από Laura Mandley Πεμ Ιαν 24, 2013 2:51 am
Ευχαριστώ κουκλί μου
Στο Μεσσαίωνα ζω και μ'αρέσει
Ρε,η Ανν είναι σαν την Σέρσει.Η γοητεία της είναι επιφανειακή,τσο*λ*στικη.Και δε ξέρει να περιμένει.Γι αυτό της έστριψε στο τέλος.Ήταν πάντα υστερική κι απότομη.Στους άντρες δεν αρέσουν ούτε οι φωνές,ούτε οι υστερίες.Γουστάρουν να τους λες ναι αφέντη μου αλλά να τους φέρνεις να κάνουν αυτό που θες εσύ.Subtlety.Κάθε γυναίκα που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό της manipulator το ξέρει αυτό.Η Μπολέυν ήξερε να τον φέρει στο κρεβάτι της αλλά δεν ήξερε να τον κρατήσει.
Η Τζέην τώρα ήταν το άλλο άκρο.Απολυτα ήρεμη από φυσικού της.Ίσως ποτέ γι αυτό ποτέ της δεν έχασε τον έλεγχο.Το παιζε μωρά παρθένα και άφηνε τον άλλον να κάνει κουμάντο.Γι αυτό έτρεχε πίσω από τις φούστες της ο Χένρι.
Η Ανν οφ Κλιβς δεν είχε ποτέ σχέση με τον Χένρυ γι αυτό δε μας ενδιαφέρει. Η Καθριν Χάουαρντ ρε ήταν παιδάκι.Εμένα μ' άρεσε πολύ σαν χαρακτήρας και το πόσο ανέμελη ήταν.
Η Παρρ είναι μακράν η αγαπημένη μου.Σοφία και απόλυτη ισορροπία.Επαιζε με τους κανόνες χωρίς να τους παραβιάζει.Σωστή Ρωμαία και εγκέφαλος.Αυτή είχε προσωπικότητα.Και δεν την θεωρώ συμβιβασμένη όπως το λες απλά μέσα στο σύστημα.
Η Κάθριν είναι αυτό που είπες.Θέληση και πίστη.Και πανούργαα.Ο μόνος λόγος που την ξαπόστειλε ήταν γιατί δε του κανε γιους.Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να την χωρίσει.
Ποτέ δε πίστεψα ότι φταίει η Τζέην για το τέλος της Ανν.Μόνη της έβγαλε τα ματάκια της αυτή.Ρε,μου χει μείνει ψυχολογικό
Ξες τι είναι να είναι 12 την νύχτα,να τον έχεις ψιλοπάρει και να αρχίζει αυτή τα δικά της;
Νισάφι δηλαδή.
Η Ανν είναι η μόνη που δε θες για βασίλισσα γιατί δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα.Είναι σαν τα παιδιά που τους δίνεις ένα τραπέζι γλυκά και θέλουν να τα φάνε όλα σε μια μέρα.Άσε που είχε βαλθεί να αφήσει τον Χένρι χωρίς άλλους φίλους πέραν από το αχωνευτο σόι της.Ε, όχι κυρά μου.Να πας στον αγύριστο και να τους πάρεις μαζί σου
Εμένα σαν βασίλισσες μου άρεσαν η Κάθριν Α. και η Παρρ.Είχαν και πολιτική ιδιοφυία και ήταν και regents
M' αρέσει που ο Cromwell είναι τόσο Littlefinger
Να φανταστείς ότι ο Χένρι είχε ΤΥΨΕΙΣ όταν τον εκτέλεσε,κάτι που δεν συμβαίνει και συχνά