Καλά για Δημοτικό δεν μιλάω καν.Είναι κάτι που θα νοσταλγώ για πάντα.Γιατί ναι μεν είχαμε μαθήματα αλλά με ελαφρύ ρυθμό.Οι εκδρομές που μας πήγαιναν,τα ένα σοροοοοοοο παιχνίδια που παίζαμε,το ότι ήμασταν όλα τα παιδάκια μια παρέα,αυτή η αθωότητα,οι καλές μας κυριές,η ευχαρίστηση κ όχι δυσαρέσκεια του να πηγαίνεις σχολίο.
Από το γυμνάσιο ΤΙΠΟΤΑ.
Πέρσι τώρα από το Λύκειο,συνειδητοποίησα ότι μου έλειπαν πράγματα.Καταρχάς το να είναι το σχολείο 5 λεπτά με τα πόδια.
Αχ να ήτανε έτσι και το Πανεπιστήμιο.
Το ότι ήμασταν λίγα παιδιά και γνωριζόμασταν όλοι μεταξύ μας.Η βαβούρα,η φασαρία και οι βλακείες.
Στο Πανεπιστήμιο είσαι λίγο στυλ"τώρα σε ΑΕΙ,να είμαστε σοβαροί κλ"
ενώ στο σχολείο όταν επρόκειτο για βλακεία όλοι ήμασταν μέσα.Μου λείπουν αυτές οι στιγμές που καθόμουν στο ίδιο θρανίο με την αδερφή μου,και γράφαμε η μία στο βιβλίο της άλλης,και κρατιόμασταν να μην γελάσουμε με αποτέλεσμα να μην κοιτιόμαστε.
Οι ώρες της Γυμναστικής που ή παίζαμε βόλευ ή πηγαίναμε και λιαζόμασταν στα παγκάκια.Οι στιγμές του στυλ"Τι έχουμε τώρα?" "Παγώνη!" "ααα,οκ χαλαρά.Θα ανέβουμε σε 10 λεπτά"
Που μας ήξεραν όλοι οι καθηγητές με τα μικρά μας,η πολύ μικρότερη πίεση σε σχέση με το Γυμνάσιο.Τους είχαμε πάρει τον αέρα.
Αφού ο διευθυντής μεγάλωσε το 2ο διάλειμα γιατί και καλά δεν προλαβαίναμε να φάμε και να μπούμε στην ώρα μας στο μάθημα
.Οι τετραήμερες και μονοήμερες.
Όταν γκρινιάζαμε όλη η τάξη μαζί,και έτσι γλυτώναμε κάποιοι διαγώνισμα.
Όταν τελειώσαμε δεν χάρηκα ούτε λυπήθηκα.
Αλλά ναι γενικότερα μου λείπει η αισθησή του.