Στείλε το μέσω φβ ή πμ!
+4
Mirabelle Salvatore
Morgan le Fay
Cassandra Black
Laura Mandley
8 απαντήσεις
The Tudors
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: The Tudors
Ναταλίτσα, πρέπει να αφαιρέσω το λινκ λόγω κανόνων
Στείλε το μέσω φβ ή πμ!
Στείλε το μέσω φβ ή πμ!
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°52
οκ συγγνώμη
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°53
Συγχωνεύστε το αν είναι διπλό το ποστ αλλά πρέπει να κάνω μια γενικότερη κριτική:
Done, πάει κι αυτό το σίριαλ, δεν ξέρω αλλά ευχαριστήθηκα πολύ τις ερμηνείες εδώ, ποιον να πρωτοξεχωρίσω πια, όλοι ήταν ένας κι ένας στους ρόλους του, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα.
Μόνο τούτο έχω να σχολιάσω , ότι η ιστορία με αυτό τον οίκο, τους Τυδώρ στάθηκε πολύ άδικη, αυτή η οικογένεια λες κι ήταν καταραμένη ένα πράγμα (που θα μου πεις δεν ήταν ) ο Ερρικός παντρεύτηκε 6 φορές, εκ των οποίων οι δυο αποκεφαλίστηκαν, οι δυο πέθαναν από αρρώστιες , τη μία την χώρισε κάνοντας την 'αδελφή' του και η τελευταία ως εκ θαύματος , καθότι κι αυτή αιρετικιά , την σκαπούλαρε. Εντάξει έκανε δυο κόρες , στις οποίες μετέδωσε κι σε αυτές την κατάρα του, (δλδ μην μπορώντας να βρουν την ευτυχία , την πραγματική αγάπη ) καθότι η αιματηρή Μαρία λόγω του μίσους της για τους προτεστάντες - αιρετικούς που καθάρισε, συν της άλλης είχε κι έναν αποτυχημένο γάμο με τον Φίλιππο της Ισπανίας, απ'ότι θυμάμαι δεν της απέφερε απογόνους αυτή η ένωση κι έφυγε κι εκείνη νωρίς απ'την ζωή λόγω ασθένειας, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. (Αχ αν την είχαν δώσει στον Δούκα της Βαβαρίας, αν δεν έδιωχνε τον Φίλιππο ο βασιλιάς απ'την αυλή - κι εξάδελφο της Άννας της Κλέβης- ίσως να υπήρχε μια ελπίδα για αυτό το κορίτσι) Αλλά φαίνεται πως ο βασιλιάς εδώ μπορεί να είχε και το εξής σκεπτικό, 'δεν ευτύχησα εγώ με τη ξαδέλφη , δεν θα ευτυχήσει ούτε το παιδί μου' (Γιατί τι σημασία έχουν οι θρησκείες, τι κι αν είσαι Λουθηρανός κι εγώ καθολική όταν υπάρχει η πραγματική αγάπη... Αχ... ) Άδικος κόσμος, άδικη ιστορία. Κι η αδελφή της Ελίζαμπεθ μπορεί να μην είχε την ίδια τύχη, μπορεί η εποχή της να ήταν/μετονομάστηκε σε Χρυσή, μπορεί να έζησε αρκετά χρόνια, αλλά τι να την κάνω την μακροζωία αν δεν έχω κι ένα σύντροφο στο πλευρό μου ρε αδελφέ; τι να την κάνω τότε την βασιλεία;! Βέβαια η Ελίζαμπεθ να μην σκεφτόταν έτσι, αλλά χάρη στη μακροζωία της αλλά και της βασιλείας της δικαιώθηκε και η μητέρα της Άννα Μπολέιν μετά θάνατον, γιατί ας μην ξεχνάμε πως αυτηνής άδικα της πήραν το κεφάλι, δεν ήταν σαν την Κατερνούλα της τσαχπίνα την μικρή, τον αγαπούσε τον Ερρίκο αλλά ήταν πολύ πεισματάρα δυστυχώς σαν κι εκείνον κι όχι η Αικατερίνη η Παρ που το κεφαλάκι της το πρόσεξε την τελευταία στιγμή. Κι φτάνουμε σε εκείνο το κακόμοιρο το αγοράκι, τον Εδουάρδο, τον γιο της Τζέιν, που τι έφταιξε κι αυτό;! Του ρίξανε ευθύνες , το πιέσανε, κι ακολούθησε κι αυτό τη μητέρα του μόλις στα 16 του χρόνια (αν δεν με απατά η μνήμη μου)
Τι να πω πια;! Σύμφωνα με την ιστορία ο θάνατος και κυρίως τα κατορθώματα του Ερρίκου είχαν ως αποτέλεσμα να τον ακολουθήσει αργότερα και πριν απ'αυτόν όλο το υπόλοιπο σόι του. Γι αυτό κι ονομάζω την οικογένεια του "καταραμένη" με όλη τη σημασία της έννοιας. Αυτά, σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε για ακόμα μια φορά
Να υπενθυμίσω για ακόμα μια φορά πως το soundtrack ήταν εξαίσιο κι πως περιμένω να ακούσω κάτι ανάλογο, (καθώς επίσης κι ερμηνείες ) κι απ'τους Βοργίες, περιμένω ακριβώς τα ίδια γιατί το σίγουρο είναι πως αυτή η σειρά θα μου λείψει πολύ.
Done, πάει κι αυτό το σίριαλ, δεν ξέρω αλλά ευχαριστήθηκα πολύ τις ερμηνείες εδώ, ποιον να πρωτοξεχωρίσω πια, όλοι ήταν ένας κι ένας στους ρόλους του, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα.
Μόνο τούτο έχω να σχολιάσω , ότι η ιστορία με αυτό τον οίκο, τους Τυδώρ στάθηκε πολύ άδικη, αυτή η οικογένεια λες κι ήταν καταραμένη ένα πράγμα (που θα μου πεις δεν ήταν ) ο Ερρικός παντρεύτηκε 6 φορές, εκ των οποίων οι δυο αποκεφαλίστηκαν, οι δυο πέθαναν από αρρώστιες , τη μία την χώρισε κάνοντας την 'αδελφή' του και η τελευταία ως εκ θαύματος , καθότι κι αυτή αιρετικιά , την σκαπούλαρε. Εντάξει έκανε δυο κόρες , στις οποίες μετέδωσε κι σε αυτές την κατάρα του, (δλδ μην μπορώντας να βρουν την ευτυχία , την πραγματική αγάπη ) καθότι η αιματηρή Μαρία λόγω του μίσους της για τους προτεστάντες - αιρετικούς που καθάρισε, συν της άλλης είχε κι έναν αποτυχημένο γάμο με τον Φίλιππο της Ισπανίας, απ'ότι θυμάμαι δεν της απέφερε απογόνους αυτή η ένωση κι έφυγε κι εκείνη νωρίς απ'την ζωή λόγω ασθένειας, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. (Αχ αν την είχαν δώσει στον Δούκα της Βαβαρίας, αν δεν έδιωχνε τον Φίλιππο ο βασιλιάς απ'την αυλή - κι εξάδελφο της Άννας της Κλέβης- ίσως να υπήρχε μια ελπίδα για αυτό το κορίτσι) Αλλά φαίνεται πως ο βασιλιάς εδώ μπορεί να είχε και το εξής σκεπτικό, 'δεν ευτύχησα εγώ με τη ξαδέλφη , δεν θα ευτυχήσει ούτε το παιδί μου' (Γιατί τι σημασία έχουν οι θρησκείες, τι κι αν είσαι Λουθηρανός κι εγώ καθολική όταν υπάρχει η πραγματική αγάπη... Αχ... ) Άδικος κόσμος, άδικη ιστορία. Κι η αδελφή της Ελίζαμπεθ μπορεί να μην είχε την ίδια τύχη, μπορεί η εποχή της να ήταν/μετονομάστηκε σε Χρυσή, μπορεί να έζησε αρκετά χρόνια, αλλά τι να την κάνω την μακροζωία αν δεν έχω κι ένα σύντροφο στο πλευρό μου ρε αδελφέ; τι να την κάνω τότε την βασιλεία;! Βέβαια η Ελίζαμπεθ να μην σκεφτόταν έτσι, αλλά χάρη στη μακροζωία της αλλά και της βασιλείας της δικαιώθηκε και η μητέρα της Άννα Μπολέιν μετά θάνατον, γιατί ας μην ξεχνάμε πως αυτηνής άδικα της πήραν το κεφάλι, δεν ήταν σαν την Κατερνούλα της τσαχπίνα την μικρή, τον αγαπούσε τον Ερρίκο αλλά ήταν πολύ πεισματάρα δυστυχώς σαν κι εκείνον κι όχι η Αικατερίνη η Παρ που το κεφαλάκι της το πρόσεξε την τελευταία στιγμή. Κι φτάνουμε σε εκείνο το κακόμοιρο το αγοράκι, τον Εδουάρδο, τον γιο της Τζέιν, που τι έφταιξε κι αυτό;! Του ρίξανε ευθύνες , το πιέσανε, κι ακολούθησε κι αυτό τη μητέρα του μόλις στα 16 του χρόνια (αν δεν με απατά η μνήμη μου)
Τι να πω πια;! Σύμφωνα με την ιστορία ο θάνατος και κυρίως τα κατορθώματα του Ερρίκου είχαν ως αποτέλεσμα να τον ακολουθήσει αργότερα και πριν απ'αυτόν όλο το υπόλοιπο σόι του. Γι αυτό κι ονομάζω την οικογένεια του "καταραμένη" με όλη τη σημασία της έννοιας. Αυτά, σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε για ακόμα μια φορά
Να υπενθυμίσω για ακόμα μια φορά πως το soundtrack ήταν εξαίσιο κι πως περιμένω να ακούσω κάτι ανάλογο, (καθώς επίσης κι ερμηνείες ) κι απ'τους Βοργίες, περιμένω ακριβώς τα ίδια γιατί το σίγουρο είναι πως αυτή η σειρά θα μου λείψει πολύ.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°54
Καταρχάς συγχαρητήρια, τώρα ξεκινάω και γω ξανά Τυδώρ Το τάημινγκ μας τα σπάει
Κατά δεύτερον, θα έρχομαι εδώ να σου γράφω τα πάντα
Κατά δεύτερον, θα έρχομαι εδώ να σου γράφω τα πάντα
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°55
^Ευχαριστώ. Ναι, γράφε μου εντυπώσεις , θέλω να δω αν τα ενδιαφέροντα μας συμπίπτουν, θα περιμένω
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
Βασικά και γω το ίδιο
Ξεκινάω
EDIT: Και επειδή είμαι λαρτζ, πάρε και μια λίστα χρονολογική με τις ιστορικές σειρές, αν θες να δεις να παρελαύνει η ιστορία μπροστά από την οθόνη σου
Vikings
Spartacus
Rome
The Bible
Merlin/Camelot
The Pillars of the Earth (αν το θεωρήσεις έστω με ιστορικά στοιχεία, γιατί παραμένει fiction)
World Without End (συνέχεια του Pillars, επίσης)
The Hollow Crown
Da Vinci's Demons
The Borgias
The Tudors
The White Queen
Copper (βασικά δεν το λες αμιγώς ιστορικό...)
Hatfields & McCoys (επίσης...)
Titanic
Downton Abbey
Boardwalk Empire
Upstairs, Downstairs
Magic City
Mad Men
Αυτά, νομίζω. Συνεχίζω 2ο επισόδιο.
Ξεκινάω
- 1x01:
Lady Blount in the Tudors=Ursula Bonadeo in the Borgias. Αυτή η ηθοποιός ξέρει να διαλέγει βαρετούς ρόλους.
Παρόλο που από τις 6 γυναίκες του Ερρίκου σίππαρα περισσότερο με την Μπολέυν, οφείλω να ομολογήσω πως η Κατερίνα της Αραγωνίας είναι άγια.
Σημείωση για Νάταλι. Σε μια φάση ο Γούλσι (Woolsey) συζητάει με έναν γάλλο επίσκοπο για τον Πάπα Αλέξανδρο που είναι άρρωστος. Αυτός είναι ο Αλέξανδρος ο Έκτος, ο Ροδρίγος Βοργίας που θα δεις στους Βοργίες Αλλά ο Γούλσι δεν γίνεται πάπας, δεν θυμάμαι γιατί.
Ο Δούκας του Μπάκιγχαμ όντως έχει καλύτερο claim στον θρόνο, εδώ που τα λέμε, αλλά οι Τυδώρ ήταν τόσο γκλαμουράτοι που τους προτιμώ
Αυτά πάνω κάτω. Πολύ σεξ. Στα 15 πρώτα λεπτά, 2 φορές έκανε σεξ ο Ερρίκος
Thomas Moore, καλέ μου <3
Anne Boleyn <3
Θράσος ο Μπράντον, αλλά τον αγαπάμε
EDIT: Και επειδή είμαι λαρτζ, πάρε και μια λίστα χρονολογική με τις ιστορικές σειρές, αν θες να δεις να παρελαύνει η ιστορία μπροστά από την οθόνη σου
Vikings
Spartacus
Rome
The Bible
Merlin/Camelot
The Pillars of the Earth (αν το θεωρήσεις έστω με ιστορικά στοιχεία, γιατί παραμένει fiction)
World Without End (συνέχεια του Pillars, επίσης)
The Hollow Crown
Da Vinci's Demons
The Borgias
The Tudors
The White Queen
Copper (βασικά δεν το λες αμιγώς ιστορικό...)
Hatfields & McCoys (επίσης...)
Titanic
Downton Abbey
Boardwalk Empire
Upstairs, Downstairs
Magic City
Mad Men
Αυτά, νομίζω. Συνεχίζω 2ο επισόδιο.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°57
Καλά είσαι Θεά! μου'χεις βάλει όλες τις σειρές - ιστορικές σε χρονολογική σειρά, να ξέρω ποια θα δω και ποια θα αφήσω, και μ'αρέσει που ο σχολιασμός του επ. των Τυδώρ έχει γίνει με βάση τους Βοργίες Καλά μιλάμε η εμμονή στο μεγαλείο της...
- Σπόιλερ:
Ευχαριστώ για την σημείωση μανάρι μου, να σαι καλά. Καλά όσο για τις σεξουαλικές δραστηριότητες δεν το συζητώ στη σειρά , σταθερή αξία, Thomas Moore = Jashon Norham αν δεν κάνω λάθος , εκπληκτικός στο ρόλο του. Καλά κι εγώ τον σίπαρα άνετα με την Μπολεύν, κι όπως λέω κι πιο πάνω το κακό από εκεί άρχισε, δεν έπρεπε να την εκτελέσει , τον αγαπούσε, την 'αγαπούσε' θέλω να πιστεύω, ήταν αθώα κι το ήξερε απ'την αρχή απλώς ήταν πεπεισμένος πως δεν θα του έδινε διάδοχο ... ως γνωστόν η δυσπιστία του Ερρίκου με κάθε του γυναίκα
Ω ο καλός μου, χρυσός μου Τσάρλς έχει πολύ θράσος στον 1ο κύκλο αλλά όπως είπες κι εσύ ΤΟΝ ΑΓΑΠΆΜΕ !!!!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°58
Ρε, σου λέω σταμάτησα το 2ο επισόδιο 2 φορές. Μία για να δω αν όντως ο επόμενος Πάπας ήταν Ορσίνι (που δεν ήταν).
Μισό να σου πω. Πριν τον Βοργία, ήταν ο Ιννοκέντιος. Πριν τον Ιννοκέντιο, ο Βοργίας και ο Ντελλα Ρόβερε ήταν έτοιμοι να βγουν πάπες, βλέποντας όμως πως το αποτέλεσμα θα είναι ισοπαλία, είπαν να ψηφίσουν τον Ιννοκέντιο που είναι γέρος, και μετά να ξαναέλθουν σε ψηφοφορία Και μόλις πέθανε ο Ιννοκέντιος, και ο Βοργίας και ο Ρόβερε είπαν "τώρα είναι η στιγμή μου" αλλά τελικά εξαγόρασε ψήφους ο Βοργίας Μετά τον Βοργία ήταν ένας άσχετος για ένα μήνα μόνο και μετά ο Ντελλα Ρόβερε Οπότε αυτό που λέει για έναν Πάπα Ορσίνι, δεν.
Την δεύτερη φορά σταμάτησα για 1 ώρα για να δω fanvids των Βοργίων, συγγνώμη :/
Βασικά έχω καιρό να δω Τυδώρ και θα σου πω τι πιστεύω για Τόμας Μουρ και Ανν μόλις το δω
Δεν ήταν τόσο η δυσπιστία του Ερρίκου όσο το γεγονός πως τις βαριόταν εύκολα, και όταν δεν του ήταν πια ποθητές, τις πετούσε
Συνεχίζω.
Μισό να σου πω. Πριν τον Βοργία, ήταν ο Ιννοκέντιος. Πριν τον Ιννοκέντιο, ο Βοργίας και ο Ντελλα Ρόβερε ήταν έτοιμοι να βγουν πάπες, βλέποντας όμως πως το αποτέλεσμα θα είναι ισοπαλία, είπαν να ψηφίσουν τον Ιννοκέντιο που είναι γέρος, και μετά να ξαναέλθουν σε ψηφοφορία Και μόλις πέθανε ο Ιννοκέντιος, και ο Βοργίας και ο Ρόβερε είπαν "τώρα είναι η στιγμή μου" αλλά τελικά εξαγόρασε ψήφους ο Βοργίας Μετά τον Βοργία ήταν ένας άσχετος για ένα μήνα μόνο και μετά ο Ντελλα Ρόβερε Οπότε αυτό που λέει για έναν Πάπα Ορσίνι, δεν.
Την δεύτερη φορά σταμάτησα για 1 ώρα για να δω fanvids των Βοργίων, συγγνώμη :/
Βασικά έχω καιρό να δω Τυδώρ και θα σου πω τι πιστεύω για Τόμας Μουρ και Ανν μόλις το δω
Δεν ήταν τόσο η δυσπιστία του Ερρίκου όσο το γεγονός πως τις βαριόταν εύκολα, και όταν δεν του ήταν πια ποθητές, τις πετούσε
- 1x02:
- Τι τσόλι ο Τόμας Μπολέυν. Νταβατζής σωστός
Μισώ τον βασιλιά της Γαλλίας με τις βλακείες που πετάει, αλλά και συ ρε Ερρίκο αδελφέ μου, έχεις σοβαρά θέματα διαχείρισης θυμού Μου άρεσε η σκηνή που φωνάζει στον Θεό πως έχει γιό, βλέπεις πόσο ματαιόδοξος και αλαζόνας είναι
Ο Σαμ Νιλ ως Γούλσι τα σπάει. Αλλά δεν συμπαθώ πια/ακόμα τον Γούλσι Τις έκανε τις βρωμιές του, και δεν μπορώ να δεθώ μαζί του/να τον συμπαθήσω για να τον υποστηρίξω
Επίσης σημείωση: Εκείνη την περίοδο άρχιζε να ανεβαίνει ο Λούθηρος ως αιρετικός. Τι ωραία να ενώνεις τις τελείες σε έναν νοητό χάρτη της ιστορίας σε όλη την ευρώπη!
Λυπήθηκα για τον Μπάκιγχαμ. Θα ήθελα να δω τους απογόνους του σήμερα, να ξέρουμε και ποιος είναι legitimate
Αυτό με την αναγνώριση του μπάσταρδου δεν το καταλαβαίνω. Γίνεσαι ρεζίλι αγόρι μου.
Α. Ανατρίχιασα όταν είδα το όπενινγκ μετά από τόσο καιρό. Θεϊκό.
Συνεχίζω.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°59
Eγώ αγαπώ Φρανσουά
Ο Ερρίκος είναι νευρόσπαστο και κλαψιάρης
Ξεκίνησα τρίτη σεζόν ρε σεις
Ο Ερρίκος είναι νευρόσπαστο και κλαψιάρης
Ξεκίνησα τρίτη σεζόν ρε σεις
- 3x01:
- O Kρόμγουελ και το Μαράκι τα σπάνε.Νιώθω τόσο δικαιωμένη που έχουν εξελιχθεί σε τέτοιες γαματιές
Εκείνος ο Ερρίκος νευρόσπαστο γεννήθηκε,ν
νευρόσπαστο θα πεθάνει
Έχω πορωθεί με τους επαναστάτες.Έχουν τα δίκια τους οι άνθρωποι.Δε λέω ότι δεν υπήρχε διαφθορά αλλά αυτός ο χαμός και η ασέβεια μου την δίνει στα νεύρα.Κάποιοι τα πονάνε αυτά τα πράματα
Ο Μπράιαν μου την δίνει στα νεύρα,αλλά η γκόμενά του έχει φάση
Και ο Μπράντον έγινε άνθρωπος.Θέλω να δω αυτόν και τον Κρομ να σφάζονται
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
Όσον αφορά την ανάλυση στους Βοργίες στην αρχή, την εξαγορά ψήφων και τον πόλεμο μεταξύ Ροντρίγκο/Ρόβερε θα δεις τον σχολιασμό σε λίγο Είμαι ακόμα στην αρχή , 2 επ. μονάχα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, συγχώρα με...
Πράγματι παίζει κι αυτό με τον πόθο, αλλά με την Τζέιν δεν ήταν το ίδιο επειδή του έκανε διάδοχο άσχετα αν αυτός πήγε με την κυρία επί των τιμών Τελικά όμως ο Θεός που ήξερε τι κουμάσι είναι ο Ερρίκος πήρε την Τζέιν για τον εαυτό Του
Πράγματι παίζει κι αυτό με τον πόθο, αλλά με την Τζέιν δεν ήταν το ίδιο επειδή του έκανε διάδοχο άσχετα αν αυτός πήγε με την κυρία επί των τιμών Τελικά όμως ο Θεός που ήξερε τι κουμάσι είναι ο Ερρίκος πήρε την Τζέιν για τον εαυτό Του
- Σπόιλερ:
Συμφωνώ κι αυτός κι ο γιος του ο Τζώρτζ κι ο αδελφός του αν δεν κάνω λάθος! Ντε και καλά ολόκληρη η οικογένεια να σαγηνέψει τον βασιλιά μη χέσω , έλεος !
Δεν θυμάμαι τον βασιλιά της Γαλλίας συγχωρείστε με
Καλά Σαμ Νιλ υπέροχος στο ρόλο του, αφού θυμάμαι πως απ'την πρώτη στιγμή που τον είδα κατευθείαν μου έγινε μισητός.
Α ναι ένας ξανθός , ο Μπάκινχαμ ναι κι εγώ τον λυπήθηκα αυτόν. Πράγματι πολύ ρεζιλίκι, ή το άλλο σε μια σκηνή πηγαινοέρχεται μέσα στο παλάτι κι αναρωτιέται πως να τον ονομάσει Εδουάρδο ή Ερρίκο Ψώνιο
Με τους τίτλους αρχής ανατριχιάζω απ'το 2007 μέχρι σήμερα
Λάουρα χαίρομαι που κι εσύ συνεχίζεις...
Απ'ότι φαντάζομαι εσένα σ΄'αρέσει ο βασιλιάς της Γαλλίας σωστά? Τώρα για τον Ερρίκο να πω ότι δεν έχεις δίκιο , όχι δεν θα το πω, κάνει κάτι κηρύγματα μωρέ παιδάκι μου όταν φωνάζει, έλεος κι αυτός...
Πράγματι το Μαράκι (αν εννοείς αυτό στην ύπο μου) είναι πολύ ωραίο εδώ, το προτιμώ απ'την ωραία κοιμωμένη είναι η αλήθεια
Ποιος είναι ο Μπράιν καλέ θυμίστε μου, Θα τους δεις, θα τους δεις... έχουν πολύ φάση αυτοί οι δυο καθώς επίσης και τη στιγμή που ο Τσαρλς συνεργάζεται με τον Έντουαρντ Σίμους ( i love you Max Brown) για να βγάλουν τον Κρομ απ'την μέση, τους αγαπώ πολύ αυτούς τους δυο, είναι και πολύ άντρες όχι ότι ο Τζόναθαν πάει πίσω αλλά...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°61
Άσε με μωρέ με το νευρόσπαστο
Ναι εγώ είμαι αυτή που γουστάρει τον Φρανσουά
Ο Μπράιαν είναι αυτός με το βουλωμένο μάτι
Ναι εγώ είμαι αυτή που γουστάρει τον Φρανσουά
Ο Μπράιαν είναι αυτός με το βουλωμένο μάτι
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°62
Α ναι καλέ! τον θυμάμαι αυτόν, πολύ φάση είχε , περίμενα να τον δω και στον 4ο κύκλο αλλά εξαφανίζεται, γιατί? μου έλειψε πάντως εκεί
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°63
Πάλι καλά.Θα τον υποστώ μόνο για οκτώ επεισόδια
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°64
^Δεν έχεις δίκιο, ήταν και γ*ω τους χαρακτήρες
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°65
Νάταλι, μπήκα wiki, τον αναγνώρισε όντως αλλά δεν τον όρισε διάδοχο τον Φιτζρόυ
εντίτ:
εντίτ:
- 1x03:
- Μου αρέσει ο ανηψιός της Κατερίνας της Αραγωνίας. Τι καλός!
Άρχισα να συμπαθώ τον Γούλσι, ξανά :/ 2 χρόνια έκανα να βρω καλύτερο villain
Αμάν ρε Ερρίκο να πούμε, 2 ματιές σου ριξε η κοπέλα και έδωσες 2 τίτλους στον πατέρα της Η Άνν, θεά. Άντε να βλέπουμε σιγά σιγά το σιπ μας να παίρνει μπρος.
Λατρεύω την Κατερίνα Όσο κι αν θέλω να γίνει το σιπ μου, λατρεύω την Κατερίνα :/
Ο μουσικός τι φάση; Σου γυάλισε η Άννα, μωρή;
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
όχι δεν τον θεώρησε διάδοχο , τον αναγνώρισε κι απλώς ήταν πανευτυχής που έκανε αρσενικό αλλά του βγήκε κι αυτό ξινό
- Σπόιλερ:
- Δεν θυμάμαι ούτε ανιψιό, ούτε μουσικό, μόνο έναν ποιητή ονόματι Τόμας που τα είχε με την Άνν πριν 'μπλέξει' με τον Ερρίκο, κι εγώ την συμπαθούσα την Κατερίνα αλλά έπρεπε να πάρει σειρά κι η 2η σύζυγος δυστυχώς...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°67
Ναι,ο Κάρολος ήταν και μαμώ τα παλικάρια
Σου αρέσουν Γούλσι και Κάθριν.Είσαι η δικιά μου
Ρε γαμ*το,εγώ τις πονάω τις φουκαριάρες τις συζύγους.Και δε μπορώ ποτέ τις ερωμένες.Δε με νοιάζει πόσο γαμάτες είναι,απλά δε τις μπορώ
Σου αρέσουν Γούλσι και Κάθριν.Είσαι η δικιά μου
Ρε γαμ*το,εγώ τις πονάω τις φουκαριάρες τις συζύγους.Και δε μπορώ ποτέ τις ερωμένες.Δε με νοιάζει πόσο γαμάτες είναι,απλά δε τις μπορώ
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°68
ντούλα always and forever <3
νάταλι λέω για τον ισπανό, his holy roman emperor! που αρραβωνιάστηκε με την μαίρη, την κόρη της κάθριν
τον θυμάμαι το ποιητή, αλλά δεν λέω αυτόν, λέω τον μουσικό που τον είχε στείλει ένας παπάς στην αγγλία και τον πήρε ένας μαέστρος
τεσπα, το αφήνω για σήμερα, έχω διάβασμα.
νάταλι λέω για τον ισπανό, his holy roman emperor! που αρραβωνιάστηκε με την μαίρη, την κόρη της κάθριν
τον θυμάμαι το ποιητή, αλλά δεν λέω αυτόν, λέω τον μουσικό που τον είχε στείλει ένας παπάς στην αγγλία και τον πήρε ένας μαέστρος
τεσπα, το αφήνω για σήμερα, έχω διάβασμα.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°69
Αχά τώρα θυμήθηκα σωστά, αχ Ντούλα μου κι εγώ τις πονάω , μόνο την Χάουαρντ δεν πήγαινα επειδή ήταν μικρή κι άτακτη.
κι εγώ δεν αντέχω άλλο σήμερα, δολοπλοκίες κι ίντριγκες λέω να συνεχίσω με κάτι πιο ανάλαφρο, τον Μέρλιν ας πούμε
κι εγώ δεν αντέχω άλλο σήμερα, δολοπλοκίες κι ίντριγκες λέω να συνεχίσω με κάτι πιο ανάλαφρο, τον Μέρλιν ας πούμε
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°70
Εγώ την πάω πολύ την Κατερνούλα την Χάουαρντ.Είναι χαζό αλλά έχει φάση.Και του άξιζε το κέρατο του γερο-τράγου.Εκδικήθηκε για όλες το προκομμένο το κορίτσι
(Κον,τι έχεις να διαβάσεις? )
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°71
^Ναι εκδικήθηκε κι έφαγε κι αυτή το κεφάλι της, που χάθηκε η δικαιοσύνη λέω εγώ. :Ρ
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
Εκδικήθηκε μια φορά πάντως
Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη
Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°73
Laura Mandley έγραψε:Εγώ την πάω πολύ την Κατερνούλα την Χάουαρντ.Είναι χαζό αλλά έχει φάση.Και του άξιζε το κέρατο του γερο-τράγου.Εκδικήθηκε για όλες το προκομμένο το κορίτσι
Ολώς παραδόξως και γω την συμπαθώ για τον ίδιο λόγο.
And if you must know, διάβασμα εννοούσα να δω την Παναγία των Παρισίων της Ντίσνεϋ και κάτι βίντεο φλαμένκο γιατί έχουμε τσιγγάνικη χορογραφία φλαμένκο, να
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°74
^Ενδιαφέρον διάβασμα
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°75
Ναταλάκι πήρα το λινκ αλλά δεν έχω γιφι οπότε δεν μπορώ να δω τίποτα ονλάιν
Κι επειδή κάτι είδα για τον Μπράιαν, να πω ότι τον αγαπώ, είναι γαμάτος και μου θυμίζει τον Euron
Κι επειδή κάτι είδα για τον Μπράιαν, να πω ότι τον αγαπώ, είναι γαμάτος και μου θυμίζει τον Euron
- We seed the stars: