Ειδικά το τέλος, είχε την χρυσή τομή ανάμεσα σε φινάλε και cliffhanger. Ένιωσα την ανατριχίλα του Φλιντ όταν είδε το χρυσάφι να ξεβράζεται απ' το κύμα.Ανυπονομώ για σαιζόν 2.
Στα δικά μας τώρα, ο Βέην...
Το χει μέσα του το παλικάρι. Ο γιγάντιος βίκινγκ-ο-φατσα ήταν όντως πατέρας του/πατρική φιγούρα; Για να τον έβλεπε στις παραισθήσεις του, μάλλον κάτι τέτοιο θα ισχύει. Η μάχη μαζί του ήταν τόσο ποιητική και συμβολική στα μάτια μου. Και τα κατάφερε ο μπαγάσας. Την στιγμή που βγήκε απ' την άμμο ήταν pure manliness, ακόμη και ο Madox θα το παραδεχόταν.
Και παρόλο που πιστεύει ότι η αγάπη του για την Ελεανορ ήταν κάτι που τον παρεμπόδιζε, δεν έμεινε εκεί. Βρήκε έναν τρόπο να γίνει ίσος της. Τώρα ποιες είναι οι προθέσεις του για μετά, αν όντως σκοπεύει να την διαλύσει και αν την αγαπάει ακόμη δεν γνωρίζω, αλλά έλιωσα στο "God, I missed that look".
Η Ελεανορ είναι πράγματι ένα κυκλοθυμικό παιδάκι και την αγαπώ γι αυτό.
Ζούσε υπό την σκιά του πατέρα της και ήθελε την Μαξ για παρηγοριά, αλλά έψαχνε και αφορμές να πηδήξει τον Βέην γιατί τον θέλει ακόμα, απλώς είναι θυμωμένη μαζί του.
Και πόσος ερωτισμός υπήρχε στην σκηνή της με τον Φλιντ. Στο μέτωπο το φιλί, ναι μεν αλλά!
Η Μπάρλοου τί στον διάκο θα πετύχει με τον πάστορα; Σίγουρα έγινε από συμφέρον και σίγουρα είναι χρήσιμο να έχεις ένα πιόνι για σιγουριά. Στην αρχή νόμιζα ότι θα παντρευόταν τον Γκάθρι για να σώσει το τομάρι της, αλλά νιώθει υπόχρεη στον Φλιντ. Γενικώς αυτή η γυναίκα είναι μια κινούμενη ενοχή. Απατούσε τον άντρα της γιατί μάλλον ένιωθε παραμελημένη, πεθαίνει ο άντρας της εξ αιτίας της, και τελικά ο μόνος άντρας που ήθελε ήταν ο άντρας της.
Πολλά κόμπλεξ μαζεμένα. Κατά μία έννοια με αηδιάζει, αλλά αν δεν υπήρχε η Μπάρλοου δεν θα υπήρχε η σειρά!
Το είπα και προηγουμένως, αν δεν δω το πτώμα του Μπίλι δεν πιστεύω ότι πέθανε.
Ο Φλιντ είναι όσο περήφανο γουρούνι τον ήθελα, μπράβο Φλιντ! Έτσι, να μην μασάει να θυσιάσει τα παντα για να πάρει τον θησαυρό του και να κερδίσει την ζωή του!
Ποια η άποψή σου για τον δεύτερο μετά την Μπάρλοου καταλύτη, τον Τζον Σίλβερ; Καλά, είναι βγαλμένος Thief από RPG και στην φάτσα και στον χαρακτήρα, αρχέτυπο ολόσωστο! Στην αρχή μου την έσπαγε η φάτσα του, κατόπιν ξεχνούσα την ύπαρξή του μέχρι να φύγουν για την αναζήτηση, μα επειδή ξέρω την ιστορία, παίζει να είναι ο μόνος που θα επιβιώσει στο τέλος.
Και λογικά στον δεύτερο κύκλο θα παίζει σοβαρό ρόλο και θα έχει την δική του εξέλιξη, παρόλο που και στην ορίτζιναλ ιστορία παραμένει ένας συμφεροντολόγος manipulative υποκινητής.
Η Μαξ είναι όντως πανέξυπνη, χρησιμοποιεί τα ταλέντα της με πολύ λεπτό και στοχευμένο τρόπο. Δεν θέλω να αποπλανήσει την Μπόνι, θα επιβεβαιωθεί το κλισέ της butch γυναίκας.
Αλλά με τον μα**κα που πήγε και έμπλεξε μου φαίνεται πολύ πιθανό. Τί ειρωνεία παντως.
Και η έκπληξη αυτής της σειράς: ο Νταφρέιν. Όταν σκότωσε τον τύπο με τα δόντια του είχα μείνει:
Και πήρε πολύ τα πάνω του. Απ' ότι φαίνεται. Θα παίξει ρόλο, ω ναι. Απλά το ξέρω.
Και τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους μακιγιέζ/φωτιστές/cgiers.
Αγαπάμε βρωμιάρηδες με ουλές και ταττού!