Cassandra Black έγραψε:
ΠΟΣΟ ΑΖΩΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
^^^ Αχ σου'χω πει μην τα λες έτσι, αχ!
Cassandra Black έγραψε:
δεν συμφωνω και τοσο .... επειδη και παλι εντασεις πανικους και λοιπα δεν προκαλεσε...βασικα δε νομιζω να νοιαζει και κανεναν γι αυτο το πραγμα οποτε δεν εχει σημασιαDragon The Grey έγραψε:Εγώ λέω παιδιά τα ποστς να σταματήσουν εδώ. Είναι φανερό ότι ο Ανέστης/Νικηφόρος/Αποστόλης όπως στο καλό τον λένε, έκανε το τόπικ αυτό όχι γιατί μας λυπήθηκε και είπε να μας αποκαλύψει τους λογαριασμούς του, αλλά γιατί απλούστατα θέλει να τραβάει την προσοχή και κυρίως να προκαλεί πανικό και εντάσεις μμε τα θέματά του. Αν θέλετε να του κάνετε την χάρη, μπορείτε να συνεχίσετε. Είναι όμως προφανές πως κάθεται και τρίβει τα χέρια του, χαίρεται που επιτέλους μας δίχασε και έπιασε το κολπάκι του, δηλαδή να ασχοληθούμε μαζί του. Δυστυχώς το σύμπαν κάνει περιφορά γύρω από τον Ήλιο, κι όχι γύρω από κάθε Ανώνυμο. Όποιος θέλει λοιπόν να συνεχίσει να χαροποιεί τον ανώνυμο, μπορεί να συνεχίσει!
Vindictus Viridian έγραψε:ώρα τι ακριβώς μας νοιάζει αν πίσω από όλο αυτό κρυβόταν κάποιος σάικο; Για να είμαστε ντόμπροι...δέθηκε κάποιος τόσο πολύ συναισθηματικά μαζί τους που δεν μπορεί να το πιστέψει; Αδαμάντινοι χαρακτήρες δεν λέω....αλλά μήπως οι σύζυγοί τους ήταν τρελά ερωτευμένες μαζί τους και πάνε για αυτοκτονία τώρα;;; Μήπως εγώ...τους είχα σαν παιδιά μου και τους έδινα και χαρτζιλίκι;;; Μήπως εκτός από την ανταλλαγή απόψεων υπήρχε κάποιος που τόσο μεγάλη φιλία απέκτησε μαζί τους που δεν μπορεί να το πιστέψει; Το μόνο που μπορεί να είναι πληγωμένο αυτή την στιγμή είναι ο εγωισμός με την σκέψη του "πως με κορόιδεψε". Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικό ώστε να το συζητάμε τόσο πολύ νομίζω.
Τόσα χρόνια εδώ μέσα αυτό παίζει να 'ναι το πιο γαμάτο ποστ που έχεις κάνει!Colin Creevey έγραψε:Τον βαράνε σπιτι του;
Ούτε εγώ δεν είμαι έτσι.
Μα πραγματικάMirabelle Salvatore έγραψε:Cassandra Black έγραψε:
^^^ Αχ σου'χω πει μην τα λες έτσι, αχ!
Roxanne Derwent έγραψε:
^Γιάννη ποιος δίχασε τι; Ποιόν βλέπεις διχασμένο; Εγώ το μόνο που βλέπω είναι μέλη να λένε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Το διχασμό που τον είδες;
Αυτά από μένα.
ναι που μιλαει ψευδα...και μονο που το φανταζομαι σκαω στα γελιαNearly Headless Nick έγραψε:Ξαναδιαβάστε το πρώτο ποστ και απλά να έχετε στο μυαλό σας τον δρακουμέλ να τα λέει. Είναι πολύ πιο ωραίο έτσι!
Amycus έγραψε:Επειδή όντως γνωρίσαμε τον Ανέστη,ένα παιδί ευγενικό,έξυπνο και κυρίως σοβαρό,στην περίπτωση που είσαι ο ίδιος,θα σου συνιστούσα να δεις κάποιον ειδικό σε ψυχικές παθήσεις επειγόντως είτε είσαι στην εφηβεία είτε σε μεγαλύτερη ηλικία για τους όποιους λόγους,είτε για την εξάρτησή σου απο το internet και το forum που αγγίζει τα όρια της εμμονής είτε για την περίεργη τάση σου να αλλάζεις προσωπικότητες έστω και αν σε καλύπτει η ανωνυμία του μέσου.Κοινώς,άλλο να κάνω μπάχαλο με απόψεις που θα προκαλέσουν αντίδραση (αν και δεν έκανες κάποιο σπουδαίο μπάχαλο,υπήρξαν μέλη που τα κατάφεραν με την μισή σου ενέργεια και ένα μόνο λογαριασμό) και άλλο να είμαι με σύνδρομο Γκόλουμ και να το αγνοώ.
Εγώ έβαλα τον Κατακουζηνό.Nearly Headless Nick έγραψε:Ξαναδιαβάστε το πρώτο ποστ και απλά να έχετε στο μυαλό σας τον δρακουμέλ να τα λέει. Είναι πολύ πιο ωραίο έτσι!
Προσκυνώ την Πόπη!Miss Smeouro έγραψε:βασικά, δεν βρισκω το νόημα να συνεχιζουμε να απαντάμε σε αυτό το τόπικ. Ούτε εκεινον βοηθαει σε κάτι, ουτε εμας.
ναι βασικα...Dragon The Grey έγραψε:Προσκυνώ την Πόπη!Miss Smeouro έγραψε:βασικά, δεν βρισκω το νόημα να συνεχιζουμε να απαντάμε σε αυτό το τόπικ. Ούτε εκεινον βοηθαει σε κάτι, ουτε εμας.
Συμφωνώ, αφήστε που χαλάει και την εικόνα του φόρουμ!Nethiel έγραψε:Εγώ με τον μόνο που θα συμφωνήσω είναι με την Πόπη, δεν κατάλαβα τον λόγο που ανοίχτηκε πάλι το τοπικ. Για να βγάλουμε τα δικά μας ψυχολογικά?
Το θεωρώ το λιγότερο γελοίο να κρίνετε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεται και να του λέτε ότι δεν έχει ζωή και ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, ακόμα και να ισχύουν. Γιατί με όλο αυτό το αντίθετο αποδεικνύεται. Δεν σας αφορά, έκανε αυτό που ήθελε , δεν σας σκότωσε την μάνα, μας τρολλαρε και τέλος. Και δεν νομίζω ότι σας πληρώνει για γιατρούς του.
Πριν τον λιθοβολήσετε και εκφράσετε τις γνώσεις στην ψυχολογία σκεφτείτε λίγο και αυτά που λέτε, ακόμα και πρόβλημα να έχει , δεν το λύνεται , το ενισχύεται.
Για εμένα πρέπει να κλειδωθεί αυτό το τοπικ.
"Καταραμένα Στρουμφάκια!"Nearly Headless Nick έγραψε:Ξαναδιαβάστε το πρώτο ποστ και απλά να έχετε στο μυαλό σας τον δρακουμέλ να τα λέει. Είναι πολύ πιο ωραίο έτσι!
σωστος!Amycus έγραψε:Απο την στιγμή που έπαιξε κοροϊδία που απευθύνθηκε στο σύνολο των μελών του HarryWorld,έχω ΚΑΘΕ δικαιώμα να απαντήσω όπως θέλω,σε ό,τι τόνο θέλω,με ό,τι ύφος θέλω,να δώσω όσες συμβουλές θέλω,να μανουριάσω όσο θέλω,να μπινελικώσω όσο γουστάρω και να διαολοστείλω όσο περνάει απο το χέρι μου.Τέρμα με τον φασισμό του υπεράνω εδώ μέσα,που κάνουμε λες και τελειώσαμε τις Ουρσουλίνες ή μας έβγαλαν απο βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη.Οσοι δεν γουστάρουν,δεν απαντούν,δεν ανοίγουν,δεν διαβάζουν το τοπικ αλλά να μου το παίξετε υπεράνω μην διανοηθείτε,δεν θα είμαι ο γνωστός Θάνος!
that!Katherine Black έγραψε:σωστος!Amycus έγραψε:Απο την στιγμή που έπαιξε κοροϊδία που απευθύνθηκε στο σύνολο των μελών του HarryWorld,έχω ΚΑΘΕ δικαιώμα να απαντήσω όπως θέλω,σε ό,τι τόνο θέλω,με ό,τι ύφος θέλω,να δώσω όσες συμβουλές θέλω,να μανουριάσω όσο θέλω,να μπινελικώσω όσο γουστάρω και να διαολοστείλω όσο περνάει απο το χέρι μου.Τέρμα με τον φασισμό του υπεράνω εδώ μέσα,που κάνουμε λες και τελειώσαμε τις Ουρσουλίνες ή μας έβγαλαν απο βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη.Οσοι δεν γουστάρουν,δεν απαντούν,δεν ανοίγουν,δεν διαβάζουν το τοπικ αλλά να μου το παίξετε υπεράνω μην διανοηθείτε,δεν θα είμαι ο γνωστός Θάνος!
Amycus έγραψε:Απο την στιγμή που έπαιξε κοροϊδία που απευθύνθηκε στο σύνολο των μελών του HarryWorld,έχω ΚΑΘΕ δικαιώμα να απαντήσω όπως θέλω,σε ό,τι τόνο θέλω,με ό,τι ύφος θέλω,να δώσω όσες συμβουλές θέλω,να μανουριάσω όσο θέλω,να μπινελικώσω όσο γουστάρω και να διαολοστείλω όσο περνάει απο το χέρι μου.Τέρμα με τον φασισμό του υπεράνω εδώ μέσα,που κάνουμε λες και τελειώσαμε τις Ουρσουλίνες ή μας έβγαλαν απο βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη.Οσοι δεν γουστάρουν,δεν απαντούν,δεν ανοίγουν,δεν διαβάζουν το τοπικ αλλά να μου το παίξετε υπεράνω μην διανοηθείτε,δεν θα είμαι ο γνωστός Θάνος!