από Ms Padfoot Δευ Δεκ 15, 2008 8:40 pm
Για να δουμε...
Μετα απο ενα χρονο Ιζαμπελα μου τιμω το τοπικ σου! :P
Λοιπον....
1)Ειμαι τρελη...Συνεχεια εκτος και αν με πιανουν τα φιλοσοφικα περι ζωης....οπου γινομαι ακομα πιο τρελη!!!Γι αυτο μακρια απο εμενα! :P
2)Ειμαι και λιγο ντοπαλη....μην χαιρεστε αγαπες μου....αυτος μου ο εαυτος βγαινει σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις....Κυριως σε ανθρωπους του ανρικου πληθισμου οταν μ'αρεσουν πολυ...
3)Λατρευω την σοκολατα!Ο,τιδηποτε εχει να κανει σχεση με αυτη!Αμα ημουν παραμυθι θα ημουν ο ''Χανσελ και η Γκρετελ'' Νομιζω πως μεχρι και αυτη η γρια θα αντεχοταν μπροστα στο απιστευτο της σπιτι!!!!Αχ...
4)Μ'αρεσει να καθομαι?Κακο?Ναι πολυ....μονο το βολλευ μπορει να με ξεσηκωσει...Μια απο τις αγαπες μου σε αυτη τη ζωη.....
5)Ξεκιννησα να παιζω βολλευ για να ''κεντρισω'' το ενδιαφερουν, ενος παιδιου που μου αρεσε κι επαιζε μπασκετ στο διπλανο γηπεδο....Περιττο να πω οτι την πρωτη κι ολας βδομαδα του εφερα την μπαλα κατακεφαλα κι εκανε να μου ξαναμιλησει κανα μηνα....
6)Ναι μ'αρεσουν οι μπασκετμπολιστες....Ψηλοι γυμνασμενοι με ευεληξια....Απλα εχω μεγαλη ιστορια μαζι τους....
7)Εχω 3 απιστευτες κολλητες τις οποιες δεν αλλαζω με τιποτα...Περιττο να πω οτι γνωριστηκαμε σε ενα παρτι με εναν πολυ επεισοδιακο τροπο....Εγω εγω εριξα ''καταλαθως'' την πορτοκαλαδα στην μπλουζα της Μορφουλας κι εκεινη κοκα-κολα της,την ωρα που σκουντουφλισαμε ακολουθωντας και οι 2 τον ''ωραιο'' του παρτι....
8)Λατρευω τα βιβλια και μ'αρεσει να γραφω διαφορα δοκιμια στον ελευθερο μου χρονο...Ενας γνωστος της μητερας μου μου εχει υποσχεθει οτι θα μου εκδοσει την τριλογια μου μιας και γραφω πολυ ωραια....Μεταξυ μας?Ειναι 80 χρονων και θα εχει πεθανει μεχρι να τελειωσω το συγγραφικο μου εργο!
9)Ε, συχενομαι το πρασσινο χρωμα...Απλα δεν το αντεχω....
10)Ειμαι ιδιαιτερα ψηλη, κατι που μου φερνει πονοκεφαλο ορισμενες φορες....Ιδιαιτερα οταν η 1,60 κολλητη σου σου ζηταει χιλιες πεντακοσιες χαρες διοτι εκεινη ''δεν φτανει''