Μα είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα να μιλάω για φαγητό!
Λοιπόν,για πείτε μας!
Τρώτε στο εστιατόριο της σχολής σας?
Πως είναι τα φαγητά,σας αρέσουν?
Τι μενού έχετε πάνω κάτω?
Πείτε,πείτε!
όβελ έγραψε:Εστιατόριο σχολής; Τι είναι αυτό το μανιτάρι; Στο ΑΠΘ μια λέσχη έχουμε και οι φορές που έχω πάει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, Τη μία πέτυχα μακαρόνια με κιμά που υποπτεύομαι όταν ήταν από καμήλα, την άλλη κοτόπουλο με ρύζι (το ρύζι δεν το τρώω αλλά το κοτόπουλο ήταν καλό) και απ' όσο ξέρω έχει και κάτι λαχανικά και τέτοιες αηδίες, γενικότερα όποτε πήγα μύριζε σόδα και λογικό, βάζουν στα φαγητά για να φουσκώνουν οι φοιτητές και να νομίζουν ότι έχουν χορτάσει. Ντάξει ρε παιδιά οικονομική κρίση αλλά όχι κι έτσι
ginnie έγραψε:
Είχα πετύχει και μερικές φορές Σαββατοκύριακο και είχε πίτσα
Είχα βγάλει κάρτα αλλά ένας κύριος που ήταν στο ταμείο με είχε μάθει πια και δεν την τσέκαρε καν από τις τόσες φορές που είχα πάει
Miss Smeouro έγραψε:
Και φυσικα, η ταμιας:
φοιτητρια:"Δεν εχω το πασο μαζι μου! Να πληρωσω;"
ταμιας :"Φυγε, γα*μω την Ευα μου" xD
Σπανε τον παγο
Madame Maxime έγραψε:Η λέσχη μας είναι ΑΙΣΧΡΗ.
Πείτε μου από που θέλετε να αρχίσω και θα σας τα πω. Υποδομές; Ποιότητα φαγητού; Ποσότητα; Ποιοι σιτίζονται και ποιοι όχι;
Όχι, πείτε μου να σας πω!
FLEUR258 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Η λέσχη μας είναι ΑΙΣΧΡΗ.
Πείτε μου από που θέλετε να αρχίσω και θα σας τα πω. Υποδομές; Ποιότητα φαγητού; Ποσότητα; Ποιοι σιτίζονται και ποιοι όχι;
Όχι, πείτε μου να σας πω!
Ποιότητα φαγητού!
FLEUR258 έγραψε:ginnie έγραψε:
Είχα πετύχει και μερικές φορές Σαββατοκύριακο και είχε πίτσα
Είχα βγάλει κάρτα αλλά ένας κύριος που ήταν στο ταμείο με είχε μάθει πια και δεν την τσέκαρε καν από τις τόσες φορές που είχα πάει
Είναι ανοιχτά και ΣΚ?
Μην μου πεις...ένας μεγάλος κύριος με γκρ άσπρα μαλλιά που δεν χαμογελάει ποτέ?
Αυτός είναι τόσο στην κοσμάρα του.Πέρνουνε οι φίλες μου την κάρτα μου να φάνε και δεν καταλαβαίνει τίποτα.