+98
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Sorazal the Erised
Lily Luna Potter
Romilda Vane
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Amelia Blackfoot
HermioneInLove
Phyllida Spore
MagicSpell
agnostos
Luna Scamander
Andros the Invincible
Hermione Jane Granger
Dimitra Peverell
elliza
DinoC-R-
Penelope Clearwater
Hermione Granger.
Esme Cullen
Halfblood Prince
marilena
lila217
Helga Hufflepuff
Goddess of Evil
Fairy!
The Grey Lady
anthian9
Mr. Filch
Nearly Headless Nick
Lady Gramm
Minerva McGonagall
Anastasia Black
Lord Voldemort
Isabella Ermioni Cullen
Godric
Leonie Vernier
The Voice of Eternity
Dementor95
anaStaCia13
Morgan le Fay
Necro-Chriss
pckokos
maria16
Luna Lovegood
Harry Potter
Leroy Jethro Gibbs
FLEUR258
FoNikos21
SaD_AnGeL
Tina Riddle
Axelhero
katerina
Fleur Delacour
AliceCullen
Merlin the Great
Scorpion
December Princess
nasiatheslayer
Christy
Mary Jane
Poisonous_touch
elena!
Tom Marvolo Riddle
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
Novaenir
Este
DUMBLEDORE26
ypo
Sev
ellinida-1-
Pansy Parkinson
<3EvELiNa<3
šρуяos
Albus_The_Wise
dark witch
horklum
Prongs
Narcissa
multi
Darkness
*Dora*
@RtVaVa
Ms Padfoot
Wanderer
Berenice
E-vampire
BaGGoS
Hemione94
Seven
Cassandra Black
Hecate
Madame Maxime
Ms Skellington
Rose Black
SiMoS
RemousLoupin
102 απαντήσεις
School's Funniest Moments
Phyllida Spore- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9260
Location : Απο εναν κοσμο που δεν υπαρχει...και που παραλληλα υπαρχει
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Let me be free. Let me fly!
- Δημοσίευση Ν°901
Απ: School's Funniest Moments
7 και 8 ωρα τα παιδακια της πρωτης εχουνε το ελευθερο και χαλανε τον κοσμο ιδιαιτερα την Παρασκευη...Και εμεις που ειμαστε διπλα απο το Δημοτικο τελευταιες ωρες την Παρασκευη εχουμε Φυσικη...Κατω γινοταν ο χαμος απο τα παιδακια μιλαγαμε κι εμεις γενικοτερα μια βαβουρα...Καποια στιγμη σηκωνεται κι ο καθηγητης ανοιγει ενα παραθυρο (μας ειχε βαλει να τα κλεισουμε γιατι λεει ετσι μειωνεται ο θορυβος αλλα εμεις ειχαμε σκασει :@: )και κανει στα παιδακια με το χερι νοημα να χαμηλωσουν λιγο τις φωνες...Τα παιδακια νομιζαν οτι τους χαιρεταει και τον χαιρετησαν αλλα δε σταματησαν να φωναζουν.Οποτε κανει να γυρισει ο καθηγητης στην εδρα σκονταφτει παει να πεσει και λεει ''Αι στο δι@ολο ειναι κατω κατι σκατα και μας εχουν σπασει τα νευρα.Αι στο δι@λο πια!''
So, good night unto you all.
Give me your hands, if we be friends,
And Robin shall restore amends.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°902
Ρ: Ανθή θα γίνουμε μπίλιες! :@:
Εγώ: Και δεν φέρνεις και μια τσοχίτσα να περνάει η ώρα με κανα μπιρλιάδο βρε χρυσή μου;
Καθώς πλακωνόμουν με την αχώνευτη στην Άλγεβρα.
Εγώ: Και δεν φέρνεις και μια τσοχίτσα να περνάει η ώρα με κανα μπιρλιάδο βρε χρυσή μου;
Καθώς πλακωνόμουν με την αχώνευτη στην Άλγεβρα.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°903
^ Θεά.-
Τεχνολογία :
Καθηγητής : Φέτος, όπως είπαμε στο προηγούμενο μάθημα θα κάνουμε έρευνες.
Π.χ. σε μία τάξη στο Ράλλειο, οι μαθήτριες δεν αποδίδουν καλά . Γιατί δεν αποδίδουν καλά; Επειδή σε 2 εβδομάδες βγαίνει το νέο Harry Potter.
Πετάγομαι εγώ : Τον Νοέμβρη θα βγει.
Είχε μείνει να με κοιτάζει καλά καλά ο άνθρωπος.
Τεχνολογία :
Π.χ. σε μία τάξη στο Ράλλειο, οι μαθήτριες δεν αποδίδουν καλά . Γιατί δεν αποδίδουν καλά; Επειδή σε 2 εβδομάδες βγαίνει το νέο Harry Potter.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°904
Θεες Ρεα και Ανθη.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°905
Ευχαριστώ, ευχαριστώωω!
- Σπόιλερ:
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°906
Ιστορία 4η ώρα την Παρασκευή κι εμείς να παίζουμε πόκερ. x)
Σε κάποια φάση η καθηγήτρια τα πήρε κι άρχισε να βρίζει και να λέει να αλλάξω θέση γιατί παρασέρνομαι...
Κι αφού λέει, λέει, λέει όλη την ώρα πεταγομαι εγώ όρθιος και φωνάζω "ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑ;"xD
Το τι έγινε μετά δε το λέω. Θα χαλάσει το ίματζ μου.
Σήμερα πάλι ιστορία η γνωστή καθηγήτρια μας έλεγε οτι πρέπει να σοβαρευτούμε, οτι ήδη παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις (βλ. κατευθύνσεις) κλπ και ρωτάει έναν έναν τι θέλει να σπουδάσει.
Φτάνει η σειρά απο έναν γνωστό καμμένο και τον ρωτάει "Εσύ Λάμπρο ακόμα νηπιαγωγός θέλεις να γίνεις;"
"Τι λέτε κυρία; Το είπα στη μάνα μου κι αυτή με ρώτησε άμα είμαι π$#στης!"
Όλη η τάξη στα πατώματα. x)
Σε κάποια φάση η καθηγήτρια τα πήρε κι άρχισε να βρίζει και να λέει να αλλάξω θέση γιατί παρασέρνομαι...
Κι αφού λέει, λέει, λέει όλη την ώρα πεταγομαι εγώ όρθιος και φωνάζω "ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑ;"xD
Το τι έγινε μετά δε το λέω. Θα χαλάσει το ίματζ μου.
Σήμερα πάλι ιστορία η γνωστή καθηγήτρια μας έλεγε οτι πρέπει να σοβαρευτούμε, οτι ήδη παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις (βλ. κατευθύνσεις) κλπ και ρωτάει έναν έναν τι θέλει να σπουδάσει.
Φτάνει η σειρά απο έναν γνωστό καμμένο και τον ρωτάει "Εσύ Λάμπρο ακόμα νηπιαγωγός θέλεις να γίνεις;"
"Τι λέτε κυρία; Το είπα στη μάνα μου κι αυτή με ρώτησε άμα είμαι π$#στης!"
Όλη η τάξη στα πατώματα. x)
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°907
Μα τι ήθελε και τα βαζε με τις Χαριποτεροκολλημένες;dREAm Girl έγραψε:^ Θεά.-
Τεχνολογία :
FLEUR258 έγραψε:
Θεες Ρεα και Ανθη.
Ευχαριστούμε.
Σίμο αποκαλύφθηκες, λυπάμαι που θα στο πω.
♩ - ♫
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°908
ΑΑ ωραία πως και δεν είχα περάσει απο δω πιο πριν?
Βασικά από αστεία περιστατικά έχω να φαω κι οι κότες, να μαστε καλά εμείς οι παλιοί του Γ4 (του περίφημου Γ4 οπως έλεγε και ο Τούμι ο φυσικός μας γιατί όσο να ναι κάναμε αίσθηση. χεχε ) Τεσπά τώρα στο λυκειο ξενερώνουμε που χωριστίκαμε γιατι είμασταν και γ@μώ τα τμήματα
Κ...: τον γράφει κανονικότατα στα παλιά της τα παπούτσια και συνεχιζει να μιλαει
Καθηγητής:Εξω!
Κ:Γιατί κυριε τι έκανα, οχι πείτε μου τι έκανα!?! Εγω να βγω έξω¨καλααααα
και σηκωνεται και πηγαινοντας στην πορτα φωνάζει "όλα στη μαμά μου!" με πληγωμενο υφος και βαράει πισω της την πορτα. Εμεις μενουμε για 1'' και μετα σκάμε στα γελια.
Ελεος. Α, ανεφερα οτι είμασταν τρίτη γυμνασιου? XD
Ειχαν φερει κατι μπαλακια του τένις μεσα στην ταξη και πεζανε και σε μια στιγμη λέει ο καθηγητης "Μπούτση παιδί μου σταμάτα να παίζεις με τα μπαλάκια σου! "εμεις οι υπολοιποι μεσα στην ταξη ημασταν καπως έτσι
Βασικά από αστεία περιστατικά έχω να φαω κι οι κότες, να μαστε καλά εμείς οι παλιοί του Γ4 (του περίφημου Γ4 οπως έλεγε και ο Τούμι ο φυσικός μας γιατί όσο να ναι κάναμε αίσθηση. χεχε ) Τεσπά τώρα στο λυκειο ξενερώνουμε που χωριστίκαμε γιατι είμασταν και γ@μώ τα τμήματα
Κ...: τον γράφει κανονικότατα στα παλιά της τα παπούτσια και συνεχιζει να μιλαει
Καθηγητής:Εξω!
Κ:Γιατί κυριε τι έκανα, οχι πείτε μου τι έκανα!?! Εγω να βγω έξω¨καλααααα
και σηκωνεται και πηγαινοντας στην πορτα φωνάζει "όλα στη μαμά μου!" με πληγωμενο υφος και βαράει πισω της την πορτα. Εμεις μενουμε για 1'' και μετα σκάμε στα γελια.
Ελεος. Α, ανεφερα οτι είμασταν τρίτη γυμνασιου? XD
Ειχαν φερει κατι μπαλακια του τένις μεσα στην ταξη και πεζανε και σε μια στιγμη λέει ο καθηγητης "Μπούτση παιδί μου σταμάτα να παίζεις με τα μπαλάκια σου! "εμεις οι υπολοιποι μεσα στην ταξη ημασταν καπως έτσι
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°909
Χαχαχα... Αυτές είναι καλές φάσεις.
Ε, όχι και εκθέσεις, εντάξει...
Ε, όχι και εκθέσεις, εντάξει...
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°910
Τώρα που αναφέρατε εκθέσεις, απόσπασμα από την έκθεση ενός φίλου μου στην έκτη δημοτικού με θέμα την οικογένεια:
"Και που λέτε κυρία αυτό και αυτό μου απάντησε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου φυσικά διαφώνησε γιατί αυτό είναι το χόμπι της. Και η γιαγιά μου πήρε το μέρος της γιατί σιχαίνεται τον πατέρα μου και τον λέει αχαΐρευτο και ανεπρόκοπο. Και μετά ο πατέρας μου της είπε να γυρίσει στο χωριό να κάνει παρέα με τις κότες τα ζωντανά και τις κότες τις φίλες τις. Και μετά η μάνα μου του είπε να σταματήσει να μιλάει έτσι στη μάνα της και έσπασε ένα τασάκι που της είχε κάνει δώρο η θεία η Φανή. Και μετά ο πατέρας μου θύμωσε που έσπασε το τασάκι της αδερφής του και ξέφυγε τελείως το θέμα και ξέχασαν όλοι πως εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάω να παίξω μπάλα με τον Παναγιώτη".
Όλη η έκθεση είναι γιούχου αλλά αυτό το κομμάτι με διαλύει
"Και που λέτε κυρία αυτό και αυτό μου απάντησε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου φυσικά διαφώνησε γιατί αυτό είναι το χόμπι της. Και η γιαγιά μου πήρε το μέρος της γιατί σιχαίνεται τον πατέρα μου και τον λέει αχαΐρευτο και ανεπρόκοπο. Και μετά ο πατέρας μου της είπε να γυρίσει στο χωριό να κάνει παρέα με τις κότες τα ζωντανά και τις κότες τις φίλες τις. Και μετά η μάνα μου του είπε να σταματήσει να μιλάει έτσι στη μάνα της και έσπασε ένα τασάκι που της είχε κάνει δώρο η θεία η Φανή. Και μετά ο πατέρας μου θύμωσε που έσπασε το τασάκι της αδερφής του και ξέφυγε τελείως το θέμα και ξέχασαν όλοι πως εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάω να παίξω μπάλα με τον Παναγιώτη".
Όλη η έκθεση είναι γιούχου αλλά αυτό το κομμάτι με διαλύει
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°911
Χαχαχαχαχα
Τι να πω...xD
Τι να πω...xD
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°912
ουτε εγω το εχω δει αυτο το τοπικ και εχω να γραψω ενα σωρο!
θα αρχησω με ενα περσινο( Γ γυμνασιου)! Στο μαθημα της ιστοριας αφου ρωτουσε και ρωτουσε η καϊμενη η καθηγητρια και εμεις τη γραφαμε αρχισε να μας τα χωνει! το κειμενο ειναι ακριβως ετσι οπως το ειπε!
" Βρε τι ωραια που περνατε εσεις εδω στο γυμνασιο? Ερχεστε χωρις να διαβαζετε, μας γραφετε οταν σας μιλαμε και λετε κλαϊν μαϊν τωρα θα μας βαλει ενα 10αρακι και θα περασουμε!
(στο κλαϊν μαϊν ειχαμε πεσει κατω απο τα γελια)
Στην ιδια καθηγητρια, αλλη μερα, τις καναν κατι παιδια τους μαγκες και λεει αυτη:
" Νομιζετε οτι ειστε καποιοι? Θα σας πω εγω τι ειστε! Μαγκια-κλανια+εξατμιση!!!!"
θα αρχησω με ενα περσινο( Γ γυμνασιου)! Στο μαθημα της ιστοριας αφου ρωτουσε και ρωτουσε η καϊμενη η καθηγητρια και εμεις τη γραφαμε αρχισε να μας τα χωνει! το κειμενο ειναι ακριβως ετσι οπως το ειπε!
" Βρε τι ωραια που περνατε εσεις εδω στο γυμνασιο? Ερχεστε χωρις να διαβαζετε, μας γραφετε οταν σας μιλαμε και λετε κλαϊν μαϊν τωρα θα μας βαλει ενα 10αρακι και θα περασουμε!
(στο κλαϊν μαϊν ειχαμε πεσει κατω απο τα γελια)
Στην ιδια καθηγητρια, αλλη μερα, τις καναν κατι παιδια τους μαγκες και λεει αυτη:
" Νομιζετε οτι ειστε καποιοι? Θα σας πω εγω τι ειστε! Μαγκια-κλανια+εξατμιση!!!!"
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°913
Πω...Εκατη.
Τι κουλο
Σημερα ειχαμε λογοτεχνια.Και οπως παντα ολο και κατι κουλο θα γινει στην Λογοτεχνια.
Κυριος"Και εδω εχουμε τριαδικο σχημα.Οπως πχ δυο ομορφα πουλια,αλλα ενα τριτο καλυτερο"
Κωνσταντινα"ααα...οπως η Βιογιουκλακη στο ενα,δυο,τρια οπ. "
*Ο κυριος σταυροκοπιεται,εμεις γελαμε*
Καναμε τον Κρητικο σημερα,και οποιος ειναι ή ηταν θεωριτικη καταλαβαινει τι εστι Κριτικος. xD
Ο κυριος μας φερνει παραδειγμα για να μας κανει να κατανοησουμε το κειμενο
"Και πειτε πως αυτη εδω ειναι η Κωνσταντινα"*ζωγραφιζει μια κοπελα*"και μετα πεθαινει.Και την θαβουμε.Υστερα βαθουνε διπλα της και την Εφη"
Εφ"Μαζι με την Κωννα και στην κολαση "
"Και που λετε...μετα απο χρονια η Κων/ντινα γινεται ετσι"*ζωγραφιζει κατι σαν σκελετο *
Κων"Τι ειναι αυτο καλε? Σαν ψαροκοκαλο με κανατε "
Κυρ"Τελωσπαντων.Μετα απο αιωνες ερχεται η δευτερα παρουσια και ενωνεται η ψυχη ξανα με το σωμα.Και η Κων/ντινα βγαινει απο τον ταφο.Βγαινει και η Εφη και λεει η Κων/να:αααα...στο καλο. Και εσυ εδω? .
Και μετα μαζευονται ολοι οι ανθρωποι της γης σε μια κοιλαδα για να κριθουν..."
Εγω"Πως θα χωρεσουν? "
Κων"Ποιος το ρωτησε αυτο? "
Κυρ"...Και φτανουν η Κων/να και η Εφη στο πληθος. Και αρχιζει η Κων/να :ααα,Ο Τακης .Που ειναι ο Τακης μου? "
Κων"Σε ποια ηλικια θα ειμαστε τοτε? "
Κυρ"Συμφωνα με τον Χριστιανισμο γυρω στα 30"
Εφ"ααα...οχι δεν μου αρεσει. "
Κων"Ελα ντε. Τοτε θα εχουν αρχισει να εμφανιζονται και οι πρωτες ρυτιδες "
Εφη κοιτωντας προς τον ουρανο"Να σου πω Κυριε.Γυρω στα 25 καντο. Να εχουμε και το πασο. "
Κυριος ενω εχει αγανακτησει"Εχω μαθημα απο τις 2 μεχρι της 11 το βραδυ. Δεν θα με τρελανεται εσεις. "
Μετα καθως ανεφερε οτι ο Σωλομος ειδε την αγαπημενη του να τραγουδαει εξω απο τον Παραδεισο
"Και εδω την βλεπει..."
Σταματης"Κυριε να ρωτησω κατι? Στην δευτερα παρουσια η ανθρωποι ξαναεμφανιζονται με ρουχα ή γυμνοι?"
Κυρ"Ομολογω τοσα χρονια κανω Λογοτεχνια αυτη την ερωτηση δεν την ειχα αναρωτηθει. Δεν αναφερει. ....Αλλα βεβαια ειναι λιγο απιθανο να παει ο Σωλομος και να πει στην αγαπημενη του που θα ειναι στο Παραδεισο:ααα...γεια σουυυ και εκεινη να απαντησει:αααααα..στις ομορφιες σου σημερα "
Δεν ξερω αν ακουγονται αστεια αλλα εικεινη την ωρα ειχαμε λιωσει.
Μετα ακολουθησαν και αλλες συζητησεις περι καρδιας,σωματος,ψυχης κλκ.
Για να μην σας τα πολυλιγω ο κυριος ειπε το τελος του μαθηματος ειπε
"Λεω να μην ερθω στο επομενο μαθημα. Θα παω στην Συγκρου να κανω πιατσια. Ολο και κατι θα καταφερω ...αλλα μ'εσας δεν μπορω. "
Τον τρελαναμε.
Τι κουλο
Σημερα ειχαμε λογοτεχνια.Και οπως παντα ολο και κατι κουλο θα γινει στην Λογοτεχνια.
Κυριος"Και εδω εχουμε τριαδικο σχημα.Οπως πχ δυο ομορφα πουλια,αλλα ενα τριτο καλυτερο"
Κωνσταντινα"ααα...οπως η Βιογιουκλακη στο ενα,δυο,τρια οπ. "
*Ο κυριος σταυροκοπιεται,εμεις γελαμε*
Καναμε τον Κρητικο σημερα,και οποιος ειναι ή ηταν θεωριτικη καταλαβαινει τι εστι Κριτικος. xD
Ο κυριος μας φερνει παραδειγμα για να μας κανει να κατανοησουμε το κειμενο
"Και πειτε πως αυτη εδω ειναι η Κωνσταντινα"*ζωγραφιζει μια κοπελα*"και μετα πεθαινει.Και την θαβουμε.Υστερα βαθουνε διπλα της και την Εφη"
Εφ"Μαζι με την Κωννα και στην κολαση "
"Και που λετε...μετα απο χρονια η Κων/ντινα γινεται ετσι"*ζωγραφιζει κατι σαν σκελετο *
Κων"Τι ειναι αυτο καλε? Σαν ψαροκοκαλο με κανατε "
Κυρ"Τελωσπαντων.Μετα απο αιωνες ερχεται η δευτερα παρουσια και ενωνεται η ψυχη ξανα με το σωμα.Και η Κων/ντινα βγαινει απο τον ταφο.Βγαινει και η Εφη και λεει η Κων/να:αααα...στο καλο. Και εσυ εδω? .
Και μετα μαζευονται ολοι οι ανθρωποι της γης σε μια κοιλαδα για να κριθουν..."
Εγω"Πως θα χωρεσουν? "
Κων"Ποιος το ρωτησε αυτο? "
Κυρ"...Και φτανουν η Κων/να και η Εφη στο πληθος. Και αρχιζει η Κων/να :ααα,Ο Τακης .Που ειναι ο Τακης μου? "
Κων"Σε ποια ηλικια θα ειμαστε τοτε? "
Κυρ"Συμφωνα με τον Χριστιανισμο γυρω στα 30"
Εφ"ααα...οχι δεν μου αρεσει. "
Κων"Ελα ντε. Τοτε θα εχουν αρχισει να εμφανιζονται και οι πρωτες ρυτιδες "
Εφη κοιτωντας προς τον ουρανο"Να σου πω Κυριε.Γυρω στα 25 καντο. Να εχουμε και το πασο. "
Κυριος ενω εχει αγανακτησει"Εχω μαθημα απο τις 2 μεχρι της 11 το βραδυ. Δεν θα με τρελανεται εσεις. "
Μετα καθως ανεφερε οτι ο Σωλομος ειδε την αγαπημενη του να τραγουδαει εξω απο τον Παραδεισο
"Και εδω την βλεπει..."
Σταματης"Κυριε να ρωτησω κατι? Στην δευτερα παρουσια η ανθρωποι ξαναεμφανιζονται με ρουχα ή γυμνοι?"
Κυρ"Ομολογω τοσα χρονια κανω Λογοτεχνια αυτη την ερωτηση δεν την ειχα αναρωτηθει. Δεν αναφερει. ....Αλλα βεβαια ειναι λιγο απιθανο να παει ο Σωλομος και να πει στην αγαπημενη του που θα ειναι στο Παραδεισο:ααα...γεια σουυυ και εκεινη να απαντησει:αααααα..στις ομορφιες σου σημερα "
Δεν ξερω αν ακουγονται αστεια αλλα εικεινη την ωρα ειχαμε λιωσει.
Μετα ακολουθησαν και αλλες συζητησεις περι καρδιας,σωματος,ψυχης κλκ.
Για να μην σας τα πολυλιγω ο κυριος ειπε το τελος του μαθηματος ειπε
"Λεω να μην ερθω στο επομενο μαθημα. Θα παω στην Συγκρου να κανω πιατσια. Ολο και κατι θα καταφερω ...αλλα μ'εσας δεν μπορω. "
Τον τρελαναμε.
- <3:
For you...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°914
παιδιά θα βάλω και γω ένα απόσπασμα-μικρούλι-
εκθεση αγγλικών(υποτίθεται )
When I went to the ζωολογικός κηπος I saw ένα hippo και one καμήλα. It was όμορφα και they were doing τρελιτσες. After αυτά I saw δυο tiger που εξηγούσαν the camasoutra stiles. Πιο πέρα there was Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΡΖΑΝ που τον προσκυνούσαν the monkeys. Μετά we went for μασαμπούκωμα at the καντίνα. Εκει there was a bear που was eating the pop-corn. The spy penguin ο πρακτωρ 01527527683650295824781 εφτασε and put the bear στο cage it. Τοτε ολοι χειροκροτούσαν and the penguin ate τζάμπα πατατάκια.
Τότε left all χαρούμενοι.
αυτά είναι! Ρε Γιώργο γράφεις ακόμα τέτοια??
εκθεση αγγλικών(υποτίθεται )
When I went to the ζωολογικός κηπος I saw ένα hippo και one καμήλα. It was όμορφα και they were doing τρελιτσες. After αυτά I saw δυο tiger που εξηγούσαν the camasoutra stiles. Πιο πέρα there was Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΡΖΑΝ που τον προσκυνούσαν the monkeys. Μετά we went for μασαμπούκωμα at the καντίνα. Εκει there was a bear που was eating the pop-corn. The spy penguin ο πρακτωρ 01527527683650295824781 εφτασε and put the bear στο cage it. Τοτε ολοι χειροκροτούσαν and the penguin ate τζάμπα πατατάκια.
Τότε left all χαρούμενοι.
αυτά είναι! Ρε Γιώργο γράφεις ακόμα τέτοια??
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°915
^
Μισα αγγλικα μισα ελληνικα?
Ωραιος
Μισα αγγλικα μισα ελληνικα?
Ωραιος
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°916
Στην ώρα των μαθηματικών
Αλεξ: Τι μου θυμίζει αυτό το μπλοκάκι κυρία...Ένα ολόιδιο είχε και η περσινή μας καθηγήτρια...
Κάποιος: Αφήστε τα...Μας έθαβε εκεί μέσα...
Βάσω:Αυτό δεν ήταν μπλοκάκι...Ήταν λίστα για την κρεμάλα...
μετά από λίγο
Σωτήρης: Σαν τον Χίτλερ ήταν η Παπουτσή! Μόνο το μουστάκι της έλειπε!
Δεν ξέρω πόσο αστεία φαίνονται ,αλλά εμείς είχαμε σκάσει στα γέλια!
Αλεξ: Τι μου θυμίζει αυτό το μπλοκάκι κυρία...Ένα ολόιδιο είχε και η περσινή μας καθηγήτρια...
Κάποιος: Αφήστε τα...Μας έθαβε εκεί μέσα...
Βάσω:Αυτό δεν ήταν μπλοκάκι...Ήταν λίστα για την κρεμάλα...
μετά από λίγο
Σωτήρης: Σαν τον Χίτλερ ήταν η Παπουτσή! Μόνο το μουστάκι της έλειπε!
Δεν ξέρω πόσο αστεία φαίνονται ,αλλά εμείς είχαμε σκάσει στα γέλια!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°917
Μαρία πάει ο άνθρωπος... xD
Καλά, για την έκθεση δεν το συζητώ!
Σήμερα στη γυμναστική ενώ τρέχαμε , ο καθηγητής θεώρησε καλό να πάρει το κοντάρι μιας σκούπας και να στηριχτεί πάνω του...
(Πριν σχολιάσετε την ατάκα που μου ξέφυγε (γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου ξέφυγε αυτή τη φορά ) , να πω πως ο καθηγητής μας έχει πει να του μιλάμε στον ενικό , μας αγνοεί όταν του μιλάμε σαν να 'ναι καθηγητής και γενικά είναι σαν κολλητός μας.)
Αφού πήρε το κοντάρι και καθόταν σαν να 'ταν σε κάνα αγρόκτημα και να βλεπε το κοπάδι δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και...
Φυσικά ο άνθρωπος γέλασε και δε μου είπε τίποτα.
Καλά, για την έκθεση δεν το συζητώ!
Σήμερα στη γυμναστική ενώ τρέχαμε , ο καθηγητής θεώρησε καλό να πάρει το κοντάρι μιας σκούπας και να στηριχτεί πάνω του...
(Πριν σχολιάσετε την ατάκα που μου ξέφυγε (γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου ξέφυγε αυτή τη φορά ) , να πω πως ο καθηγητής μας έχει πει να του μιλάμε στον ενικό , μας αγνοεί όταν του μιλάμε σαν να 'ναι καθηγητής και γενικά είναι σαν κολλητός μας.)
Αφού πήρε το κοντάρι και καθόταν σαν να 'ταν σε κάνα αγρόκτημα και να βλεπε το κοπάδι δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και...
- Σπόιλερ:
- - Σαν τσοπάνης είσαι.
Φυσικά ο άνθρωπος γέλασε και δε μου είπε τίποτα.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Phyllida Spore- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°918
Πρωτη μερα...Μετα τον αγιασμο:
Λυκειαρχης: Οι αποφοιτοι δε θελουν να ΦΥΓΟΥΝ απο αυτο το σχολειο.
Καποιος: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ;
Λυκειαρχης: Οι αποφοιτοι δε θελουν να ΦΥΓΟΥΝ απο αυτο το σχολειο.
Καποιος: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°919
Συλια
Ρεα
Και εμας ο Θρησκευτικος στο ενικο εχει πει να του μιλαμε.
Ρεα
Και εμας ο Θρησκευτικος στο ενικο εχει πει να του μιλαμε.
- <3:
For you...
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°920
Εμένα ένας φιλόλογος, τον οποίο δεν έχω, μου έχει ξεκαθαρίσει πως μετά την αποφίτησή μου δε θα αντέχει τη λέξη "Κύριος"
C. Addicts for the win.
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°921
Φιλόλογος αφού ρώτησε ποιοι πάνε θεωρητική,στρέφεται στα παιδιά που κάθονται δίπλα στο παράθυρο εκ των οποίων 5/8 πάνε θεωρητική:
"Α εσάς σας έβαλαν δίπλα στο παράθυρο;Στην θέση των φυτών;"
Σαρκαστική και την αγαπάμε
Η ίδια καθηγήτρια:
-Κάθαρσις;Έχει να κάνει με το τέλος;Με το χάπι έντ;Αμερικανιά;;
-Όχι κυρία,ντάξει!Και ο Τερμινέιτορ-ο τύπος πέθανε!
Βιολόγος:
Ο Καζαντζίδης τραγούδησε τον αναβολισμό.Απ'τα ψηλά στα χαμηλά κι απ'τα πολλά στα λίγα.
Χημικός:
-Ναι αλλά γιατί επέλεξες το β ως σωστό;
-Γιατί μπορώ.
*ο καθηγητής συνεχίζει με τον επόμενο μαθητή δείχνοντας εντάξει με την απάντηση του προηγούμενου *
"Α εσάς σας έβαλαν δίπλα στο παράθυρο;Στην θέση των φυτών;"
Σαρκαστική και την αγαπάμε
Η ίδια καθηγήτρια:
-Κάθαρσις;Έχει να κάνει με το τέλος;Με το χάπι έντ;Αμερικανιά;;
-Όχι κυρία,ντάξει!Και ο Τερμινέιτορ-ο τύπος πέθανε!
Βιολόγος:
Ο Καζαντζίδης τραγούδησε τον αναβολισμό.Απ'τα ψηλά στα χαμηλά κι απ'τα πολλά στα λίγα.
Χημικός:
-Ναι αλλά γιατί επέλεξες το β ως σωστό;
-Γιατί μπορώ.
*ο καθηγητής συνεχίζει με τον επόμενο μαθητή δείχνοντας εντάξει με την απάντηση του προηγούμενου *
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°922
Έχω πεθάνει με όλα!!
Διευθύντρια μετά την προσευχή: Βλέπω κοριτσάκια της Α" λυκείου να καπνίζουν πίσω, στο κιόσκι. Έχετε ντέρτια εσείς! Και άντε να το δεχτώ αυτό... Το ντουμάνι που σηκώνεται πάντα στο πρώτο διάλειμμα λες και περιμένουμε τον Οδυσσέα στην Ιθάκη πως να το δικαιολογήσω;;;;
♩ - ♫
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°923
Απλά πέθανα....
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°924
Η δικιά μας είναι θεά ρε. Κάθε μέρα πετάει ατάκες.
♩ - ♫
Phyllida Spore- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°925
Θρησκευτικος σε μαθητη...
Αντε εβαλες ενα καρο πουκαμισακι και νομιζεις οτι εγινες καποιος...Ασε που δε σε τονιζει και το χρωμα...
Αντε εβαλες ενα καρο πουκαμισακι και νομιζεις οτι εγινες καποιος...Ασε που δε σε τονιζει και το χρωμα...