από Phyllida Spore Πεμ Δεκ 06, 2012 10:05 pm
Έχω καιρό να γράψω εδώ.
Λοιπόοον.
1. Όταν ακούω μουσική στο τραίνο ή οπουδήποτε, λέω τα λόγια χωρίς φωνή και προσπαθώ να συγχρονίζω την αναπνοή μου με τα λόγια, σαν να τραγουδάω ,ενώ παράλληλα κουνιέμαι στο ρυθμό. Και για ΚΆΠΟΙΟ λόγο που δεν καταλαβαίνω με κοιτάζουν λες και είμαι τρελή.
2. Νευριάζω πολύ εύκολα, αλλά μου περνάει σε λίγο όταν δεν είναι σοβαρό.
3. Αν είναι σοβαρό, μερικές φορές νιώθω ότι θα πάθω εγκεφαλικό.
4. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να προσβάλλω και να προσβληθώ. Αρκεί οι προσβολές να είναι ίσης ''αξίας''.
5. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να λέω στον άλλο κατάμουτρα τη γνώμη για εκείνον, ή να του τη δείχνω με ΚΆΘΕ δυνατό τρόπο. Είτε αυτή είναι κακή είτε καλή.
6. Όταν ήμουν μικρή νόμιζα ότι αρέσω στο κάθε αγοράκι που με κοιτούσε, (επειδή ήμουν μοιραία :blasé: ). Πλέον και να μου το δείξουνε είμαι τόσο μπούφος που πέρα βρέχει.
7. Η φωτογραφία δεν είναι πάθος μου. Απλά αν έχω φωτογραφική φορτισμένη στο χέρι και αρκετή όρεξη, απλά δε θα σταματήσω.
8. Απεχθάνομαι τα άτομα που υποκρίνονται ότι δεν κάνουν ιδιαίτερα. Άσε μας κουκλίτσα μου.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.
9. Λατρεύω τα τραγούδια που αναφέρονται σε Χριστούγεννα, χωρίς να είναι κάλαντα. Και που δεν έχουν θέμα την ερωτική απογοήτευση, παιδικές αναμνήσεις κλπ. Μου αρέσουν τα αισιόδοξα τραγούδια τις περισσότερες φορές.
10. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει διάλογος σε βιβλίο που έχει αποτυπώσει το αίσθημα της αγάπης, όπως το ορίζω εγώ. Εκτός από έναν που πλησίασε πολύ κοντά.
So, good night unto you all.
Give me your hands, if we be friends,
And Robin shall restore amends.