Amycus έγραψε:Μάλλον ο ωροσκόπος σου επηρεάζει τις όψεις σου αν και αυτό ισχύει μετά τα 30 που παίρνεις άλλα χαρακτηριστικά.
Δηλαδή μου λες ότι στα 30 μου θα γίνω Δίδυμος;
Amycus έγραψε:Μάλλον ο ωροσκόπος σου επηρεάζει τις όψεις σου αν και αυτό ισχύει μετά τα 30 που παίρνεις άλλα χαρακτηριστικά.
Αστρολογικά έτσι λένε. Και πρακτικά όμως το έχω δει. Αλλά θα μου πεις ότι είναι και η ωριμότητα.Cassiopeia Black έγραψε:Δηλαδή μου λες ότι στα 30 μου θα γίνω Δίδυμος;
Δεν είναι να την πάρεις μαζί σου σε πρόβα νυφικού. Την έκατσες!Immortality Dumbledore έγραψε:Η Βικυ ειναι Ζυγος μονο στην αναποφασιστικοτητα. Μια ωρα να μη ξερει αν πειναει η διψαει.
Χριστινα θελω να σε φανταστεις Νταουλις μετα τα 30 :/
Immortality Dumbledore έγραψε:Χριστινα θελω να σε φανταστεις Νταουλις μετα τα 30 :/
δεν αποκαλύπτω την πραγματική μου ηλικίαAmycus έγραψε:Για ζυγό σε έχω. Μάλλον ο ωροσκόπος σου επηρεάζει τις όψεις σου αν και αυτό ισχύει μετά τα 30 που παίρνεις άλλα χαρακτηριστικά.Aurora Sinistra έγραψε:λέων με ωροσκόπο ζυγό.Δεν μου φαίνεται το ξέρω
Βασιλική,ΠΟΣΟ είσαι;
Immortality Dumbledore έγραψε:Η Βικυ ειναι Ζυγος μονο στην αναποφασιστικοτητα. Μια ωρα να μη ξερει αν πειναει η διψαει.
Aurora Sinistra έγραψε:δεν αποκαλύπτω την πραγματική μου ηλικίαAmycus έγραψε:Για ζυγό σε έχω. Μάλλον ο ωροσκόπος σου επηρεάζει τις όψεις σου αν και αυτό ισχύει μετά τα 30 που παίρνεις άλλα χαρακτηριστικά.Aurora Sinistra έγραψε:λέων με ωροσκόπο ζυγό.Δεν μου φαίνεται το ξέρω
Βασιλική,ΠΟΣΟ είσαι;
Immortality Dumbledore έγραψε:Η Βικυ ειναι Ζυγος μονο στην αναποφασιστικοτητα. Μια ωρα να μη ξερει αν πειναει η διψαει.
το αιώνιο δίλημμα...
γιατί τι ωροσκόπο έχει ο Ντάουλις?
Εγώ πάντως την λέω άνετα. Κάποτε ήμουν 24.Aurora Sinistra έγραψε:δεν αποκαλύπτω την πραγματική μου ηλικία
Και κάρτες απεριορίστων διαδρομών και κάρτες σίτισης. Δεν έχω θέματα εγώ.Sauron the Great έγραψε:Θάνο Πατέρα, διαβάζεται και κάρτες ταρό και φλυτζανάκια του καφέ??
Aurora Sinistra έγραψε:^ το αιώνιο δίλημμα πήγαινε στην αποπάνω πρόταση της Αθ δηλαδή αν θα φάω ή θα πιώ κάτι.Αν πεινάω ή διψάω.
Όχι και εσύ! Πρέπει να ξέρω 10 παρθένους,ο ένας πιο διαφορετικός απο τον άλλον. Καίω φλάτζα.@RtVaVa έγραψε:Ωροσκόπος Παρθενος εδώ, αν ισχύει αυτό που λέει ο Θάνος για την ηλικία είμαι ο Benjamin Button. Όσο μεγαλώνω μικραίνω (και Κριαρίζω).
Μόνο αν είναι το απλό. Αυτό που τις πετάει με δυσκολεύει λίγο.Sauron the Great έγραψε:^εε πες μου ότι διαβάζεις και τις κάρτες από το UNO να πάθω το εγκεφαλικό cross
Είναι επαγγελματική πρόταση αυτή; Να το σκεφτώ καλύτερα.Αurora Sinistra έγραψε:έχουμε τόπικ στο Ράβενκλοου με μαντείες κτλ μπορείς να λές οτι θέλεις μέχρι και το γιαούρτι.ΣΕ παρακαλώ πάρε αντικείμενο cookies
Aurora Sinistra έγραψε:δεν είναι τόσο εύκολο.Νιώθω πως αν πιώ κάτι θα σκάσω και μετά δεν θα μπορώ να φάω.Δεν γίνεται και τα δύο.
Amycus έγραψε:Μόνο αν είναι το απλό. Αυτό που τις πετάει με δυσκολεύει λίγο.Sauron the Great έγραψε:^εε πες μου ότι διαβάζεις και τις κάρτες από το UNO να πάθω το εγκεφαλικό cross
John Dawlish έγραψε:Amy Somers έγραψε:^ Που μενεις και σε τι βιβλιοπωλειο? :P
Παναγιωτη με λενε φωναζε με Πανο
Παλλήνη μένω, αλλά έχει μια έκθεση βιβλίου στο κέντρο, όχι βιβλιοπωλείο. Σήμερα είναι Κυριακή.
Στην Παλληνη ειναι η εκθεση ?