Θα απαντήσω στα ποστ που υπάρχουν στο λινκ. Καταρχάς να πω πως όντως ο ραλφ είναι δικός σου, κρατάτε την ίδια ανορθογραφία και το απαστράπτον αι (π.χ. εσείς πιστεύεται)!
Επειδή όμως θίχτηκα με τα ποστ σου ως ραλφ, πάμε να απαντήσουμε.
1)Ευχομαι να σε διεγραφε η φορουμοσιον σημερα κιολας
2)Ευχομαι να λυπηθεις λιγο τους καημενους που μπαινουν σε εσνα και τους καταστρεφεις τον εαυτο τους
3)Να γινοσουν σαιτ που να ειναι κοντα στον Θεο και οχι στον Αλλον
4Να καταλβαιναν τα μελη σου σε τι μεγαλη παγιδα εχουνε πεσει,αλλα αυτο ειδικα...μήπως έμπαινες κι εσύ επί 3 χρόνια με την εμμονή να μας κοροιδεύεις;; Εφόσον είσαι κι εσύ ένας από τους προαναφερθέντες, μάλλον το harryworld λυπάται κι εσένα. Το καλύτερο είναι ότι μόνος σου το λες!
Χρονια πολλα Περιφημο σαιτ που εκανες τοσα και τοσα ατομα να χασουν και αλλο την ηδη χαμενη τους προσωπικη ζωη,που εκανες να πιστεψουν και αλλο στην μαγεια και να κανουν και παρεα με ατομα που ουτε τα γνωρισαν ποτε ουτε τιποτα!!Αν δεν υπηρχες ποτε και αν φυσικα δεν υπηρχε ποτε και το προτυπο σου-ο ηρωας σου εστω-θα ηταν τοσο ομορφα τα πραγματα για ολους μας.Λυπαμαι ειληκρινα για αυτους που του εφτιαξαν,για αυτους που το διαχειριχονται τωρα αυτην την στιγμη και κυριως για ολους οσους παεασυρθηκαν απο τον ιστο του!Κριμα και παλι κριμα,ισως ομως και να υπαρχει ελπιδα ακομη...Λυπάμαι, αλλά για άλλη μια φορά θα τονίσω ότι εσύ έχασες 3 ολάκερα χρόνια από την ζωή σου κάνοντας βλακείες.
Επίσης, δεν έχεις το προνόμιο να λυπάσαι κάποιον αν δεν είσαι ανώτερός του. Επειδή αναφέρεσαι στο Harryworld σαν σάιτ, δεν είσαι σε θέση να το λυπηθείς.
Δεν εχω και πολλα να πω στο τοπικ(οπως το λετε)αυτο,μονο οτι νιωθω τρομερη εκπληξη απο το σαιτ σας!
Μαγεια,μαγισσες και μαγοι,ενα σωρο σατανικα πραγματα και σκεψεις,ασχοληστε με κατι το οποιο δεν υπαρχει αλλα θελετε να αποχτησετε,χαραμιζεται τον χρονο σας και το χειροτερο,αλλαξοπιστησατε κιολας!!
Μιλατε με ενα δεος για τον Χαρι και τους φιλους του!Για να θυμηθουμε λιγο,τι ειναι ο Χαρι?Ενας μαγος,σωστα?Τι σχεση εχει ο Χριστος με την μαγεια κυριοι?Αυτα μας διδαξε στην Βιβλο και στις δυο Διαθηκες του ο Θεος και Πατερας μας?Να ασχολουμαστε με την μαγεια και να εχρομαστε ετσι σε επαφη και με τον Σατανα?Δεν υπαρχει λευκη και μαυρη μαγεια ηλιθιοι,υπαρχει μαγεια σκετη και γενικως απαγορευεται απο τον Θεο να κανουμε αποπειρες να την χρησιμοποιησουμε,μην σας μπερδευει ο καταραμενος Ποτερ,γαμω το κερατο μου γαμω!!
Απο που και ως που θελετε και εσεις να γινεται μαγοι?Αυτο σημαινει πως εμμεσα θελετε να ερθετε και σε επαφη και με τον Αφεντη σας μιας και ο Θεος δεν σας προσφερνει τετοια διαβολικα δωρα...
Δεν σας παρεξηγω ομως,φανταζομαι δεν φταιτε εσεις,ο Αλος φταιει που σας ελενγχει!!Ομως τωρα που το ξανασκεφτομαι ο Αλλος δεν θα μπορουσε να σας ελενξει αν δεν του το πιτρεπατε εσεις,αρα μαλλον ναι,σας παρεξηγω σε ενα σημειο,αλλα θα κατανοησω το γεγονος οτι παασυρθηκατε...
Περνατε τις ωρες σας σε ενα σαιτ σαχλαμαριζοντας και μιλωντας για μαγειες,σαν αληθινοι Υπηρετες Αυτου,παρεα με ατομα που ουε που ξερετε!Ξερετε με ποιους μιλατε στο σαιτ σας?Τους φανταζεστε εστω?Εγω τους φανταζομαι...Τσογλανια,κοπροσκυλα και αλητες που δεν ειχαν ποτε τους πρωσοπικη ζωη,που δεν ειχαν ποτε τους φιλους και παρεες,που δεν πιστεψαν ποτε τους στον Μεγα Δημιουργο,που καθονται φοβισμενοι πισω απο την οθονη ενος υπολογιστη,αδυναμοι να ερθουν σε επαφη προσωπο με προσωπο με καποιον.
Και ειστε ετοιμοι να αποδεχτειτε την μαγεια(αψηφοντς το τι καταστροφη κανετε στον εαυτο σας με αυτο το σκεπτικο),ετοιμοι να δεχτειτε τον Αλλον μονο και μονο για να μπορεσετε να λυσετε τα προβληματα σας,που φανταζουν βουνο για εσας,με ευκολια,μιας και μνοι σας ειστε ανικανοι...Καντε απλα μια προσευχη(ακομη και τωρα πιανει,μην τρεμεται τον Κυριο για τις τοσες αμαρτιες σας!!)και θα δειτε οτι ενα βαρος θα φυγει απο πανω σας!!
Καψτε ατα διαβολικα βιβλια που σας εβαλαν ακομη και οι ιδιοι οι γονεις σας να διαβασετε και διαβαστε καμια Βιβλο,μονο αυτη αξιζει,τα αλλα ειναι για πεταμα,πιστεψτε με!!
Μην χωνετε την μυτη σας σε τετοια μακαμβρια θεματα,ασχοληθηται καλυτερα με την ζωη σας(την αληθινη,οχι την πλαστη του σαιτ)και παρτ την στα χερια σας.
Δεν εχω κατι αλλο να πω,δεν σας καταδικαζω,μονο πιστεψε επιελους στον Δημιουργο σας,Αυτος ξερετε ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον τωρινο σας Αφεντη,πεταξτε αυτα τα ηλιθια και αντιπαιδαγωγικα βιβλια και κλειστε το λογαριασμο σας στο σατανικο αυτο σαιτ!!Ο Θεος μας εδωσε την ζωη σαν ενα πλουσιο δωρο για την αξιοποιησουμε με τον καλυτερο τροπο και οχι για να την καταστρεψουμε απο ενα φορουμ κολλημενων μυαλων και σιγουρα και με καμποσα ψυχολογικα προβληματα,αν μη τι αλλο.Μην φοβαστε,ο Θεος ειναι μεγαλος και θα σας βοηθισει,αν ειστε εξυπνοι και σας εχει μεινει καποια δοση ανθρωπιας ακομη θα κανετε υτο που σας λεω πολυ σωστα,ειδαλως ειστε ενα τσουρμο ηλιθιοι σατανιστες που να ξερετε ε,θα καειται στην Κολαση οσες θησειες και αν κανετε στον Αφντη σας,Αυτος να ξερετε δεν αγαπησε ποτε τον ανθρωπο αρα ουτε και εσας,μονο ο Θεος μας αγαπαει αληθνα και μονον Αυτον να πιστευετε!!Μα καλά παιδάκι μου τι τρέχει με σένα;; Εσύ δεν έλεγες πως σιχαίνεσαι τον χριστιανισμό;; Τώρα τι είναι αυτά;; ή μήπως κάνεις πλάκες ακόμα και στο θέμα της θρησκείας, πράγμα ιερόσυλο αλλά τέλος πάντων. Λες εμάς αντίχριστους;; Σατανιστές;; Για ποίον λόγο;; Από που κι ως που δηλαδή;; Μαγεία φίλε μου δεν είναι η χρήση ενός ξορκιού, είναι οτιδήποτε το εξωπραγματικό, που μπορεί να σε παρασύρει σε μαγευτικούς κόσμους! Μαγεία δεν είναι σατανισμός, αν ήταν, θα ήμουν πεπεισμένος πως κάτι τρέχει με σένα.
Επίσης, για το μαυρισμένο, λυπάμαι...ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΩ ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΝΑ ΜΙΛΆΣ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ, τουλάχιστον όχι μέχρι να πάρω μπαν στην IP να μην βλέπω κάτι τέτοια.
Φιλε μου παραληρώ, μα το turba philosophorum! Tέλος πάντων, δεν θέλω να πιάσω το θρησκευτικό κομμάτι, δεν είμαι σε θέση να λάβω μέρος σε τέτοια συζήτηση, δεν έχω τις ικανότητες να το κάνω βλέπεις. Παιδί μου, βγες 'εξω, έλα να χαρείς την ζωή, μην την χαραμίζεις σε κάτι τέτοια. Δεν είναι ο κόσμος ολόκληρος μία θεωρία συνομωσίας. Εγώ τελειώνω εδώ, αν ήμουνα στην θέση σου πάντως θα σταματούσα να μπαίνω εδώ έως ότου ξεπεράσω ό,τι έχω.
*Ίσως πάρω και εξάψαλμο γιατί σε κάποια σημεία ίσως μιλάω με σχετική απρέπεια, αλλά σόρρυ έπρεπε να τα πω. Μόνο θα λυπηθώ που θα πάρω το 3ημερο μπαν μου εξαιτίας του ανώνυμου (δεδομένου ότι έχω 2 ακόμα εξάψαλμους)
*Μετά από κάποιο σημείο, κλειδώστε ξανά το τόπικ. Το να βρίσκεται ανοιχτό πιστεύω προβάλει μια κακή εικόνα για το φόρουμ μας. Τουλάχιστον βάλτε το αλλού, αν ένας επισκέπτης δει κάτι τέτοια δεν πιστεύω να φύγει με την καλύτερη εντύπωση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dragon The Grey στις Πεμ Δεκ 26, 2013 8:20 pm, 1 φορά