10/10
Γλυκό μου zingggggg
Kαλέ δεν αντιλέγω απλά επισήμανα οτι μοιάζανε στο κονσεπτ ..Alicia Spinnet έγραψε:^το pitch perfect είναι ταινιαρα, τo camp rock είναι μια πατάτα της disney!
Έχει πολλες θρησκευτικές αναφορές απο Παγανισμό μέχρι Χριστιανισμό και δύσκολους συμβολισμούς.Δεν τους πιάνεις με την μία.Θέλει εξοικείωση με τέτοια θέματα.Connie Xandria Riddle έγραψε:Pan's Labyrinth, 6/10
ΟΧΙ, Θάνο, μη με κοιτάς με αυτό το ύφος. Αυτή η ταινία μου έταζε λαγούς και πετραχήλια και τελικά με απογοήτευσε. Γιατί ρε παιδί μου τόσο μα τόσο έμφαση στους επαναστάτες και γενικά στην εκτός underworld κατάσταση; Άντε γεια, 20ε αιώνα, σε μισώ και το λέω με θράσος. Τέτοιο ωραίο faun, τέτοια ΓΑΜΑΤΗ φωτογραφία και διακόσμηση στις underworld-type σκηνές, γιατί δεν ήταν ΟΛΗ η ταινία αυτό; Γιατί να μην ήταν απλά μια τυχαία αναφορά το τι συνέβαινα ιστορικά εκτός underworld? Γιατί δεν ήταν όλη η ταινία τόσο γαμάτη όσο οι γαμάτες underworld σκηνές; ΓΙΑΤΙ;
Μισώ τους συντελεστές γιατί μου πούλησαν κουτόχορτο και σας μισώ και σας μισώ τέλος. Οι σκηνές underworld φάσης παίρνουν 3904870 βαθμούς και τις αγαπώ παράλληλα με την μουσική και την σκηνοθεσία, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια χαζή σπλατεριά ναι, ήταν.-
Είμαι ηλίθια, αλλά θα την ξαναδώ.