Οπως είδατε για λίγο, το φορουμ αλλαξε skin, εικονες index και πολλά άλλα. Ελπίζουμε να σας αρέσουν. Μην νομίζετε οτι η επειδη αλλαξε η μπάρα, έφυγε και η κουκουβάγια. Στείλτε πμ μεταξύ σας και θα καταλάβετε.
Επίσης κάτι εντελώς καινούργιο δημιουργήσαμε και στο πόρταλ. Ελπιζουμε να σας αρέσουν οι αλλαγές μας και να τις απολαύσετε.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Το πόρταλ είναι πολύ όμορφο όμως οι ήχοι των πουλιών περιττεύουν νομίζω, τα σάουντρακ ήταν σαφώς καλύτερα!
Όλο το υπόλοιπο είναι απλά άσκημο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε αλλαγές σε κάτι τόσο όμορφο μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάτι κάναμε! Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του φόρουμ είχε ενα απίστευτα καλαίσθητο αποτέλεσμα, βλέποντας την σημερινή εικόνα καταλαβαίνω ότι η λέξη είναι άγνωστη σε κάποιους. Εκτός αυτού είναι εικόνα ενός φόρουμ που βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο και ακόμα ψάχνει να βρει το στυλ του στα μονοπάτια του κιτς.
Ελπίζω πραγματικά να λάβετε υπόψιν σας τις απόψεις μας, όχι μόνο τις θετικές αλλά και αυτές των ανθρώπων με μάτια και γούστο!
Θα προσπαθήσω αλλά πληροφοριακά όσο ευγενική ήμουν εγώ άλλο τόσο ευγενικό και σωστό ήταν να γίνουν σήμερα αλλαγές κάποιες από τις οποίες αναγνωρίζω διότι είχαν προταθεί και απορριφθεί στο παρελθον μόνο και μόνο επειδή ο δημιουργός τους πέτυχε την κατάλληλη συγκυρία να τις κάνει.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
@Τάσος τα άλλα τα είχα δει πριν, όταν τα συζητούσαμε ρε, το πόρταλ ήταν εφτασφράγιστο μυστικό να πούμε @Ελλίζα αφού είσαι καλαίσθητη και άνθρωπος με γούστο, γιατί ΤΟΣΟ καιρό δεν πρότεινες τίποτα;
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
elliza έγραψε:Θα προσπαθήσω αλλά πληροφοριακά όσο ευγενική ήμουν εγώ άλλο τόσο ευγενικό και σωστό ήταν να γίνουν σήμερα αλλαγές κάποιες από τις οποίες αναγνωρίζω διότι είχαν προταθεί και απορριφθεί στο παρελθον μόνο και μόνο επειδή ο δημιουργός τους πέτυχε την κατάλληλη συγκυρία να τις κάνει.
Μα εσύ δεν ήσουν καθόλου ευγενική. Αφού θα προσπαθήσεις εσύ θα προσπαθήσουμε κι εμείς στο μέλλον.
Morgan Le Fay έγραψε:@Τάσος τα άλλα τα είχα δει πριν, όταν τα συζητούσαμε ρε, το πόρταλ ήταν εφτασφράγιστο μυστικό να πούμε @Ελλίζα αφού είσαι καλαίσθητη και άνθρωπος με γούστο, γιατί ΤΟΣΟ καιρό δεν πρότεινες τίποτα;
Να χαρώ εγώ ευγένεια! Διακρίνω μια αμφισβήτηση του διακαιώματος να λένε όλα τα μέλη την άποψη τους για τις αλλαγές;; Επίσης αν διάβαζες προσεκτικά το πρώτο ποστ μου θα καταλάβαινες ότι δεν προτείνω τίποτα γιατί δεν χρειαζόταν τίποτα, πόσο μάλλον αυτο που έγινε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elliza στις Δευ Ιουλ 08, 2013 10:58 pm, 1 φορά
Όχι, δεν διακρίνεις καμμία αμφισβήτηση του γεγονότος, απλά απορώ. Συνήθως δεν σου αρέσουν οι αλλαγές που κάνει το εκάστοτε τημ. Συνήθως (στον βαθμό αυτό τουλάχιστον της δυσαρέσκειάς σου) είσαι η μόνη. Για αυτό και γω απορώ.
Αρα. Δεν σου αρέσουν οι νέες αλλαγές, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν θα άλλαζες κάτι. Κατάλαβα σωστά;
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Morgan Le Fay έγραψε:Όχι, δεν διακρίνεις καμμία αμφισβήτηση του γεγονότος, απλά απορώ. Συνήθως δεν σου αρέσουν οι αλλαγές που κάνει το εκάστοτε τημ. Συνήθως (στον βαθμό αυτό τουλάχιστον της δυσαρέσκειάς σου) είσαι η μόνη. Για αυτό και γω απορώ.
Αρα. Δεν σου αρέσουν οι νέες αλλαγές, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν θα άλλαζες κάτι. Κατάλαβα σωστά;
Γενικώς ψήσου να μου δείξεις το αρχείο σου για τις αλλαγές που έγιναν στο παρελθόν και δε μου άρεσαν ,και μάλιστα δεν άρεσαν μόνο σε μένα, αφού φαίνεται πως έχεις.
Επίσης αν δεν ήμουν ευγενική θα σου έλεγα ότι δε σε πολυσυμφέρει να ξεθάψουμε τι έχει πει/κάνει η καθεμιά μας στο παρελθον και τις συνέπειες που επέφεραν αυτα, σαν να κλέβεις εκκλησία θα είναι. Κρίμα.
Οι χρυσές με εκνευρίζουν. Το πόρταλ δεν μου αρέσει. Προτιμούσα το προηγουμενο. Η μπαρούλα πάνω απο το πλαίσιο που γράφουμε τα ποστ ωραία είναι. Η μπάρα που ήταν τα βιβλία μου αρέσει.
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Γενικώς ψήσου να μου δείξεις το αρχείο σου για τις αλλαγές που έγιναν στο παρελθόν και δε μου άρεσαν ,και μάλιστα δεν άρεσαν μόνο σε μένα, αφού φαίνεται πως έχεις.
Επίσης αν δεν ήμουν ευγενική θα σου έλεγα ότι δε σε πολυσυμφέρει να ξεθάψουμε τι έχει πει/κάνει η καθεμιά μας στο παρελθον και τις συνέπειες που επέφεραν αυτα, σαν να κλέβεις εκκλησία θα είναι. Κρίμα.
Αρχείο; Ελλίζα wtf, με τι διάθεση μπήκες εδώ μέσα; Ούτε καν θα απαντήσω, μονάχα θα σου επισημάνω πως δεν έχεις κανέναν λόγο να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου με τέτοιο τρόπο, όπως είπε και η Ρέα. Αυτά από μένα, πραγματικά
εντίτ! "Οι χρυσές με εκνευρίζουν. Το πόρταλ δεν μου αρέσει. Προτιμούσα το προηγουμενο. Η μπαρούλα πάνω απο το πλαίσιο που γράφουμε τα ποστ ωραία είναι." Απλά κι ωραία, υποδειγματική έκφραση δυσαρέσκειας. Μου αρέσει αυτό, δεν μου αρέσει εκείνο, αυτό με εκνευρίζει.
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Αριθμός μηνυμάτων : 9237 Ηλικία : 28 Location : Manderley Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.