κατά τη γνώμη του, επίπεδο. Δεν είναι καθόλου του τύπου «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φάʼ το». Προτιμά να δώσει στον σύντροφό του αντί για γλυκόλογα ψωμί, και μάλιστα …από βιολογικό αλεύρι.
Είσαι τύπος "όλο τηγανίτα τηγανίτα και απο μέλι τίποτα!"