+32
FoNikos21
Madame Maxime
Andros the Invincible
_Albus_Dumbledore_
Mirabelle Salvatore
Amycus
Mysterious Wizard
Georgia Black
Roxanne Derwent
Tom Marvolo Riddle
Jace Wayland
Cassiopeia Black
Berenice
Hecate
Cassandra Black
Rachel Rivera
Lucy Weasley
Aurora Sinistra
Beatrice Baudelaire
Immortality Dumbledore
Imperio
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
elliza
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Morgan le Fay
Romilda Vane
Lisette de Lapin
Isabelle Lightwood
Alviva Black
Gellert
36 απαντήσεις
Αλλαγές και πολλά άλλα
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Αλλαγές και πολλά άλλα
Υπέροχα όλα. Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια! Το πόρταλ πραγματικά είναι μα-γευ-τι-κό!
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°27
Ελλιζα δεχομαστε καθε ειδους κριτικη, αλλα δεν δεχομαστε την κακουβουλη επιθεση. Δεν μπορεις να εκφραζεσαι ετσι για την δουλεια κανενος. Το να χαρακτηριζεις κιτς και ασχημη μια δουλεια δεν νομίζω να ενισχυει την αποψη σου, μαλλον δειχνει αλλα.
Είσαι και πρώην διαχειρίστρια, δηλαδη σοβαρα πως περιμένεις να αντιδράσουμε, η μαλλον πως θα αντιδρούσες περυσι εσύ;
Προσωπικα δεν έχω τιποτα με κανενα, οπως βλέπεις. Δέχομαι όλα τα άλλα ποστ απο τα παιδιά που είπαν την γνωμη τους, ασχετα αμα ειναι θετική η αρνητική. Άλλα δεν προκειται να ανέχτω να υποβιβαστεί η δουλειά του team ακομα και να βάζαμε δανεικο σκίν και χαμηλης ποιοτητας εικόνες. Γιατι η ομορφιά στα φορουμ ξέρεις δεν ειναι μόνο θέμα γραφίστα. Θέμα δουλειάς και προσωπικου κόπου ειναι.
Είσαι και πρώην διαχειρίστρια, δηλαδη σοβαρα πως περιμένεις να αντιδράσουμε, η μαλλον πως θα αντιδρούσες περυσι εσύ;
Προσωπικα δεν έχω τιποτα με κανενα, οπως βλέπεις. Δέχομαι όλα τα άλλα ποστ απο τα παιδιά που είπαν την γνωμη τους, ασχετα αμα ειναι θετική η αρνητική. Άλλα δεν προκειται να ανέχτω να υποβιβαστεί η δουλειά του team ακομα και να βάζαμε δανεικο σκίν και χαμηλης ποιοτητας εικόνες. Γιατι η ομορφιά στα φορουμ ξέρεις δεν ειναι μόνο θέμα γραφίστα. Θέμα δουλειάς και προσωπικου κόπου ειναι.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°28
Το πόρταλ είναι μαγικόο πολύ καλύτερο από πριν
Και οι χρυσές μαρέσουν.
Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν είναι υπέροχο.
Και οι χρυσές μαρέσουν.
Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν είναι υπέροχο.
_
- Valar Morghulis:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°29
Header: μ' αρέσει πολύ.
Μπάρα: μ' αρέσει, ίσως να ήταν και καλύτερη με άλλη γραμματοσειρά. Ο πάπυρος είναι σταθερή αξία πάντως
Μικρή γκρίζα μπάρα: όμορφη είναι.
Πόρταλ: το αγαπώ
Χρυσές: καλές αλλά δε με τρελαίνουν
Μπάρα: μ' αρέσει, ίσως να ήταν και καλύτερη με άλλη γραμματοσειρά. Ο πάπυρος είναι σταθερή αξία πάντως
Μικρή γκρίζα μπάρα: όμορφη είναι.
Πόρταλ: το αγαπώ
Χρυσές: καλές αλλά δε με τρελαίνουν
- We seed the stars:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Μ' αρέσει το χέντερ, μου αρέσει η μπάρα και κυρίως η κουκουβάγια. Δεν σκίζω τα ρούχα μου για τις χρυσές και το πόρταλ
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°31
ΜΗΝΥΜΑ
Τα εικονίδια για νέες δημοσιεύσεις είναι σχετικά άσκημα και ενώ η κουκουβάγια είναι χαριτωμένη και υπέροχη,όλα τα άλλα δεν είναι και όντως μας γυρνάνε πίσω.
Το πόρταλ υπέροχο αλλά θα ταίριαζε καλύτερα το σάουνττρακ,όντως!
εντιτ:το χίντερ μου ταιριάζει και παρόλο που είχαμε και καλύτερα,δε με χαλάει ιδιαίτερα.
Τα εικονίδια για νέες δημοσιεύσεις είναι σχετικά άσκημα και ενώ η κουκουβάγια είναι χαριτωμένη και υπέροχη,όλα τα άλλα δεν είναι και όντως μας γυρνάνε πίσω.
Το πόρταλ υπέροχο αλλά θα ταίριαζε καλύτερα το σάουνττρακ,όντως!
εντιτ:το χίντερ μου ταιριάζει και παρόλο που είχαμε και καλύτερα,δε με χαλάει ιδιαίτερα.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°32
Το φόρουμ είναι πανέμορφο! Ειδικά το header! Μπράβο!
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°33
Gellert έγραψε:Ελλιζα δεχομαστε καθε ειδους κριτικη, αλλα δεν δεχομαστε την κακουβουλη επιθεση. Δεν μπορεις να εκφραζεσαι ετσι για την δουλεια κανενος. Το να χαρακτηριζεις κιτς και ασχημη μια δουλεια δεν νομίζω να ενισχυει την αποψη σου, μαλλον δειχνει αλλα.
Πρώτον έχεις δίκιο, δεν πρέπει να δεχόσαστε την κακόβουλη επίθεση αλλά όταν ας πούμε έχετε στο τημ την Κωνσταντίνα αναγκάζομαι να υποθέσω ότι ανέχεστε κακόβουλα σχόλια και επιθέσεις. Δεύτερον το να στεκόμαστε στις λέξεις δεν έχει κανένα νόημα, κάλλιστα θα μπορούσα να είχα γράψει καθόλου όμορφο=ασχημο και κακόγουστο/υπερβολικό/παραφορτωμένο=κιτς.Τρίτον θέλω να μου πεις τι ακριβώς δείχνει.
Η δουλειά του τημ δεν κρίνεται μόνο από εμένα αλλά και εγώ και ο καθένας έχω το δικαίωμα να την σχολιάσω όπως κρίνω. Και επειδή όπως είπες ήμουν διαχειρίστρια και θυμάμαι πως λειτουργούσαν τα πράγματα, οι σημερινές αλλαγές μόνο δουλειά του τημ δεν είναι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη συνήθως εσύ, με καλό σκοπό βέβαια, ψάχνεσαι να αλλάζεις πράγματα, κάνεις προτάσεις (τις περισσότερες φορές) και αν τις δεχτουν οι υπόλοιποι τις εφαρμόζεις , είμαι λοιπόν βέβαιη ότι αυτό συνέβη και τώρα, εσυ δούλεψες, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, και τα άλλα μέλη δέχτηκαν αυτά που έδειξες. Ο λόγος πού ήμουν εριστική στο ποστ μου ήταν πως λόγγαρα και είδα για παράδειγμα το εικονίδιο του υπουργείου που το είχες προτείνει και παλιότερα και μπήκε τελικά μόνο στα ρανκ και εκνευρίστηκα διότι μου θύμησε εκείνη την φορά που είχες αλλάξει αυθαίρετα τα εικονίδια του τσουκαλιού. Δεν το βρίσκω σωστό να προτείνεις κάτι ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα ατομα στις κατάλληλες θέσεις για να σου δώσουν το οκ, είναι περίπου ίδιο με το να το κάνεις αυθαίρετα. Αυτά από μένα.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°34
Η μπαρα δεν με τρελαινει.
Τις χρυσες τις μισω.
Το αγαπω το πορταλ εκτος τον ηχο των πουλιων,προτιμω το σαουντρακ.
Τις χρυσες τις μισω.
Το αγαπω το πορταλ εκτος τον ηχο των πουλιων,προτιμω το σαουντρακ.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°35
Οι χρυσές δεν είναι καλές,θεωρώ ότι υστερούν πολύ σε σχέση με τις χρονομηχανές οι οποίες μπορεί να είχαν φτιαχτεί με μηδενική γνώση γραφιστικής από μένα και τον μέρλιν αλλά ταίριαζαν περισσότερο τόσο με το χρώμα του φόντου όσο και με την κινούμενη στο φόντο των τραπεζιών την οποία κρατήσατε. Το χέντερ είναι ωραίο. Όπως και το πόρταλ, υπέροχο, σίγουρα θα κρατήσει κάποιον που θα πέσει πάνω του.
Το μενού είναι λάθος φτιαγμένο.Κατ' αρχάς όταν γράφτηκα ο πάπυρος ήταν πιο ρεαλιστικός από ό,τι είναι τώρα. Αλλά η μεγαλύτερη αστοχία του είναι στο ότι αποτελείται από επιμέρους στατικές εικόνες που επιβάλλουν στον χρήστη ένα συγκεκριμένο μέγεθος οθόνης για να ανοίξει στην ίδια γραμμή όλο το μενού, τα νετμπουκς και τα κινητά θα έχουν πρόβλημα. Ίσως αν το ψάχνατε για κάτι σε css, που θα ήταν δυναμικό και θα προσαρμοζόταν στον κάθε χρήστη ανάλογα. Ωραία η κουκουβάγια στο νέο μήνυμα πάντως.
Όσο για το εικονίδιο στο υπουργείο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την Ελισάβετ, δεν θεωρώ πως έχει κάποια χρηστικότητα το να εμφανίζεται υπό γωνία, όλα τα εμβλήματα στο φόρουμ απεικονίζονται σε πλήρη κύρια όψη (ντάρμστρανγκ, μπομπατόν, το υπέροχο της γκρίνγκοτς κτλ). Η διαφορά στο υπουργείο το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί ανομοιογένεια γιατί πέραν της γωνίας υπό την οποία εμφανίζεται το έμβλημα, η ίδια η απεικόνιση δεν είναι τόσο όμορφη όσο το απλό και λιτό έμβλημα που βρισκόταν στην ίδια θέση παλιότερα. Η εικόνα στο αίθριο μου αρέσει αν και ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σκοτεινή γιατί δεν καταλαβαίνει εύκολα κάποιος με τη μία τι απεικονίζεται.
Αυτά... Τη μεγαλύτερη ζημιά στο όλο σύνολο θαρρώ την κάνουν οι χρυσές... Κατά τα άλλα μεγεια.
Υ.Γ. Ένα μπεζ ορθογώνιο πριν από κάθε κατηγορία,νομίζω είχαμε βρει τρόπο να το σβήσουμε με τον Δημήτρη. Προσπαθήστε το λίγο γιατί είναι κουραστική η εναλλαγή μπεζ μαύρο πάνω στο σκούρο φόντο.
Το μενού είναι λάθος φτιαγμένο.Κατ' αρχάς όταν γράφτηκα ο πάπυρος ήταν πιο ρεαλιστικός από ό,τι είναι τώρα. Αλλά η μεγαλύτερη αστοχία του είναι στο ότι αποτελείται από επιμέρους στατικές εικόνες που επιβάλλουν στον χρήστη ένα συγκεκριμένο μέγεθος οθόνης για να ανοίξει στην ίδια γραμμή όλο το μενού, τα νετμπουκς και τα κινητά θα έχουν πρόβλημα. Ίσως αν το ψάχνατε για κάτι σε css, που θα ήταν δυναμικό και θα προσαρμοζόταν στον κάθε χρήστη ανάλογα. Ωραία η κουκουβάγια στο νέο μήνυμα πάντως.
Όσο για το εικονίδιο στο υπουργείο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την Ελισάβετ, δεν θεωρώ πως έχει κάποια χρηστικότητα το να εμφανίζεται υπό γωνία, όλα τα εμβλήματα στο φόρουμ απεικονίζονται σε πλήρη κύρια όψη (ντάρμστρανγκ, μπομπατόν, το υπέροχο της γκρίνγκοτς κτλ). Η διαφορά στο υπουργείο το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί ανομοιογένεια γιατί πέραν της γωνίας υπό την οποία εμφανίζεται το έμβλημα, η ίδια η απεικόνιση δεν είναι τόσο όμορφη όσο το απλό και λιτό έμβλημα που βρισκόταν στην ίδια θέση παλιότερα. Η εικόνα στο αίθριο μου αρέσει αν και ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σκοτεινή γιατί δεν καταλαβαίνει εύκολα κάποιος με τη μία τι απεικονίζεται.
Αυτά... Τη μεγαλύτερη ζημιά στο όλο σύνολο θαρρώ την κάνουν οι χρυσές... Κατά τα άλλα μεγεια.
Υ.Γ. Ένα μπεζ ορθογώνιο πριν από κάθε κατηγορία,νομίζω είχαμε βρει τρόπο να το σβήσουμε με τον Δημήτρη. Προσπαθήστε το λίγο γιατί είναι κουραστική η εναλλαγή μπεζ μαύρο πάνω στο σκούρο φόντο.
Statler
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°36
Το πόρταλ είναι.. είναι απλά μαγικό. Υπέροχο, πως το λένε, το ΑΓΑΠΑΩ. Τάσο έκανες καταπληκτική δουλειά, δεν έχω λόγια. Ας μην το αλλάξουμε ποτέ, πλιζ.
Τώρα, η μπάρα που ήταν τα βιβλία, ίσως αυτό που είπε η Γιάννα για τη γραμματοσειρά. Κατά τ'άλλα θα μου πάρει λίγο καιρό να ξεσυνηθίσω τα βιβλία. Αλλά η κουκουβάγια είναι γλύκα.
Οι χρυσές δεν μπορώ να πω ότι μ'εκνευρίζουν ιδιαίτερα. Αν και νομίζω ότι τα προηγούμενα εικονίδια ήταν καλύτερα.
Το πόρταλ είναι τόσο μαγικό. Το ξανάπα; Δε με νοιάζει, είναι ΜΑΓΙΚΟ.
Τώρα, η μπάρα που ήταν τα βιβλία, ίσως αυτό που είπε η Γιάννα για τη γραμματοσειρά. Κατά τ'άλλα θα μου πάρει λίγο καιρό να ξεσυνηθίσω τα βιβλία. Αλλά η κουκουβάγια είναι γλύκα.
Οι χρυσές δεν μπορώ να πω ότι μ'εκνευρίζουν ιδιαίτερα. Αν και νομίζω ότι τα προηγούμενα εικονίδια ήταν καλύτερα.
Το πόρταλ είναι τόσο μαγικό. Το ξανάπα; Δε με νοιάζει, είναι ΜΑΓΙΚΟ.
Είναι πανέμορφο ....... Συγχαρητήρια ...
δεν έχω τι άλλο να πω
δεν έχω τι άλλο να πω
Georgia Black- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 3452
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2013
Magical Identity
Today's thought: There is no friend as loyal as a book.
- Δημοσίευση Ν°38
Οι αλλαγες ειναι τελειες!! Συγχαρητηρια σε οσους δουλεψαν γι΄αυτες!!
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°39
Tom Marvolo Riddle έγραψε: Αλλά η μεγαλύτερη αστοχία του είναι στο ότι αποτελείται από επιμέρους στατικές εικόνες που επιβάλλουν στον χρήστη ένα συγκεκριμένο μέγεθος οθόνης για να ανοίξει στην ίδια γραμμή όλο το μενού, τα νετμπουκς και τα κινητά θα έχουν πρόβλημα. Ίσως αν το ψάχνατε για κάτι σε css, που θα ήταν δυναμικό και θα προσαρμοζόταν στον κάθε χρήστη ανάλογα. Ωραία η κουκουβάγια στο νέο μήνυμα πάντως.
Είναι και αυτό,ναι.Γιατί προστέθηκε ο προφήτης ?
- RAULSON:
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°40
Η κουκουβάγια είναι τόοοοσο γλυκούλι
Το header μου θυμίζει pottermore , και το portal ωραίο, αν και τα τιτιβίσματα μπορούσαν να παραλειφθούν
Το header μου θυμίζει pottermore , και το portal ωραίο, αν και τα τιτιβίσματα μπορούσαν να παραλειφθούν
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°41
ΟΜΓΚ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤ!
Δε με νοιαζουν οι εικονες, οι μπαλες, το πορταλ!!!! Απλα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
Δε με νοιαζουν οι εικονες, οι μπαλες, το πορταλ!!!! Απλα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°42
Πολύ ωραίες οι αλλαγές,μου άρεσαν στο σύνολό τους.
Το portal είναι διαφορετικό και είναι εξαιρετικό.Απλά λίγο τα τιτιβίσματα μου ακούγονται ξένα,μπορούμε να τα κρατήσουμε λίγο καιρό και μετά να βάλουμε ένα χαριποτερικό playlist,λίγο σκοτεινό για να ταιριάζει και με την αισθητική του portal.
H μπάρα είναι εξαιρετική και αυτή μου αρέσει πολύ και τα εικονίδια.Η μόνη διαφωνία είναι με το εικονίδιο για τις νέες δημοσιεύσεις,η χρονομηχανή νομίζω ότι ήταν καλύτερη.
Διαφωνώ κάθετα με το άνοιγμα του chat,έχω πει τις απόψεις μου πάνω στο θέμα.Χαμένα posts και χωρίς αντίκρυσμα στα στατιστικά.Προσωπικά θα το αφαιρούσα πάραυτα και ας γινόταν της κολάσεως στο forum.Το θέμα είναι να ανεβάσουμε το forum,όχι να το κάνουμε κλώνο του facebook.Το θεωρώ μέγα λάθος που εξυπηρετεί τέσσερα με πέντε άτομα.
Κατά τα άλλα,μπράβο σε όλους σας για τις αλλαγές.
Το portal είναι διαφορετικό και είναι εξαιρετικό.Απλά λίγο τα τιτιβίσματα μου ακούγονται ξένα,μπορούμε να τα κρατήσουμε λίγο καιρό και μετά να βάλουμε ένα χαριποτερικό playlist,λίγο σκοτεινό για να ταιριάζει και με την αισθητική του portal.
H μπάρα είναι εξαιρετική και αυτή μου αρέσει πολύ και τα εικονίδια.Η μόνη διαφωνία είναι με το εικονίδιο για τις νέες δημοσιεύσεις,η χρονομηχανή νομίζω ότι ήταν καλύτερη.
Διαφωνώ κάθετα με το άνοιγμα του chat,έχω πει τις απόψεις μου πάνω στο θέμα.Χαμένα posts και χωρίς αντίκρυσμα στα στατιστικά.Προσωπικά θα το αφαιρούσα πάραυτα και ας γινόταν της κολάσεως στο forum.Το θέμα είναι να ανεβάσουμε το forum,όχι να το κάνουμε κλώνο του facebook.Το θεωρώ μέγα λάθος που εξυπηρετεί τέσσερα με πέντε άτομα.
Κατά τα άλλα,μπράβο σε όλους σας για τις αλλαγές.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°43
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Οντως οι προηγουμενοι παπυροι ηταν πιο ρεαλιστικοι, αλλα τωρα μας περιοριζε το gif της κουκουβαγιας που δεν δεχοταν επεξεργασια Και αμα βαζαμε εναν πιο ρεαλιστικο παπυρο, θα χαναμε την κουκουβαγια.
Αυτο με το δυναμικο στο css μου αρεσει. Δηλαδη να προσαρμαζεται με καθε μεγεθος οθονης . Δεν το γνωριζω ακριβως, αλλα θα το κοιτάξω να δω πως εφαρμοζεται.
Οι χρυσες ειναι το δικοπο μαχαιρι. Αλλοι λενε οτι ειναι τελειες, αλλοι οτι ειναι χαλια. Μετρια κουβεντα για χρυση δεν ακουστηκε
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Είναι λίγο άσκημες Και αταίριαστες. Και δεν είναι ωραίες όταν είναι σε κίνηση. Οι χρονομηχανές ήταν πολύ κομψότερες και έδεναν καλύτερα.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°45
Μπήκα στην αρχή εδώ μέσα κι νόμιζα πως βρισκόμουν κάπου αλλού, ως συνήθως.
Εγώ είμαι καλόβολος άνθρωπος, του αρέσουν οι αλλαγές, οπότε τπτ δεν με ξενίζει, όλα μ'αρέσουν και μου κάνουν εντύπωση επίσης. Απλά μόνο το τιτίβισμα στο πορτάλ (Τάσο τα συγχαρητήρια μου κι από μένα) νομίζω πως είναι περιττό και πως ένα soundtrack θα ταίριαζε καλύτερα.
Αυτά από μένα, και πάλι συγχαρητήρια για τις όμορφες αλλαγές, έγινε πάλι το forum αγνώριστο.
Εγώ είμαι καλόβολος άνθρωπος, του αρέσουν οι αλλαγές, οπότε τπτ δεν με ξενίζει, όλα μ'αρέσουν και μου κάνουν εντύπωση επίσης. Απλά μόνο το τιτίβισμα στο πορτάλ (Τάσο τα συγχαρητήρια μου κι από μένα) νομίζω πως είναι περιττό και πως ένα soundtrack θα ταίριαζε καλύτερα.
Αυτά από μένα, και πάλι συγχαρητήρια για τις όμορφες αλλαγές, έγινε πάλι το forum αγνώριστο.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°46
Gellert έγραψε:
Οι χρυσες ειναι το δικοπο μαχαιρι. Αλλοι λενε οτι ειναι τελειες, αλλοι οτι ειναι χαλια. Μετρια κουβεντα για χρυση δεν ακουστηκε
Οι περισσότεροι λένε ότι είναι λίγο άσχημες
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
_Albus_Dumbledore_- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 239
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
Magical Identity
Today's thought: Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν, τα μυαλά μου έχουν γεμίσει ιδέες έμμονες. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
- Δημοσίευση Ν°47
Το πορταλ απλα Θ Ε Ι Κ Ο Τα τσιου τσιου ομως το χαλουν
Θ συμφωνήσω με τον τομ γι τις μπαλες.
Επίσης νσταλγω τη μπαρα με τα βιβλια
Υ.Γ Το χεντερ είναι κλεμμένο απ το pottermore
Θ συμφωνήσω με τον τομ γι τις μπαλες.
Επίσης νσταλγω τη μπαρα με τα βιβλια
Υ.Γ Το χεντερ είναι κλεμμένο απ το pottermore
- Να εδω:
Together, they make the Deathly Hallows.
Together, they make one master of death.
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°48
Πραγματικά πολύ καλή η αλλαγή που έγινε παιδιά. Χρειαζόταν.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°49
Κλεμμένο; Γιατί, κρυφό είναι το γεγονός πως το χουμε πάρει από το Πότερμορ;
εγώ η ίδια πρότεινα να το πάρουμε από το πότερμορ
εγώ η ίδια πρότεινα να το πάρουμε από το πότερμορ
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°50
Μετά απο την δυσφορία σας στην επιλογή ήχων πουλιών για την ενορχήστρωση του Πόρταλ μας, μια νέα άκρως Χαριποτερική playlist ήρθε να την αντικαταστήσει...
Τα τραγούδια που την αποτελούν είναι όλα απο τα δύο μέρη των Κλήρων του Θανάτου παραγωγής του Alexandre Desplat.
Ακολουθούν τα 11 τραγούδια που επιλέχτηκαν:
Τα τραγούδια που την αποτελούν είναι όλα απο τα δύο μέρη των Κλήρων του Θανάτου παραγωγής του Alexandre Desplat.
Ακολουθούν τα 11 τραγούδια που επιλέχτηκαν:
Lily's Theme
Harry and Ginny
Statues
At The Burrow
Cortyard Apocalypse
Severus and Lily
The Deathly Hallows
Farewell To Dobby
Godric's Hollow Graveyard
The Will
Ron Leaves