Και θα χαθώ θα χαθώ θα χαθώ ένα πρωί
- Σπόιλερ:
- Σημερα εννοω
Την έκανες τελικά; Υπομονή...Hecate έγραψε:Όλοι στα γεννέθλια τους κάνουν πάρτι, εγώ κάνω απονεύρωση
Έλα να πούμε για τους στοματοφαρυγγικολαρυγγικούς μας πόνους.Mirabelle Salvatore έγραψε:Θάνο, σε νιώθω... αφού κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω σαν να βρίσκομαι στον τάφο του Τουταγχαμών, σαν τις μούμιες του Φαραώ... ούτε ανάσα δεν μπορώ να πάρω!
John Dawlish έγραψε:Υπεροχα θα τσακωθουμε παλι
Ανταύγειες!Léonie Vernier έγραψε:Να βάψω το μαλλί ή να το κόψω;
Amycus έγραψε:Την έκανες τελικά; Υπομονή...Hecate έγραψε:Όλοι στα γεννέθλια τους κάνουν πάρτι, εγώ κάνω απονεύρωσηΈλα να πούμε για τους στοματοφαρυγγικολαρυγγικούς μας πόνους.Mirabelle Salvatore έγραψε:Θάνο, σε νιώθω... αφού κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω σαν να βρίσκομαι στον τάφο του Τουταγχαμών, σαν τις μούμιες του Φαραώ... ούτε ανάσα δεν μπορώ να πάρω!
Λες και καπνίζω καρφιά είναι.
Κάτι τέτοιο ίσως?Léonie Vernier έγραψε:Έλεγα για κόκκινες άκρες... Δε θέλω να πειράξω τη ρίζα.
Οχι κάτι που να έχει παγάκια.Ένα κόκκινο κρασί ή και περισσότερα.Άντε μια σανγκριά αλλά να μην είναι πάγος.Mirabelle Salvatore έγραψε:Αυτά τα καρφιά τα νιώθω κι εγώ! Πίκρα... και σου'χω και χειρότερο... απόψε υποτίθεται πρέπει να βγω και να ξενυχτίσω μέχρι πρωίας! Το περιβάλλον θα έχει κάπνα και μπόλικο τσιγάρο. Σημείωση: Δεν καπνίζω. Ο λαιμός με πονάει. Σημείωση:Δεν πίνω άρα τι να πάρω; Νερό... θα είμαι η μόνη ξενέρωτη με νερό Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω απόψε;; Μήπως να τους γράψω όλους και να μείνω σπίτι;
Η ώρα κοντεύει 15.00... κι είμαστε ακόμα ζωντανοί...
Και τα δύο!Léonie Vernier έγραψε:Να βάψω το μαλλί ή να το κόψω;
Amycus έγραψε:Οχι κάτι που να έχει παγάκια.Ένα κόκκινο κρασί ή και περισσότερα.Άντε μια σανγκριά αλλά να μην είναι πάγος.Mirabelle Salvatore έγραψε:Αυτά τα καρφιά τα νιώθω κι εγώ! Πίκρα... και σου'χω και χειρότερο... απόψε υποτίθεται πρέπει να βγω και να ξενυχτίσω μέχρι πρωίας! Το περιβάλλον θα έχει κάπνα και μπόλικο τσιγάρο. Σημείωση: Δεν καπνίζω. Ο λαιμός με πονάει. Σημείωση:Δεν πίνω άρα τι να πάρω; Νερό... θα είμαι η μόνη ξενέρωτη με νερό Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω απόψε;; Μήπως να τους γράψω όλους και να μείνω σπίτι;
Η ώρα κοντεύει 15.00... κι είμαστε ακόμα ζωντανοί...
Τώρα το τσιγάρο είναι θέμα.