RemousLoupin έγραψε:Mary Jane έγραψε:
K για εμένα!!!
Το 21 γκανς είναι βαρετό...:/
Εμείς οι δύο κολλάμε σε όλα σχετικά με Green Day
Ναι, το έχω καταλάβει!!
RemousLoupin έγραψε:Mary Jane έγραψε:
K για εμένα!!!
Το 21 γκανς είναι βαρετό...:/
Εμείς οι δύο κολλάμε σε όλα σχετικά με Green Day
Mary Jane έγραψε:Ναι, το έχω καταλάβει!!
Poisonous_touch έγραψε:Εγω δεν το εχω παρει καν. :P Μονο το 21 guns εχω ακουσει και μου φανηκε αρκετα βαρετο...
Αξιζει λετε να το αγορασω? :/
Sirius.Em έγραψε:Το νεο τους cd ειναι απεριγραπτο, μ'αρεσουν ολα τα κομματια με προτιμηση σε peacemaker, 21 guns και Viva La Gloria.. Τελικα αξιζε η αναμονη.. :clap1:
RemousLoupin έγραψε:^Δεν είχε πάρει τη δόση του, απλά αλκοολικός είναι ο άνθρωπος. Καλά, όχι 'απλά'. :P
Τους είχα γνωρίσει από το American Idiot -κλασικά- κι έπειτα έκανα μια βόλτα και στους προηγούμενους τους δίσκους. Αγαπημένοι οι Insomniac και Dookie. Και το καινούριο Uno ίσως. Αλλά τα πραγματικά διαμάντια για εμένα βρίσκονται στα ΕPs της περιόδου του 39/Smooth, στις πρώτες πρώτες τους ηχογραφήσεις.
Αυτό όμως που μ'αρέσει σ'αυτήν την μπάντα είναι ότι γ*μάνε στα λάιβ τους. Και κάθε χρόνο γίνονται όλο και καλύτεροι. Είτε παίζουν παλιά είτε καινούρια έχουν τον τρόπο να κάνουν το κοινό τους να διασκεδάζει.
Και ελπίζω ο Μπιλι να πάρει πάλι τα πάνω του και να συνεχίσουν με το καλό τις εμφανίσεις τους. Και να περάσουν και μια βόλτα κι από δω.