Κανείς δεν σου λέει να το βουλώσεις Πάνο,αντίθετα,αυτό πρότεινες εσύ γράφοντας "Από την αρχή καθόμαστε και αναλωνόμαστε σε συζητήσεις που δεν έχουν νόημα." Όσοι γράψαμε σε αυτό το topic,τουλάχιστον οι περισσότεροι, είναι γιατί θέλαμε να απαντήσουμε στην προσβλητικότατη συμπεριφορά του εν λόγω μέλους,από την άλλη,εσύ απαντάς σε εμάς που θέλαμε να απαντήσουμε.Και ερωτώ: γιατί απο τα εκατοντάδες τοπικς του φόρουμ,επέλεξες αυτό το συγκεκριμένο topic αν θεωρείς ότι ουδένα νόημα έχουν αυτές οι συζητήσεις; Απλά θέλω να μου πεις τον λόγο γιατί δεν είδα κανένα άλλο ποστ σου χθες σε όλο το φορουμ παρά μόνο σε αυτό το topic και σε ένα θέμα που δεν το έχεις παρακολουθήσει αρκετά,όσο εμείς τουλάχιστον που απαντούσαμε σαν άνθρωποι στα topics αυτού του μέλους. Aν λοιπόν θεωρείς ανούσιο και προσβλητικό και δεύτερο και κατινίστικο και χαμερπές να ασχολείσαι,άσε εμάς που είμαστε ανούσιοι και πρσοβλητικοί και δεύτεροι και κατίνες και χαμερπείς,να ασχολούμαστε.
+20
Nethiel
Mysterious Wizard
Immortality Dumbledore
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
Mirabelle Salvatore
Violleta Black
Katherine Black
Cassandra Black
Roxanne Black
Vindictus Viridian
Amycus
Alviva Black
Fleur Delacour
Isabelle Lightwood
Alicia Spinnet
Romilda Vane
Roxanne Derwent
@RtVaVa
Morfin Gaunt
24 απαντήσεις
Surprise!!!
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Surprise!!!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°52
Επέλεξα αυτό γιατί σε αυτό ήθελα να πω την γνώμη μου, και γιατί απλά δεν μου άρεσε πολύ απλό.
Πόστ έκανα και κάνω , δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο που πρέπει να απολογηθώ και που ποστάρω, είδα αυτό το τοπικ δεν μου άρεσε και ποσταρα, το ότι δεν απάνταγα στον ανώνυμο δεν σημαίνει ότι δεν τα έβλεπα κιόλας, που λες ότι δεν τα παρακολούθησα κάτι παραπάνω ξέρω εγώ σε αυτό το θέμα, οπότε άσε τις υποθέσεις. Θεωρώ όντως ανούσιο όλο αυτό που γίνεται , ναι προφανώς αλλά δεν νομίζω να ανέφερα κάπου ότι εσείς είστε ανούσιοι και όλα αυτά που είπες γιατί αν το θεωρούσα δεν θα ασχολούμουν από την αρχή. Κάνε ότι καταλαβαίνεις , βαριέμαι να κάνω συζήτηση, συνεχίστε αυτό που κάνετε.
Πόστ έκανα και κάνω , δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο που πρέπει να απολογηθώ και που ποστάρω, είδα αυτό το τοπικ δεν μου άρεσε και ποσταρα, το ότι δεν απάνταγα στον ανώνυμο δεν σημαίνει ότι δεν τα έβλεπα κιόλας, που λες ότι δεν τα παρακολούθησα κάτι παραπάνω ξέρω εγώ σε αυτό το θέμα, οπότε άσε τις υποθέσεις. Θεωρώ όντως ανούσιο όλο αυτό που γίνεται , ναι προφανώς αλλά δεν νομίζω να ανέφερα κάπου ότι εσείς είστε ανούσιοι και όλα αυτά που είπες γιατί αν το θεωρούσα δεν θα ασχολούμουν από την αρχή. Κάνε ότι καταλαβαίνεις , βαριέμαι να κάνω συζήτηση, συνεχίστε αυτό που κάνετε.
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°53
Το πρόβλημα τελικά που είναι; Στο αν γράφονται κάποια πράγματα ή αν απλά υπονοούνται;
Δεν ζήτησα καμιά απολογία,απλά έκανα μια ερώτηση.Ούτε υποθέσεις έκανα,σε συμπέρασμα κατέληξα.
Σε ευχαριστώ πάντως που μού δίνεις την άδεια να συνεχίσω.
Δεν ζήτησα καμιά απολογία,απλά έκανα μια ερώτηση.Ούτε υποθέσεις έκανα,σε συμπέρασμα κατέληξα.
Σε ευχαριστώ πάντως που μού δίνεις την άδεια να συνεχίσω.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Vagg Gryffindor- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 26/12/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°54
Θα έλεγα να λύσεις τα προβλήματα σου χωρίς να αναστατώνεις μια κοινότητα σαν αυτή.
Δεν σε κατηγορώ για κάτι απλά λυπάμαι που συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα σε άτομα που σου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Δεν σε κατηγορώ για κάτι απλά λυπάμαι που συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα σε άτομα που σου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°55
Άμυκο και Πάνο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τσακωθείτε ! Φαίνεται πως ο ανώνυμος έκανε αυτό πουηθελε , μας έκανε να φαγωθουμε!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°56
Θε μου, γιατί ασχολείστε καν;
Έχετε δει αυτά τα πλάσματα που γεννήθηκαν σαν άνθρωποι, δεν έχουν φίλους, δεν είναι σίγουροι οι γονείς τους αν υπάρχει και δεν έχουν τη μαγκιά να πάνε να τη πουν σε κάποιον μεσ' τη μάπα επειδή φοβούνται μη τις φάνε και κάθονται και μαθαίνουν από υπολογιστές γιατί είναι πιο ασφαλές να τη λένε σε αγνώστους που δε μπορούν να τους πειράξουν;
Ε, τέτοιος είναι
Έχετε δει αυτά τα πλάσματα που γεννήθηκαν σαν άνθρωποι, δεν έχουν φίλους, δεν είναι σίγουροι οι γονείς τους αν υπάρχει και δεν έχουν τη μαγκιά να πάνε να τη πουν σε κάποιον μεσ' τη μάπα επειδή φοβούνται μη τις φάνε και κάθονται και μαθαίνουν από υπολογιστές γιατί είναι πιο ασφαλές να τη λένε σε αγνώστους που δε μπορούν να τους πειράξουν;
Ε, τέτοιος είναι
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°57
Exactly that!Nearly Headless Nick έγραψε:Θε μου, γιατί ασχολείστε καν;
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°58
Εγώ λέω να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε(Θάνο και Πάνο) και να σκεφτούμε ότι ο ανωνύμιας-τρία πουλάκια-Νικηφόρος-Ανέστης και όποιος άλλος είναι αυτό είχε σκοπό να ασχοληθεί όοολο το φόρουμ μαζί του. Ούτε πρώτη φορά είναι ούτε τελευταία που κάποιος ανώριμος τρόλλαρε το φόρουμ. Λέω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε απλώς ότι ήταν να γίνει έγινε, έφαγε μπαν.
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Vagg Gryffindor- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 26/12/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°59
"You're the weak one. you'll never know love or friendship. And I feel sorry for you''
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°60
Γιού χαβ τόσο δίκιο
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
Εσύ γιατί το θυμήθηκες και ήρθες να γράψεις;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°63
Το τόπικ κλειδώνεται, δεν έχει νόημα να μένει ακόμα ανοιχτό.