από Ms Padfoot Πεμ Αυγ 14, 2008 1:08 pm
magica4 έγραψε:^^ Καλά, με τίποτα!!! Δεν παίζει τα κορίτσια του σλίθεριν να είναι τα ομορφότερα. Εκτός αν είσαι ο Ντράκο και δεν θέλεις να ρίξεις τα μούτρα σου και να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο απο pure blood
Magica4 παρατηρησα ορισμενα ποστ σου και με εχουν συγκλονισει!Μπραβο παιδι μου!!!!
Ορισμενοι εδω μεσα μου φαινεται,ως φανατικοι Σλιθεριν (χμ σιγα τα ωα...χεμ,χεμ...ε τι λεγαμε?Α ναι!
) εχουν τυφλωθει στην κυριολεξια....Υποστιριζουν τα κοριτσια του κοιτωνα τους (ετσι επειδη ειναι στο Σλιθεριν) λες και Το Σλιθεριν συνεπαγεται την ομορφια!!!!!(ποτε να αρχισω τα σταρβοκοπηματα?)
Συγγνωμη αλλα περα απο τον Βολντι,τον Ντρακο (παναγια μου οι καταξανθοι ποτε δεν ηταν του γουστου μου αλλα τεσπα,κανω υποχωρηση!) και την Ναρκισσα,ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ??Μηπως η pancy?Η μηπως αλλες κοπελες απο την παρεα του Ντρακο??? (περιττο να πω πως η Ροουλινγκ εκφραζει ελευθερα τις αποψεις της στα βιβλια της,περι το καλος αυτων των κοριτσιων!!!)
magica4 έγραψε: gekitsios έγραψε:λοιπον εχουμε και λεμε ερμιονη, μπελατριξ, παρις, αλισσια μιλανο,και φυσικα ζιζελ
Κι εσύ μονίμως εκτός θέματος!! Αυτή η Πάρις σαν ανάποδο γ****ο είναι!
Πεσ το ψεματα!!!
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ........ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.....δεν θυμαμαι η paris hilton να Φοιτησε ποτε στο hogwarts!?!?!(παρεπιπτωντος στο Σλιθεριν θα πηγαινε λογω του αμυθητου καλους της,οπως προανεφερα!ΧοΧοΧο!ΩΡΑΙΑ!ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!)