Xεμ,χεμ.
Πολλά reality δεν έχω δει.Όχι τουλάχιστον ολόκληρα ή φανατικά.Αλλά έχω δει αθάνατα ελληνικά trash προγράμματα που εύκολα δεν τα αλλάζω με κανένα σημερινό.
Πάμε στο μέγιστο "Ερωτοδικείο" με την υπέρτατη Βίκυ Μιχαλονάκου.Εκείνες οι Παρασκευές και τα Σάββατα ήταν...ήταν μοναδικά.Η Μιχαλονάκου σε ρόλο δικαστή,ο Λεωτσάκος σε ρόλο συνήγορου και η Λουκά ως δημόσιος κατήγορος (η σύνθεση άλλαζε συχνά-πυκνά εκτός της Μιχαλονάκου),έφτιαχναν το πιό trash αλλά και αγαπημένο δικαστικό σώμα.Εκεί γνώρισα την Φωτεινή Πατσιούρα με τα αθάνατα τσιφτετέλια της,την Κουφοπούλου,ηθοποιός-μοντέλο-τραγουδίστρια και μεγάλη αντίζηλο της Πατσιούρα,τον Διονύση τον Έφηβο με αρχαιοελληνική ενδυμασία,τον Μister Εθνικά Μπούτια που πέταγε έξω το πόδι πιο πολύ και από την Σαπουτζάκη,τον Εθνικό Σταρ με τα βαμμένα μάτια και τα 10 κιλά χρυσαφικά,την τρανσέξουαλ Εύα Κουμαριανού.Δεν μπορώ να περιγράψω τι γινόταν στο στούντιο.Από την αλήστου μνήμης κόντρα Εθνικού Σταρ-Mister Εθνικά Μπούτια,τις κατινιές μεταξύ Πατσιούρα-Κουφοπούλου,τα παντρολογήματα της Πατσιούρα,τα αντικαλλιστεία,τα μοντέλα που περιέβαλαν τον Διονύση τον Έφηβο,την Λουκά να ωρύεται ανά 5 λεπτά,τον Λεωτσάκο να πλακώνεται με την Λουκά και να αγορεύει σαν αρεοπαγίτης,το κρεββάτι που εξομολογούνταν πεταλούδες της νύχτας και ζιγκολό της συμφοράς,την Κουμαριανού ως εύθυμη χήρα με μαύρες ζαρτιέρες και πλερέζα,τους δεκάδες καλεσμένους που έλεγαν ο,τι τους κατέβαινε στον κόκκινο καναπέ,τις γάμπες της Μιχαλονάκου που έδιναν το δικό τους show κάτω από την έδρα,τους καυγάδες με την μάνα μου και τον πατέρα μου που έβλεπα τέτοια προγράμματα.Αλησμόνητες εποχές.
Πάμε στο "Φτυάρι" με τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο ή Εθνικό Σταρ.Το τι έλεγε το στόμα του είναι ακόμα αξεπέραστο.Αν σε άρπαζε,δεν σε ξέπλενε ο Ιορδάνης ποταμός! Άσε δεν οι εμφανίσεις με γούνα και 500 τιμαλφή σε κάθε χέρι.Το καλύτερο; Τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών! Να πέφτεις κάτω από τα γέλια.Κόπηκε όμως σχετικά γρήγορα.
Σε πιό σοβαρά έβλεπα το "Top chef."Μου άρεσε σαν πρόγραμμα αλλά μου την έσπαγε που κάθε φορά ο παίχτης που σιχαινόμουν,έβγαινε νικητής.Ο Κολίκιο μοναδικός!
Από μουσικά,μόνο το Fame Story 1 έβλεπα γιατί αγαπούσα την Άσπα Τσίνα (
) και σιχαινόμουν την Ελεάνα Παπαϊωάνου,σκυλού -πιθανότατα διασταύρωση ντόπερμαν και ανθρώπου- και με στόμα νταλικιέρη.Βασικά όλους τους σιχαινόμουν εκτός της Άσπας.Όταν αποχώρησε,δεν το ξαναείδα.
Αν θυμηθώ και άλλα,θα ξαναπεράσω.