Φάση Ερμιόνη-Χάρι πέρασα κι εγώ,το ξεπέρασα γιατί Τζίνι-Χάρι ταιριάζουν απίστευτα,αλλά εξακολουθώ να μην τρελαίνομαι με Ρον-Ερμιόνη.Νομίζω ότι απόλυτα ευχαριστημένη θα ήμουν αν το golden trio παρέμενε 100% στην φιλική-αδερφική πλευρά,κι ο καθένας τους έβρισκε το ταίρι του εκτός τριάδας(ιδανικά: Χάρι-Τζίνι,Hermione-Draco,Ron-Luna)
non canon που θα ήθελα να καταλήξουν μαζί στα βιβλία:
Hermione-Harry(ακόμη πιστεύω ότι θα ταίριαζαν,βασικά θα ήταν το απόλυτο power couple)
Hermione-Draco(τους προτιμώ κι από Hermione-Harry!Πιστεύω ότι θα έκαναν πολύ πετυχημένο ζευγάρι και πάντα πίστευα ότι ο Draco την ψιλογούσταρε την Ερμιόνη κι επειδή δεν μπορούσε να την έχει,λόγω καταγωγής,το έβγαζε σε αντιπάθεια.Επίσης το ζευγάρι καλό κορίτσι/κακό αγόρι πάντα με ρίχνει,patterns είναι αυτά,τί να κάνω)
Ron-Luna(Όταν πρωτογνωρίστηκαν ήμουν σίγουρη ότι η Λούνα τον γούσταρε,μπήκα μέχρι και σε υποψίες του τύπου "Λες να το τολμήσει η Τζόαν;",πολύ μου ταιριάζουν)
Neville-Luna(εντάξει,είναι σχεδόν εγκληματικό το ότι δεν κατέληξαν μαζί,απ'ότι βλέπω η πλειοψηφία συμφωνεί)
Επίσης τώρα που γράφω μου ήρθε φλασιά και για Τζίνι-Κραμ,θα μου ταίριαζαν!
Non-canon που δεν θα ήθελα να δω στα βιβλία αλλά αγαπώ στα fanfiction και αποτελεί σούπερ (non)guilty pleasure:
Tomione(η πλειοψηφία έχει να κάνει με επιστροφή στο χρόνο και η όλη ατμόσφαιρα των 40s δίνει μια έξτρα τσαχπινιά,συν το ότι απλά αγαπώ Tom Riddle Jr)
Επίσης τα Μπέλλα-Σείριος,Ανδρομέδα-Σείριος που διάβασα στο τόπικ αυτό μου κινούν το ενδιαφέρον.
- Σπόιλερ:
Βασικά θα ήθελα πολύ να δω τον Σείριο σε σχέση,κρίμα που δεν μπορέσαμε να δούμε αυτή την πλευρά του,ούτε καν σε ανάμνηση ή απλή αναφορά.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τέτοιο παιδί κυκλοφορούσε ελεύθερο πριν να μπει στο Αζκαμπάν.Άραγε ήταν ερωτευμένος κι αν ναι με ποια;Τί να απέγινε;Έχει δηλώσει κάτι σχετικό η Τζόαν;