Δωράκι;Eloise Prewett έγραψε:^Yπαρχει καμια περίπτωση να μου φτιαξεις το γκιφάκι της υπο σε καλυτερη ποιότητα η μπααα;
- Σπόιλερ:
Αν το κάνεις, έχει δωράκι
Δωράκι;;;;
Τι δωράκι;
Δωράκι;Eloise Prewett έγραψε:^Yπαρχει καμια περίπτωση να μου φτιαξεις το γκιφάκι της υπο σε καλυτερη ποιότητα η μπααα;
- Σπόιλερ:
Αν το κάνεις, έχει δωράκι
Mirabelle Salvatore έγραψε:Θα τρελαθώ!! Ποια είναι επιτέλους η τελευταία μελωδία που ακούγεται στο πορτάλ;;; ψάχνω εδώ και ώρες και δεν την βρίσκω με τπτ!
καλέ ναιEloise Prewett έγραψε:Γιατι; Δεσμεύτηκες;
Phineas Nigellus Black έγραψε:καλέ ναιEloise Prewett έγραψε:Γιατι; Δεσμεύτηκες;
- Σπόιλερ:
Amycus έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:Θα τρελαθώ!! Ποια είναι επιτέλους η τελευταία μελωδία που ακούγεται στο πορτάλ;;; ψάχνω εδώ και ώρες και δεν την βρίσκω με τπτ!
Και δεν το λες;
ΓάααγPhineas Nigellus Black έγραψε:Ναι!
Τίποτα Ναταλία.Eίναι θεϊκό το κομμάτι του Patrick Doyle.Ένα από τα καλύτερα της σειράς.Ακούστηκε σε δύο σκηνές:όταν ο Χάρι ζήτησε από την Τσο να πάνε στο χορό των Πρωταθλητών και στο τέλος του λαβύρινθου.Απλά μου ταίριαζε τόσο πολύ για χριστουγεννιάτικο (νοσταλγικό και έτσι) και είπα να το βάλω.Mirabelle Salvatore έγραψε:Θάνο τι να πω;! Ευχαριστώ λίγο θα είναι... Ας προσκυνήσω καλύτερα...
μου'φαγε όλο το απόγευμα η 'κακούργα' μέχρι να την βρω...
και τώρα άκου και το κουφό...
- Σπόιλερ:
Σε λάθος ταινία έψαχνα να βρω την μελωδία, πραγματικά ντροπή μου
John Dawlish έγραψε:Πειτε μου μια ταινια με στο σκρουτζ επειδη δεν βρισκω τιποτα
Immortality Dumbledore έγραψε:John Dawlish έγραψε:Πειτε μου μια ταινια με στο σκρουτζ επειδη δεν βρισκω τιποτα
A Christmas Carol