Η δεύτερη αγαπημένη μου βασίλισσα, η Κάθριν Χάουαρντ. Όχι επειδή ήταν καλή βασίλισσα, επαναλαμβάνω
Δεν είχε καμία αξιοπρέπεια και τιμή όπως η Μέρι, η Τζέην ή πόσο μάλλον η Κάθριν της Αραγωνίας, αλλά ρε φίλε, η τελευταία της ατάκα "life is very beautiful"... Είχε τέτοια θέληση να ζήσει, τέτοιο πάθος, τέτοια ομορφιά και φρεσκάδα!
Ο Ερρίκος απαράδεκτος. Πρώτα χωρίζεις την Ανν, παντρεύεσαι την Κάθριν και αφού έχεις αποκαλέσει αδελφή σου την Ανν, την πηδάς κιόλας. Έ.Λ.Ε.Ο.Σ. αυτός ο άνθρωπος.
Πόσο μου τη δίνει που εκείνη την εποχή οι άντρες φέρονταν στις γυναίκες σαν να είναι υπάρχοντα :@ και κρίμα, γτ ήταν μια εποχή πλούτου και prosperity, μια εποχή χάρης και ομορφιάς, οι γυναίκες ήταν στα καλύτερά τους από άποψη μόδας, ομορφιάς και τρόπων. Κρίμα.
Όταν είδα τα 2 κεφάλια αποκεφαλισμένα, του Τόμας και του Φράνσις, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ο παραλληλισμός Ερρίκος-Τζόφρι
Και πόση ομορφιά έχει αυτή η σειρά! Ξέρει να φτιάχνει υπέροχες εικόνες και να τις καίει μέσα στο μυαλό σου! Ο χορός της Κάθριν, πως έπεφτε το βραδυνό φως ενώ ακουγόταν το γράμμα της και έδειχναν τους θανάτους του Τόμας και του Φράνσις...
πω ρε φίλε
Ξέρει να φτιάχνει σειρές ο Hirst.
Προχωράω.
Ρε Τσάρλς, πολύ σου πάει το μαλλιαρό στυλ
Επίσης, η χάρη της Μέρι όλο και μεγαλώνει. Το ίδιο και της Ελίζαμπεθ. Κρίμα που ο Χιρστ δεν συνέχισε την σειρά να βλέπαμε την βασιλεία του Εδουάρδου, μετά της Μέρι και τέλος της Ελίζαμπεθ
Αυτά πάνω κάτω. Α! Η σκηνή που ο Ερρίκος είπε πως μετάνιωσε για τον Κρόμγουελ. ΝΑΑΑΑ στα μούτρα σας!
Αυτά.