Immortality Dumbledore έγραψε:
4. Νιώθω έντονα την ανάγκη να μείνω μόνη μου επιτέλους, όμως πέραν άλλων παραγόντων, ποιος αφήνει τώρα το ζεστό φαγάκι της μαμάς( )
Λοιπον, ακου τι θα κανουμε. Εχω μια φοβερη συνταγη κοκκινης σαλτσας για μακαρονια, που την κανει η γιαγια μου. Θα την μαθω, θα στη δωσω και σενα και θα επιβιωσουμε με μκαρονια και σαλτσα μεχρι να αρχισουν οι επαναληψεις του Μαμαλάκη . Ή της Βεφας. Αλλα θα προτιμησουμε τον Μαμαλακη, γιατι ειναι μπουλης. Αρα τα φαγητα του θα'ναι καλυτερα.
ον τοπικ τωρα
1. ωρες ωρες θα'θελα να ημουν βρικολακας. Να μην κοιμαμαι ποτε και να'χω ολο το εικοστετράωρο για παρτυ μου
2.Δεν ειμαι φανατικη με τους ηθοποιους-τραγουδιστες που μου αρεσουν, ασχετα αν αυτο δε φαινεται μερικες φορες οταν τους υπερασπιζομαι. Τους υπερασπιζομαι εντονα, τι να κανουμε. Αλλά παντα ειμαι της αποψης "περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα" σε ολους τους τομεις
3. Το πρωι, αφου εχω ξυπνησει συνηθως δεν εχω ορεξη για κουβεντες. δε λειτουργω, δε θελω να λυνω κυπριακα πρωϊνιατικα,αφηστε με να ξυπνησω πρωτα, πως το λεν.
4. Οποιος με ξεσκεπαζει επιτηδες για να σηκωθω, μπαινει στη μπλακ λιστ, κατευθειαν. ΥΠΝΟΣ= ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ. Μην τραβατε σεντονια-κουβερτες-κουβερλια ,θα νιωσετε τη γκρινια μιας αγουροξυπνημενης.
5. Προτιμω την ειληκρινια απο τις σποντες.
6. καποιος που ξερω -και κατα τα αλλα ειναι γαματος - εχει το σπαστικο οτι δεν αφηνει σταθμο πανω απο πεντε λεπτα σε ραδιοφωνοτου αυτοκινητου, και το χειροτερο, το αλλαζει πανω στα καλυτερα τραγουδια. και αν τυχει να το αφησει σε ενα καλο, το αλλαζει μετα απο λιγο πανω στο καλυτερο σημειο του τραγουδιου
7. η πιο εκνευριστικη ατακα εβερ απο γονεις για μενα ειναι "φαε" και "προσεχε". Α, και οι παραλλαγες τους: "εφαγες?",
"΄Φαε το ταδε, εχει την τάδε βιταμινη"
"Φαε το δεινα, ειναι φρεσκο"
και
'να προσεχεις, γιατι ακους τι γινεται.Ακουσες τι εγινε στην τηλεοραση? "
(ουφ, καπου εδω ευχαριστω την τυχη μου που γλιτωσα τις περισσοτερες απο αυτες τις ατακες )
8. Εχω μυωπια και αστιγματισμο, αλλα φοραω γυαλια ή φακους επαφης όποτε το θυμαμαι.
9. Νυχτα-μερα: 1-0 Για πολλους λογους.
10. Αγαπαω το σκυλο της Ελευθεριας, και δεν εχω κανενα προβλημα να του το λεω ολη μερα καταμουτρα