1) Φοράω Μάρτη από τότε που πήγαινα πρώτη λυκείου, δεν έχει πάθει τίποτα και σκοπεύω να τον κρατήσω όσο πάει
2) Από τότε που ήμουν πιτσιρίκι (
) ήθελα να βάλω γυαλιά. Όταν τα κατάφερα, προτίμησα τους φακούς επαφής!
3) Έχω λίγο εμμονικός με τα προγράμματα, την οργάνωση και να λειτουργούν κάποια πράγματα ρολόι...
4)...και γι' αυτόν τον λόγο, όταν κάτι βγαίνει απ' το πρόγραμμα αγχώνομαι λίγο τρελά
5) Τρελαίνομαι μετά από ένα αποτυχημένο ανέκδοτο να ρωτάω με σοβαρό ύφος "και μετά;" ή κάτι παρεμφερές
6) Μου αρέσουν τα πολλά χρώματα μόνο στις (ΠΟΛΥ) σπάνιες περιπτώσεις που είναι συνδυασμένα σωστά
7) Α α! Έμπνευση! Αυτό που συμβαίνει με μια λέξη όταν την γράφεις με έναν τρόπο και μια μέρα μαθαίνεις πως γράφεται διαφορετικά, πχ κτήριο-κτίριο και πάλι κτήριο, καινούργιο-καινούριο, ζήλεια-ζήλια κτλ, ε ναι αυτό. ΤΟ ΜΙΣΩ! Μπορεί να με τρελάνει!
8) Στα μεγάλα νήπια είχα κάνει πρόταση γάμου στην νηπιαγωγό μου. Ακόμα να απαντήσει. Σε δέκα χρόνια θα κάνω στην Μαριόν Κοτιγιάρ.
9) Εκείνο το τκ τκ τκ τκ τκ που κάνουν τα τρένα! ΤΟ ΑΓΑΠΩ!
10) Είμαι ακόμα πωρωμένος με τα pokemon, και θα είμαι όσο θα βγαίνουν
i) στο 7 κολλάει και η λέξη πώρωση, που γράφεται με ω/ω, ενώ την βλέπω παντού ο/ω!
ii) Είμαι σχεδόν πάντα διαθέσιμος για σουντόκου
iii) Που κανονικά δεν θα έπρεπε να λέγονται σουντόκου, δεν είναι ιαπωνικής (Ρέα...
) προέλευσης!
iv) Το Tom Marvolo Riddle που έβαλα όταν γράφτηκα εδώ ήταν απ' τις πιο τέλειες επιλογές μου, και ακόμα δεν έχω ξεχάσει το πως χαιρόμουν που δεν ήταν πιασμένο! Βέβαια λίγες μέρες μετά κάποιος με ρώτησε ποιος είναι ο Tom Marvolo Riddle