Εγώ πιστεύω ότι αυτό το θέμα αναλύεται μόνο σε συγκεκριμένα σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Στην περιοχή μου, τα περισσότερα άτομα μόνο μιλούν. Δεν έχουν κάνει τίποτα και είναι αρκετά φοβισμένοι για να κάνουν. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και συμφωνώ με την προλαλήσασα πως τα παιδιά πρέπει να ενημερώνονται από πολύ νωρίς και συνεχόμενα για το θέμα. Όχι μόνο για να γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους, αλλά και στο σώμα τους. Ξέρω πολλά άτομα που μου έχουν εκμυστηρευτεί πως είναι ομοφυλόφιλοι ή κάποιες αμφιβολίες. Ομολογώ πως το έχω σκεφτεί κι εγώ για τον εαυτό μου. Πιστεύω όλοι μας το έχουμε σκεφτεί. Πιστεύω πως αυτό το θέμα πρέπει να αφεθεί στον χρόνο και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αυτό όμως δεν το ξέρουν οι περισσότεροι και καταπιάνονται με αυτό το θέμα για πολύ καιρό. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. (ξέρετε τι εννοώ).
Η γνώμη μου για τα σχολεία είναι εδώ και πολύ καιρό κατεστραμμένη και το θεωρώ άσκοπο να ζητάω κάτι τόσο απλό όσο μια ενημέρωση στα σχολεία από το κράτος. Στο δικό μου σχολείο μέσα στα 3 χρόνια έγινε μια και μόνο ενημέρωση κι αυτή ολιγόλεπτη με θέματα μόνο προφύλαξης, που δεν λέω, είναι σημαντικά, όμως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα ανάλυσης πάνω στην σεξουαλική ζωή του κάθε ανθρώπου, τα οποία αφορούν όλο του το είναι.
Η γνώμη μου για τα σχολεία είναι εδώ και πολύ καιρό κατεστραμμένη και το θεωρώ άσκοπο να ζητάω κάτι τόσο απλό όσο μια ενημέρωση στα σχολεία από το κράτος. Στο δικό μου σχολείο μέσα στα 3 χρόνια έγινε μια και μόνο ενημέρωση κι αυτή ολιγόλεπτη με θέματα μόνο προφύλαξης, που δεν λέω, είναι σημαντικά, όμως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα ανάλυσης πάνω στην σεξουαλική ζωή του κάθε ανθρώπου, τα οποία αφορούν όλο του το είναι.
- Σπόιλερ:
- Αυτάααα...