Cassandra Black έγραψε:Noah, 8.5/10
^Προσπαθώ να σε καταλάβω, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω κι στο τέλος θα πω το γνωστό:
"Γούστα είναι αυτά." Noah: 4/10... ---> Και όχι ρε φίλε δεν μ'άρεσε και θα σου εξηγήσω αμέσως το
γιατί;! Μου εμφανίζεις εκεί κάτι αγγέλους του Δημιουργού που επειδή δώσανε το χέρι βοηθείας στο ζευγάρι της Εδέμ
ο Θεός τους εξόρισε στη γη κάνοντας τους Πετρωτέρατα ~>
μετάφραση: the Watchers (ποιανού; του Τείχους;! Ήμαρτον Θεέ μου
) Άσε που κάνανε και φασαρία κιόλας έλεος... Πάλι καλά που δεν δείξανε και Μάμουθ, ή τίποτα Ορκς, έλεος
Αυτός ο Νώε μωρέ αδελφάκι μου πολύ προηγμένης τεχνολογίας μας βγήκε,
Με το παντελονάκι του, με, με, με... Άσε που άλλαζε χτένισμα και μαλλί κάθε 10 χρόνια, ήμαρτον
Εγώ αγαπητέ μου ξέρω απ'τα βιβλία μου ότι οι γιοι του Νώε μπήκανε στη κιβωτό με τοις γυναίκες τους ονόματι:
Ruth, Esther, Miriam, μου τσαμπουνάς εκεί μια ila, ποια στο διάτανο είναι η Ίλα, και μου αφήνεις τους άλλους δυο μπακούρια, ;! (για να μην αναφέρω ότι η άλλη αμέσως μόλις πήρε την ευλογία α'τον παππού, εεε είπε να το εκμεταλλευτεί το κορίτσι
) χώρια που ο μικρότερος (Ιάφεθ) δεν έχει βγει ακόμα απ'το αυγό, ξαναήμαρτον Θεέ μου, κι ο Δημιουργός ο ίδιος πρέπει να έφριξε με αυτό το φιλμ
Συγχώρα τους παραγωγούς, δεν ξέρουν τι κάνουν. Αμ το κουφό;! δεν σας το είπα, Ο Νώε πήρε εντολή απ'το Θεό να σκοτώσει το πρώτο παιδί της Ίλα αν ήταν κορίτσι καθότι έτσι του την έδωσε μωρέ αδελφάκι μου, και να έχεις μισή ώρα την Έμα να ουρλιάζει και να σφαδάζει απ'το πόνο, την θλίψη και την οργή,
Κι ο Χαμ μόλις πιάσανε στεριά είπε να το παίξει επαναστάτης καθότι
"Πατέρα με απογοήτευσες, δεν έφερες γυναίκες για μένα και τον αδελφό ή δεν έσωσες την κακομοίρα την Ναέλ που είχε αρχίσει να μ'αρέσει." Δηλαδή πόσο ακόμα να μαδήσω τις κοτσίδες μου, το μέγα έλεος σου Δημιουργέ μου δηλαδή. Αμ κι αυτοί γιοι ήταν, μου βάζεις κάτι παιδαρέλια εκεί που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, βάλε μου εκεί κανονικούς άντρες να το ευχαριστηθώ έλεος δηλαδή, Κι αυτή η Νέμεσις του Νώε πάλι τι στα κομμάτια ήταν;!
Εν κατακλείδι μάπα το καρπούζι - έβριζα κατά την διάρκεια του φιλμ θεολόγος άνθρωπος - βάζω ένα 4 με το ζόρι μόνο για τις παρουσίες του Χόπκινς (τι έκανες κι εσύ εκεί χριστιανέ μου;
Ποιος Μαθουσάλας, τι στο καλό Ωωω Χριστέ θα τρελαθώ;! ) , της Κόνελι, και του Κρόου αλλά και πάλι πολύ είναι.