Απο φαγητά έχω πετύχει πάρα πολλά, την παρασκευή είχε πίτσα, έχω φάει πολλούς γίγαντες ως συνοδευτικό όπως και μακαρόνια και φέτα, οι σαλάτες είναι κυρίως με λάχανο και λίγες ντοματούλες και αγγουράκια μέσα και τα φρούτα έχω πετύχει μήλα, ξινόμηλα, ακτινίδια, ροδάκινα, μανταρίνια και ίως και άλλα που δεν κατάλαβα οτι ήταν άλλα
Το φαγητό μας το βάζουν αυτοί, δηλαδή ετοιμάζουν απ'όλα τα και τα βάζουν πάνω απο την βιτρίνα και αν δεν προλάβουν τους ζητάς απλά να σου βάλουν κάτι απο αυτά που έχει κάτω.
Νομίζω ήμουν υπεραναλυτικός
εντιτ: επίσης όσοι δεν έχουν κάρτα πληρώνουν 3,5 ?, σε διάφορα σημεία της σχολής μπορείτε να βρείτε ΧΟΥΤΑ, ΠΡΥΤΑΝΗ (και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι θα το διορθώσω αύριο) 3,5? να είναι οι ώρες σας
εντιτ2: επίσης έχει πρωινό (νομίζω δεν έχω πάει ποτέ ) μεσημεριανό, απογευματινό και απ'ότι ξέρω εφόσον φας μεσημέρι (υποθέτω και πρωί) και πληρώσεις τα 3,5 δικαιούσαι με την απόδειξη να φας και την υπόλοιπη μέρα.
Επίσης τετάρτες και σε εμάς νομίζω έχει όσπρια αλλά παρασκευές έχει ψάρια! Την παρασκευή που μας πέρασε είχε σουπιές με μακαρόνια και ψαροκροκέτες και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι
Για σόδα τώρα δεν ξέρω, οι μερίδες είναι κανονικές εως λίγο μεγάλες αλλά δεν μπορώ να πω οτι σκάω όποτε τρώω προχθές είχε σνίτσελ και έφαγα και μιας φίλης μου επειδή ήταν στεγνό και δεν της άρεσε (το προτιμώ έτσι ) και μετά έφαγα και σάντουιτς που είχε για ορεκτικό και τότε έσκασα
προφανώς το έντιτ2 έγινε αφού διάβασα όλα τα παραπάνω ποστ